Ето ни и нас със снимка за колажа. Да ни видите колко сме пораснали.
dessy77, честито християнче.

. Оптималната възраст за това е около годинката. за какво стимулиране, побутване и подобни говорите. Направо ми взехте акъла къде сте се разбързали. Това нито е полезно за детето, нито за вас...
. Нито е глезен, нито е лош, разбира от дума, а сигурно е едно от най-презадоволените деца, които познавам (всеки ден се купуват играчки, книжки), а не съм го оставяла да плаче. сега с ева съм още по-стриктна - тя не е плакала откакто се опитах да и дам авокадо преди 2 месеца. Децата не бива да се оставят да се изнервят с ревове и тръшкане, защото после спят неспокойно и на следващия ден е още по-лошо и така до безкрая. Това си е мое мнение и не задължавам никого с него. С иван подхода винаги е бил "защо няма да се случи нещо", а не "не". Иван удряше телевизора с играчки и крещеше по него - ми купих по-висок шкаф, но не съм забранявала да го прави. телефона си го държа на високо, а всичко, което оставям на масата го правя с ясното съзнание, че това ще се докопа и играе с него. ако все пак докопаше нещо, което не трябва (например цигарите на баща си) винаги го заменям с някоя много любива играчка и тръшкане няма. Просто замяната я правя за секунди и това е...
Катерина също не може да търпи на дълъг път в кошницата. Скоро ще купуваме столче. Като капак на всичко пък и получи обрив там, където се е потила и може да е от компресите с оцет и вода. Предположих, че е от оцета. Сега пие едни капки Фенистил.
Може да пробвате и дано помогне 
Дея пълзи, изправя се и се опитва да ходи, но примерно батко и вече спокийно си тичаше на нейната възраст, не и се коси толкова
Сяда от положение на пълзене, не от легнало 

и хапва от тях за след 8-ми месец с парченца без никакви притеснения 

бързо оздравяване 
Избива и кътниче и е почти пробило, знам, че я боли, но вече съм на прага на силите си 
ужас- знам какво е на почивка с болни деца- на Велинград с Ники лежахме и в болница от обезводняване, ужасно е!!! Но това не се случва само по морето!!!!!! Има го навсякъде, не се обвинявай)
хайде до писане