Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква ще бъде ролята на Джаред в началото на 6-ти сезон?
-
Защо Джаред отслабна толкова много? Не са ли го питали за причината?
-
Какви са мненията за отслабването на Джаред и какви са предположенията за причината му?
-
Какво е обещанието на продуцентката на сериала "Свръхестествено" за предстоящия шести сезон?
-
Какви са мненията на потребителите във форума за актьорите Джаред и Джеймс?

. Ако се разбира така поста ми, най-добре да се гръмна.
за втория ти пост.
Докато се ‘изписах’, забравих да поздравя с добре дошла jaredina
та дайте да им се наслаждаваме кой както може и предпочита.Аз лично Дийн или Дженсън,все го взимам
), но от изгледаните интервюта и всичко останало, някак Джаред ми е направил по-силно впечатление, та то там са и пристрастията към героя му 

. Наистина ‘що не погледам малко снимки или някой епизод, вместо да се задълбочавам излишно?! 

И на мен толкоз ми беше, слаб ми е ангела, опитах се плахо да лобирам за ненаситнически статус, обаче не мога да се раздвоявам така, просто си ме влечеше сърцето към градинката
, също и мотичесто-лопатния на Галето