SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 612
  • 672
  •   1
Отговори
# 525
А за Дженсън, този трик с облизването Heart Eyes, сигурна съм, че го прави нарочно. Не може да не е наясно как действа на жените. Laughing
Хапсолютно съм съгласна с теб smile3521

Отдавна не съм пускала нещо сърцеспиращо и кракоподкосяващо. Е, дойде момента за това  Twisted Evil Снимките са фонда "стари, но златни"  Heart Eyes
ТУП - ТУП - ТУП

# 526
  • # супернатурална #
Много добре, Злато, много добре Laughing
А сега да възстановим равновесието и да си пожелаем ПРИЯТНИ сънища:

# 527
Ето го и първото видео на Дженсън и Джаред от днешната конвенция във Ванкувър:
http://www.youtube.com/watch?v=dQU4jWXoMRM
Бързо са го качили като се има впредвид, че е била преди 1 час

# 528
Джаред: "Сега май трябва да бъдем мили с Миша. Нали ще става татко!"
Дженсън: "Не, не трябва! Пък и кой знае дали е негово детето"  Joy

# 529
  • # супернатурална #
О, аз не знаех, че има кънвеншън Shocked И в ФБ нищо не излиза, prissson , благодаря, че споделяш с нас Hug

# 530
Ама, разбира се! Нали съм затова  Wink
От кога я чакам тази конвенция. Те попринцип винаги са в петък, събота и неделя, но Дженсън и Джаред винаги са само в неделя. И както обикновено ще са 40 минути на закуска и 40 мин на обяд в 12:30 (което ще е след един час)
В YouTube можеш да гледаш караоке партито от петък с Мат Коен, Ричард Спейт и ... Лилит  (незнам как й беше името) Grinning

# 531
 Абе вие сте супер,ако не сте вие няма да знам нищо за сериала как ви намерих само..  Joy Joy Joy

# 532
  • # супернатурална #
Айде, изкочи и първата снимка
Още една

Последна редакция: нд, 29 авг 2010, 22:41 от galina76

# 533
Ето и първата снимка от втората част на конвенцията:

Как е възможно да има толкова празни места  Shocked

# 534
Охх, първата снимка! Heart Eyes С това якенце и пилотските очила направо ми иде да му скоча! Simple Smile Twisted Evil
Момичета, страхотни снимки и клипчета сте напускали! Двамата J са неверояти на ванкувърската кънвеншън, особено Дженсън....... думи нямам просто! Джаред няма ли вече да го подстрижат, заприличал е на възпитаник на семинарията с таз прическа, но пак е сладък, де Wink

Искам вече официално промо на новия епизод пък!!! Стига са ни залъгвали само с това на сезона, което никак не е ново Wink http://www.youtube.com/watch?v=piyLdxaaYaw&feature=player_embedded#!

Последна редакция: пн, 30 авг 2010, 00:31 от Dana_Scully

# 535
Добри новини - Дженсън и Джаред са подписали договор за 7-ми сезон... което НЕ означава, че ще има 7-ми сезон. Но ако ще има поне знаем, че и двамата са съгласни да участват.

# 536
 Laughing Taзи новина е прекрасна,с едната крачка сме във 7-ми сезон (така да се каже  Laughing ) Ако няма да има такъв то поне няма да е по вина на Джаред или Дженсън   chef

# 537
  • Разпиляна във въображението
Много са сладки, е, Дженсън повече де, но изглеждат супер. Аз също се изненадах на празните места в залата. Много странно. Да ни бяха извикали нас за масовка. Щяхме да вдигнем джангър, да се снимаме с тях и да си заминем по живо по здраво.

# 538
  • срещу двата комина :)))
Хайде да ви поздравя с един от любимите ми моменти от 5-ти сезон Hug в този твърде прохладен ден  Joyhttp://www.youtube.com/watch?v=nEKv2-zBRR8

# 539
Здравейте!

На страницата на ванкувърския кънвеншън в суперуикито има най-подробната и актуана за момента информация с всички снимки и клипчета - http://supernaturalwiki.com/index.php?title=Salute_to_Supernatural_Vancouver_2010.
Гледах го Ричард Спейд как имитира Дженсън и се попиках от смях - изкара го като Елвис  Joy Горещо препоръчвам и клипчетата с Миша - той е на висота, както винаги  Joy Joy Joy
Дженсън да знае да не сваля това якенце от гърба  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт