SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 586
  • 672
  •   1
Отговори
# 540
# 541
# 542
  • # супернатурална #
Да, вие нали си видяхте патрона по гърди, айде сега да не сваля якенцето Laughing
Ние пък държим Джаред да свали и черната прилепнала тениска с V образното деколте, подчертаваща перфектната му фигура, и пепитената ризка със запретнати ръкавки, откриващи тези красиви, силни и мускулести ръце Joy

# 543
  • Разпиляна във въображението
Припад. Дженсън е  Whistling

# 544
Oххх, припаднах още на първата снимка от VanCon2010, но на последните, които Prissson е публикувала, направо занемях!
Ако ме погледне така както на втората, направо съм умряла! Тази фотографка, която го е снимала, сигурно след това е имала нужда от изкуствено дишане Mr. Green Twisted Evil

Джаред пък най-много ми харесва тук:

Имаме повече светлина относно евентуалния седми сезон (който май ще се състои и от това по-добра новина, здраве му кажи) http://www.blog.supernaturalwiki.com/?p=23

Маракана, искате ли автографи?

Злата, my love, специален поздрав за тебе: (тук дори якенцето, което и на мене много ми харесва, може да бъде разгледано подробно)

Prissson, това пък е за теб -   bouquet Подарък, за готините снимки от VanCon 2010

Галче и тебе не съм те забравила:

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 20:02 от Dana_Scully

# 545
  • # супернатурална #
Благодаря, Дейна, бих се възползвала и от двамата(Злата-също, ако не се лъжа Joy)
А за теб се говори, че го предпочиташ ето така:

но едно птиченце ми каза, че и това не би върнала Joy

# 546
Mmm, Heart Eyes Heart Eyes
С леко набола брада Дженсън никога не бих го върнала, то е всеизвестен факт - ако ще и хич небръснат и със скъсан чувал на главата, хубавото си е хубаво, няма да се кривя сега.
А Джаредчо съвсем малко ми се ще да мо пооформят косата, напоследък много е замязал на момиченце... Simple Smile

# 547
  • # супернатурална #
Да, бих му я пооформила...с пръсти Laughing
Ох, извинете, взех да се отплесвам Joy

# 548
Prissson, това пък е за теб -   bouquet Подарък, за готините снимки от VanCon 2010
Hug Мерси!!!  Heart Eyes
Ето още малко снимки от мен:

И видео на първите 9 минути от конвенцията:
http://www.youtube.com/watch?v=CbuX_LFYeSM

# 549
Да, бих му я пооформила...с пръсти Laughing
Ох, извинете, взех да се отплесвам Joy
Простено ви е, сестро, простено ви е Wink Twisted Evil

# 550
  • # супернатурална #
Току що изгледах последните две серии от 2 сезон...отново, и съм разтърсена. Толкова силни моменти, така добре изиграни. Няма такъв филм и такива артисти Shocked

Ако някой е попадал на клип с избрани моменти от умирането на единия брат и скръбта на другия ще съм благодарна да го сподели Rolling Eyes

# 551

Галче, ето ти тука първо едно хубаво огромнейшесто Сами от първи сезон, и един сериозен Дийн, пък клипче на умирающ Сам и скърбящ Дийн може да погледнеш тук:
http://www.youtube.com/watch?v=oigVKBEFvKA

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 23:19 от Dana_Scully

# 552
  • # супернатурална #
Мм, какви са младички Laughing
Връщам ти жеста

и си лягам със s3, e1
 Wink

# 553
Добър вечер, добре дошли и добре заварили .....  Hug
Най накрая и аз да се добера до компа, и най вече да ви изчета. То вие момичета и момчета, спирачки нямате. За вас няма работа, няма ваканции, информацията която сте събрали е на ниво. Мерси на всички за клипчетата, снимките, и най вече за инфо- спойлерите ....
Спортуващ Дженсън е мехлем за очите , и аз съм ЗА да видим скоро и Джаред. От редиците на Маракана надигам вълната .
А от последния кънвекшън само на мен ли Дженсън ми изглежда уморен.
Както и да е, аз отивам да си взема един душ , че снимковия ма'триал ми дойде малко в повече  Mr. Green и да се насладя на остатъка от престоя на Родна земя.

# 554
Йейййй! След кофти ден няма нищо по-хубаво от Tренера със секси якенце и очилца  Hug Hug Hug И конвенцията и... аааа! Момичета супер сте!  Hug Айде вече да излизат новите епизоди, че не знам! Вече рецитирам старите и мога да пресъздам всяка една мимика на Дийн от абсолютно всеки епизод  Laughing Време е за нов сезонннн!!!!

ПП: Няма такива сладки луничкиииии  Heart Eyes Heart Eyes Вече знам какво броят Мараканки преди да заспят, вместо овце  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт