SUPERNATURAL - Is it September yet?

• 30 588
  • 672
  •   1
Отговори
# 600
  • # супернатурална #
Импалка, от всичкото, което си написала, разбрах, че не би върнала нито един от четиримата Joy

# 601
WOW!!!!  #Shocked #Shocked #Shocked Прости ми реакцията Импала, но ти току що написа нещото, което се опитвам да обясня на мноооого хора от мноооого време!!!!!!!!!!!!!!! ИМЕННО!!!!!!! Има огромна разлика между Дийн и Дженсън. Точно Дийн e "съдържанието", което прави Дженсън толкова въздействащ. Аз лично припадам при вида на Мистър Екълс, просто защото веднага го асоцирам с Дийн. За мен Дженсън е псевдоним на Дийн (питам се колко пъти още ще употребя "Дженсън" и "Дийн" до края на коментара о.О) Просто пълнежа е направил опаковката! Вероятно за повечето от нас е така.

Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Извинявам се за брътвежите, но трудно си овладявам мислите в такъв емоционален момент  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Taaa, Impala  Hug Hug Hug А така!

# 602
Добре дошла и от мен, jaredina! Предполагам си отмъкнала името от "сестрата"на Джаред. Много сладко   Wink

Излезнали са нови снимки от снимачната площадка и като гледам май дедито ще поостане. Честно казано незнам това дали ме радва

# 603
  • # супернатурална #
Да, така е, Winch_Whench , защото ние всъщност познаваме повече героите, отколкото актьорите. Като жени, за да бъдем привлечени, освен от външност се нуждаем и от съдъжание, а характерите на Сам и Дийн са  добре разкрити в сериала. Въпреки това, малкото, което знам за Джаред и Дженсън ме кара силно да им симпатизирам, пък и да не забравяме, че няма как да не оставят отпечатък върху ролите. И ми е приятно да видя снимки, на които например Джаред е с петно на дънките, Дженсън е прилично коремче, защото това ми напомня, че те са хора, много земни и естествени при това, хора, които бих харесала ако познавах. Забавни и весели са, близки са един с друг, това може да се изиграе във филм, но няма как да го играят на всички срещи с фенове.

prissson , и на мен не ми се ще дедето да се задържи много-много. Нещо не мога да го възприема като положитлен герой след като Жълтоокия се мушна в него(между другото изигра страхотно ролята на "лошия)

# 604
Импалка, от всичкото, което си написала, разбрах, че не би върнала нито един от четиримата Joy
Shocked Надявам се, че се шегуваш Crazy . Ако се разбира така поста ми, най-добре да се гръмна.
‘Айде пак, значи – няма да върна двойка млади Уинчестър. Дженсън го давам от раз, Джаред – от два.

PS. БЛАГОДАРЯ   bouquet за втория ти пост.

WOW!!!!  #Shocked #Shocked #Shocked Прости ми реакцията Импала, но ти току що написа нещото, което се опитвам да обясня на мноооого хора от мноооого време!!!!!!!!!!!!!!! ИМЕННО!!!!!!! Има огромна разлика между Дийн и Дженсън. Точно Дийн e "съдържанието", което прави Дженсън толкова въздействащ. Аз лично припадам при вида на Мистър Екълс, просто защото веднага го асоцирам с Дийн. За мен Дженсън е псевдоним на Дийн (питам се колко пъти още ще употребя "Дженсън" и "Дийн" до края на коментара о.О) Просто пълнежа е направил опаковката! Вероятно за повечето от нас е така.

Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

Извинявам се за брътвежите, но трудно си овладявам мислите в такъв емоционален момент  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Taaa, Impala  Hug Hug Hug А така!
Е да де, ама не са едно и също. Ай ся почерпи ме с някоя Импалско-двойка-млади-Уинчестър-ска многопикселна снимка, най-добре като за червена точка.

PS.  ooooh! Докато се ‘изписах’, забравих да поздравя с добре дошла jaredina Hug .

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 18:18 от Impala

# 605
  • срещу двата комина :)))
На мен пък ми се струва,че много задълбочавате.Така или иначе едва ли някоя от нас ще има този късмет да види някой от горе споменатите убавци на живо Cry та дайте да им се наслаждаваме кой както може и предпочита.Аз лично Дийн или Дженсън,все го взимам Joy С коремче,или не още повече ще го любя  Joy
А пък за Сами/Джаред с прискърбие съобщавам че го оставям изцяло на градинарките,и косъмче не ми настръхва от него (за разлика от голямто му братче)
Тъй че ....да не забравяме за какво сме се събрали...а именно :

# 606
Благодаря още веднъж за посрещането, наистина, много сте мили Hug
Импала, много ми хареса аргумента ти за Дженсън, именно заради това, че повечето ми приятели не правят тази разлика, за която говориш. Аз за себе си мисля, че след всичко изгледано успявам да различа героите и актьорите, дори още след първите няколко филма вече спрях да ги асоциирам с тях и смятам, че виждам границата между Дийн > Дженсън и Сам > Джаред. За Сам и Дийн всъщност не мога да кажа твърдо, че харесвам един от двамата, а другият не ми е интересен (даже най-точно съм фен на тримцата, Team Free will Grinning), но от изгледаните интервюта и всичко останало, някак Джаред ми е направил по-силно впечатление, та то там са и пристрастията към героя му Laughing Не си падам много по срамежливковци, а Дженсън е някак по-резервиран и сдържан Simple Smile

Дядото и аз трудно ще го възприема като положителен герой, още преди жълтоокия да го беше превзел не ми беше особено приятен, камо ли пък сега Laughing Но ще видим, малко остана Simple Smile

Върти ми се, че мараканките имахте специално отношение към вашия тренер, облечен в костюм, така че ви поздравявам с това Grinning

И за моите хора едни позабравени снимки, които аз много харесвам Embarassed Grinning

Последна редакция: чт, 02 сеп 2010, 01:33 от jaredina

# 607
... Така или иначе едва ли някоя от нас ще има този късмет да види някой от горе споменатите убавци на живо...
още повече, че половината от тях дори не съществуват реално, а са само филмови герои, т.е. фикция – брилянтна, завладяваща, сладко-мъчителна, но все пак фикция. А и ние само точим лиги по тях, но освен ‘еднонощки’, какви сантиментални връзки могат да поддържат братята с техния начин на живот, с постоянните пътувания из страната?! Има само един начин – да водят момичетата с тях, но аз вЪднЪг сА ТУРГАМ в опозиция по две причини: първо, биха били още двама души, за които да се притесняват момчетата ми, и второ, биха се возили на задната ‘ми’ седалка – А-а-а, не! Няма да стане! Никога! По никой начин! ТЦ!!! Не може!!! А-А-А!!!...

jaredina,
Аз ти благодаря! J2 наистина са страхотни, и в работата си и като хора. Убедена съм че всички тук сме харесали двамата актьори, може би дори сме разбрали за тях, именно благодарение на ‘Supernatural’ – не вярвам някой да е броил дните до началото на новия епизод/сезон на ‘Gilmore girls’, ‘Dark Angel’ или ‘Smallville’, за кинофилмите да не говорим. И то МНОГО сме ги харесали, заради външния вид, но най-вече заради характерите: хубави мъже има много, колкото искаш и дори повече, но Уинчестър – братя, синове, ловци, герои и т.н. и т.н. – са единствени и неповторими.

PS. Днес явно ми е ден  hahaha . Наистина ‘що не погледам малко снимки или някой епизод, вместо да се задълбочавам излишно?!

# 608

PS. Днес явно ми е ден  hahaha . Наистина ‘що не погледам малко снимки или някой епизод, вместо да се задълбочавам излишно?!

И аз се съгласих Grinning
Eто и няколко снимчички и от мен - стари, но златни и почти любими Stuck Out Tongue

И класиката за Импала :PPP

PP: Jeradina мерси за костюмирания Тренер  Mr. Green
PPP: Абе хора, осъзнавате ли, че не остана невидяна снимка нито на Сам, нито на Дийн... Аз се покрусявам направо... Няма какво да се качи вече почти  newsm45

# 609
Здравейте и добре дошли на новите попълнения!

Подкрепям Импала с двете ръце! Аз съм на абсолютно същото мнение! Много правилно и ясно си описала разликата и същественото - че припадаме по братятя Уинчестър, а не толкова по самите актьори!
А снимките не пречи да си ги преговаряме по няколко пъти...

# 610
  • Разпиляна във въображението
Фейче, и вие ми липсвате. Включи се някой път да те чуя. Много мина, малко остана до новия сезон. Това е единствения сериал, който съм изгледала с кеф от-до тази година. Другия е Изгубени. Всички останали, които следя са зарязани я до половината, я в началото.

# 611
Джаредина, добре дошла и от мен  bouquet

А нима историята познава размила се твърда мараканка Grinning Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго Grinning
Laughing Питай Стичето, тя щи те разкаже Laughing
Мда, потвърждавам, аз съм от вероизменниците Laughing Но никога не съм харесвала Дженсън (макар че се опитвах), само Дийн, а Сами и Джаред ми бяха просто симпатични и незабележими. До един прекрасен момент, когато някъде към трети и особено четвърти сезон, Дийн взе да става едно мрънкалце, а при вида на Сами започнаха да ми се подкосяват коленцата. Та лекинко започнах да се раздвоявам, колкото и да се мъчех да стискам очи и да извръщам глава при вида на Джаредовото мускулесто тяло Laughing Тогава тази маймуна Фейчето, ме извъртя много коварно, като напуска едни smokin' hot снимки и след това ме прилъга да гледам Коледната колиба и да слушам тъжния напевен глас на Джаред Heart Eyes И на мен толкоз ми беше, слаб ми е ангела, опитах се плахо да лобирам за ненаситнически статус, обаче не мога да се раздвоявам така, просто си ме влечеше сърцето към градинката Heart Eyes Та сега съм вярна кучка на Баш Градинаря, дори г-жа Падалеки заобичах, няма как Laughing Джаред е такова слънчице, просто няма как да не го обичаш Heart Eyes Heart Eyes

# 612
  • срещу двата комина :)))
Джаредина, добре дошла и от мен  bouquet

А нима историята познава размила се твърда мараканка Grinning Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго Grinning
Laughing Питай Стичето, тя щи те разкаже Laughing
Мда, потвърждавам, аз съм от вероизменниците Laughing Но никога не съм харесвала Дженсън (макар че се опитвах), само Дийн, а Сами и Джаред ми бяха просто симпатични и незабележими. До един прекрасен момент, когато някъде към трети и особено четвърти сезон, Дийн взе да става едно мрънкалце, а при вида на Сами започнаха да ми се подкосяват коленцата. Та лекинко започнах да се раздвоявам, колкото и да се мъчех да стискам очи и да извръщам глава при вида на Джаредовото мускулесто тяло Laughing Тогава тази маймуна Фейчето, ме извъртя много коварно, като напуска едни smokin' hot снимки и след това ме прилъга да гледам Коледната колиба и да слушам тъжния напевен глас на Джаред Heart Eyes И на мен толкоз ми беше, слаб ми е ангела, опитах се плахо да лобирам за ненаситнически статус, обаче не мога да се раздвоявам така, просто си ме влечеше сърцето към градинката Heart Eyes Та сега съм вярна кучка на Баш Градинаря, дори г-жа Падалеки заобичах, няма как Laughing Джаред е такова слънчице, просто няма как да не го обичаш Heart Eyes Heart Eyes
Има има,повярвай ми  Hug

# 613
  • В средата на времето
Което си е твърдо си е твърдо, което си е по средата е друго Grinning

Aмин! Wink Grinning

Добре дошли и от мен на всички нови в темата.   bouquet

Сонче, новия ти аватар много ми харесва Peace, също и мотичесто-лопатния на Галето Grinning

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 20:29 от Izida

# 614
  • # супернатурална #
Стич, не знаеш колко съм съгласна с теб, особено за частта с Джен. Покрай Джаред и аз започнах много да я харесвам, да знаеш как страдам, ако някой я напада по форумите ooooh! Laughing
Изи, пак вкара лаф-мотичесто-лопатния Joy
Ее, събрахме се, бе! Знаех си аз, че септември ще бъде май Laughing

Общи условия

Активация на акаунт