. Силно се надявам, че е само период
, дали пък малките диванета не ни пробват още от сега дали могат да ни се качат на главата и да си щракат с пръсти
. Силно се надявам, че е само период
, дали пък малките диванета не ни пробват още от сега дали могат да ни се качат на главата и да си щракат с пръсти
, и според моя мъж прилича на мен детето. Надявам се да е период, защото ... не се издържа това мрънкане. Ники само ми посочва с пръст какво иска и го иска на момента. Аз се мъча да му отвличам вниманието с други работи, но не винаги има успех.

Не знам защо така се получи, явно не му е харесал на вкус
Опита го покрай лапането на играчките, които всички бяха в пясък. Друго, ако те интересува, питай!
Да ни е честита и изписана с хубави новини с по-бързи темпове 
,че ме стиска толкова силно и пищи от болка милия
Просто е голям кошмар все е било ама такова нещо не е било
Видях се в чудо ей...щом му дадох мед с хлябна сода смятайте до къде стигнах...

. За хремата на Ради ползвах Стеримар бебе /спрейче около 5-6лв/ и имаше ефект, освен него от ампулата с вит.С за пиене му накапвах и 1-2 пъти в нослето. Опитай и дано бързо да се оправи Галинчо 
ужасно е. Милия
, опитахте ли с някакви купешки гелчето, може да помогнат!? 
! Може ако искаш да махнеш частта, където са мамите, които още не са се отчели.
оздравявайте и не боледувайте повече!!! 
много буен и активен тип, да ви кажа)))
! Найстина всяко дете по свой си начин и по различно време преминавма през етапите на двигателно развитие, като може и да прескочи някой от тях. Моето бебе вече прави всичко от изброените по-долу, само дето още не проходил самостоятелно, но това не е показателно за всички други. Примерно в нашия район има мн бебешоци и всеки е със своя номер
. Единия на 10,5 мес не проявява желание да пълзи, но пък скоро ще проходи и както го оставиш седнал така ще стой, най- мн да се гътне
. Другия пък на 11,5мес не може да се каже че пълзи, той просто си има свой начин на придвижване, сяда и с наемане на единия крак и една ръка изтегля дупето напред и така с наемане успява да се добере до целта си, също почти е проходил самостоятелно. Друго момченце, което ходи и е на година и 2-3 месеца изобщо не е пълзяло, а направо е проходило.
болен е.Това за храната,което питаш аз лично дроб и риба не съм давала,а за лещата и боба знам,че са тежка храна и се дава след годината
Въвела съм му зеления боб и граха мисля да дам,но като се пооправи,че в момента не приема почти нищо заради афтите
А освен това мажа го с купешки гелове Дактарин и Индекстол, нооо ефекта е май никакъв
. Иначе е жилава, жизнена и нямам абсолютно никакви притеснения. Иван беше като желе и го водих в клиниката по ДЦП. поставиха му диагноза ЦКС и казаха, че няма да проходи ако не направим поредица от масажи. Тези масажи представляват извиване на ръце и други изтезания и не го заведах повече. Стресът обаче беше жесток от това, което му причиних. Както и да е. на 11 месеца се изправи сам и малко след годинката направи първата си крачка, а седмица след нея тичаше като луд. Сега с Ева нямам никакви притеснения по темата. колкото по-късно проходи, толкова по-добре за костите, стойката и всичко останало, а щом има търпението да седи вързана в количката и да си играе нямам намерение да я пробвам да пълзи. Не ми и хрумва да я уча или стимулирам.