SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 581
  • 672
  •   1
Отговори
# 555
  • срещу двата комина :)))
Йейййй! След кофти ден няма нищо по-хубаво от Tренера със секси якенце и очилца  Hug Hug Hug И конвенцията и... аааа! Момичета супер сте!  Hug Айде вече да излизат новите епизоди, че не знам! Вече рецитирам старите и мога да пресъздам всяка една мимика на Дийн от абсолютно всеки епизод  Laughing Време е за нов сезонннн!!!!

ПП: Няма такива сладки луничкиииии  Heart Eyes Heart Eyes Вече знам какво броят Мараканки преди да заспят, вместо овце  smile3521

край...умрях...това беше

# 556
Айде вече да излизат новите епизоди, че не знам! Вече рецитирам старите и мога да пресъздам всяка една мимика на Дийн от абсолютно всеки епизод  Laughing Време е за нов сезонннн!!!!
За новите епизоди ще почакаш, но мога да те уредя със снимки от първата нова серия  Wink. Цъкайте за големи.

# 557
Ух кой беше този с братята Sad Познат ми е... какъв го играеше в сериала  newsm78

# 558
Ух кой беше този с братята Sad Познат ми е... какъв го играеше в сериала  newsm78
дядо им беше...май  Joy

# 559
# 560
дядо им беше...май  Joy

Аааа дедето - ловец. Демек родителя на майка им Simple Smile Никой път нямаше да се сетя Simple Smile Мерсаж Мu_ry   bouquet

# 561
  • София
аха, дядо беше... и жълтоокият беше за малко Wink

# 562
Йейй, мерси Злата  Hug Hug Hug  А ти mu_ry го давай по-кротко, не искам да ми тежиш на съвестта после  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 563
Моля, моля!  bowuu
Ей сега разбрах, че в седмата серия се появи някакъв голям лош вампир на име Ричард. Източник - http://www.spoilertv.com/2010/08/supernatural-episode-607-family … tml#ixzz0y68GR4rm

# 564
Йейй, мерси Злата  Hug Hug Hug  А ти mu_ry го давай по-кротко, не искам да ми тежиш на съвестта после  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Не се притеснявай,държелива съм,но като стане въпрос за Дженсън малко ми се разтреперват мартинките  Joy

# 565
Ех, горкичкия голям лош вампир, като знам какво го чака - един голям лош Дийн Sunglasses Sunglasses Sunglasses... Хей, я чакай малко... май и аз искам да съм голям лош вампир  Rolling Eyes

ПП: А на кой не му се разтреперват мартинките при вида на Дженсън питам аз Grinning

# 566
Здравейте Simple Smile Аз да се запиша и тук. Това лято бях решила да гледам филми. Бях си изтеглила първия сезон на Supernatural ама не знам защо все не се го почвах. След това изгледах The Vampire Diaries и почнах да се чудя какво да е следващото. И тогава братовчед ми ми вика "Аз гледам Supernatural хайде гледай го и ти че да го обсъждаме " Laughing  . И той ми разказа някои неща. И аз на другия ден почнах да гледам и след седмица вече бях на средата на 4 сезон. Ама аз така се филмирах, че почнах и да сънувам някакви неща . После вече малко по спокойно го давах и го изгледах до края. Сега и аз както вас ще чакам новият сезон и ще ви следя с интерес Simple Smile

# 567
  • # супернатурална #
Bicho malo, добре завърнала е!
Едва ли си пропуснала хита на сезона, но това не пречи да му се насладим отново:
http://www.youtube.com/watch?v=Y6RwqdwN7jw
Злата, стршни снимки, мерсаж!!!
Ама забелязахте ли, че Дийн се е огащил като дедо си? Joy, сигурно ве част от семейния имидж, който се надявам да не гради много-много.

Ето и клипче от Ванкувър. Забележете какво се случи на микрофона(отново) на 3:35, това момче каквото хване-чупи, направо се чудя дали да му се дам Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=jB_ZuLS0cxc&feature=player_embedded

pepita_89 , добре дошла! Казвай бързо- Сам, Дийн или Сам и Дийн?

# 568
Ами Сам и Дийн даже и Кастиел  хихихи Wink

# 569
Мръсницаааа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт