SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 634
  • 672
  •   1
Отговори
# 450
  • София
а, то май не е заради парички, а заради желанието да се снима и в други филми....Wink
както и да е ...надяваме се да има продължения...не мисля, че на някой от нас му се иска да свършва сериала така или иначе Simple Smile

За Сам....макар, че съм твърда Дийн фенка....ам някак не би било същото без  да са двамата.... така си мисля....та не ми харесва развой, в който единият от тях, било то и Сами, да изчезне от действието...пък и ще стане много Дързост и Красота.

# 451
Не бих гледала, ако изчезне който и да е от братята, просто няма да е същото, целият сериал е основан на братските взаимотношения Peace

# 452
В едно скорошно интервю питаха Дженсън, с какво предпочита да се занимава в момента... кино, телевизия или театър... той отговори, че точно сега в киното и театъра е доста трудно и несигурно, затова на този етап ще се занимава с това, което върши.

# 453
  • София
chicken  Mr. Green

# 454
Новото клипче на prisson е страхотно...
http://www.vbox7.com/play:a409d787

# 455
Искам сезони до безкрай, пък ако ще да изтъркат сюжета до неузнаваемост!!!! Ако се наложи ще гледам и 40 минутно пиене на бира в импалата - don't care  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Просто си искам животоподдържащата доза Дийн... а напоследък доста се радвам и на Кас ако трябва да съм честна - не знам защо го преоткривам така и адски много ме забавлява този ангел небесен  Grinning

Последна редакция: сб, 21 авг 2010, 17:10 от Winch_Whench

# 456
На трейлъра пише The saga of the Winchester brothers continues,за щастие не никъде не пише,че това е края и никой не го е казал (поне не официално) !!!
А гледам иначе нек'ви книги излизат мислите ли,че някое Българско издателство ще се наеме да издаде някоя от книгите ?  Sunglasses

# 457
  • срещу двата комина :)))
ceciliya чак сега ти видях подписа,не вярвах че ще намеря още някой да харесва любимия ми Питър Стийл   superuu

# 458
ами до колкото помня преди да се реши да има 6-ти сезон се пишеха разни такива работи и до колкото помня Джаред беше казал, че и да има повече сезони той няма да продължи с шоуто....
Джаред наистина беше казал, че ако има повече сезони не иска да участва, но не заради парите или нещо от сорта. Просто както той, така и Дженсън искат сериала да спре преди да е станал поредната боза. Дженсън даде за пример Смолвил, който има вече 9 сезона и продължават да го влачат (Слава Богу 10-тия ще е последен) и тогава и двамата споменаха, че не искат това да се случи със Supernatural. Искат сериала да спре докато хората все още го харесват, а не когато съвсем изгуби рейтинг.
Колкото до това дали ще има 7-ми сезон до голяма степен зависи от зрителския интерес. Толкова много сериали са спирали без дори да успеят да ги завършат. Да се надяваме, че това няма да се случи и със Supernatural въпреки че аз лично колкото и да харесвам 5-ти сезон рейтинга на сериала падна след него.
И докато не съм забравила... http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20300978_20414360_24,00.html  гласувайте за Дженсън  Grinning

# 459
  • София
какво ще рече пада след 5 сезон...след като след все още няма? или е паднал на самият 5-ти сезон?
Нещо не ми се вярва иначе нямаше да има 6-ти и да го местят също....

Къде ги има сезоните по рейтинг?

# 460
  • срещу двата комина :)))
какво ще рече пада след 5 сезон...след като след все още няма? или е паднал на самият 5-ти сезон?
Нещо не ми се вярва иначе нямаше да има 6-ти и да го местят също....

Къде ги има сезоните по рейтинг?
И на мен не ми се вярва  newsm78 5-ти сезон беше доста силен...ама знае ли човек.Но определено не ми се иска сериала да загуби смисъл от много сезони (като LOST).Въпреки,че ще ми бъде много тъжно,наистина е по-добре да приключи докато е още интесен...Но дотогава мисля че има още доста време и още много Сам и Дийн  Joy затова да си припомним лщбим момент http://www.youtube.com/watch?v=BKYUtcHPQi4

# 461
Знам, че е странно понеже наистина сезона беше силен. Но има много хора, който забравят, че сериала не е за духове и демони, а за семейството и взаимоотношенията между двамата братя. Чела съм толкова много коментари и направо се изумявам какви са тези хора, който казват, че сериала е станал боза и повече няма да го гледат. Който е гледал и ComicCon от тази година знае и колко горд е Ерик Крипке с последния епизод и как е очаквал с нетърпение отзивите на зрителите, но вместо това е получил негативни коментари. Да си гледат работата - Крипке е един от най добрите сценаристи, а тези които не харесват сериала да си го пуснат пак след години, когато пораснат малко.
S5 - 2.67 million viewers
S4 - 3.19 million viewers
S3 - 2.92 million viewers
S2 - 3.28 million viewers
S1 - 4.52 million viewers

# 462
Джаред наистина беше казал, че ако има повече сезони не иска да участва, но не заради парите или нещо от сорта. Просто както той, така и Дженсън искат сериала да спре преди да е станал поредната боза.

Джаред казваше в интервютата си, че не иска историята на сериала да става все по-оплетена и объркана и да не се разплита сезон след сезон, както се е случило с LOST. Като се има предвид обаче, че тази история приключи в пети сезон и сега започва друга и различна, разбирането на Джаред за разводняване мисля, че е избегнато.
Предполагам, че това, което би ги спряло да продължат да снимат, е ако имат много голямо желание да направят кариера в киното, защото в момента участието в сериала не им го позволява. Но догодина ще разберем какво ще стане Grinning

# 463
Здравейте!
Пак доста съм изпуснала за няколкото дни, в които не съм надничала тук.

Да кажа първо - честит рожден ден на Миша (на патерица)! Да ни е жив и здрав, да ни радва още много-много епизоди! И ако наистина е вярна чудесната новина за това, че очакват бебе - да дойде живо и здраво и много да ги радва! Не че не знаете, но още веднъж да ви покажа какъв невероятен човек е Миша - http://www.youtube.com/watch?v=l0Dzl9Or5g0&feature=player_embedded.
Ако искате да научите повече за инициативата, може да го направите тук - http://minionstimulus.com/wordpress/.

И да приветствам (с огромно закъснение  Embarassed) с добре дошла Winch_Whench!  Hug Още една Мараканка ултрас ще краси нашия стадион!   bouquet

И докато не съм забравила... http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20300978_20414360_24,00.html  гласувайте за Дженсън  Grinning
Изгласувах! Ама пуснах един глас и за Сойер  Blush. Не можах да се сдържа и него си го обичам много.

По въпроса за това колко още сезона ще направят от СПН, prissson е права, че всичко зависи най-вече от зрителския интерес. Нали помните как видяха сметката на Dark Angel след втория сезон след като го преместиха в петък и той си загуби голяма част от аудиторията. Аз обаче смятам, че ще има седми сезон, заради нещо което каза Дженсън в Баселона. Там той за първи път, мисля, пусна мухата за седми сезон и каза, че най-вероятно ще има такъв, защото е малко вероятно от CW да спрат сериал с такъв висок рейтинг по същото време (след шести сезон), по което приключва друго тяхно хитово шоу - Смолвил. Съвсем ще им закъса петъчната програма, а не могат да рискуват да сложат на тяхно място два съвсем нови сериала, за които не се знае каъв успех ще имат. Така че според мен седмия сезон ни е в вързан в кърпа  Grinning.

А, сега се сетих да кажа - фейсбук профилите на Сам, Дийн и Кас много ми харесаха  Laughing

# 464
Здравейте!
 Не че не знаете, но още веднъж да ви покажа какъв невероятен човек е Миша - http://www.youtube.com/watch?v=l0Dzl9Or5g0&feature=player_embedded.
Ако искате да научите повече за инициативата, може да го направите тук - http://minionstimulus.com/wordpress/.

Ей, Зло... зарадва ме.  Миша ми се издигна още повече в очите, страхотен мъжага!!!  Peace
А нашите хубостници се ослушват нещо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт