направихте ли го ?

• 4 959
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Темата ми може да се заключи ! Не я пуснах, за да ми се смеете, а за да ми дадете и деи и да споделите !  Няма да пиша повече !     bouquet
Хубава вечер !

# 31
Много се изморих цял д ен чистя. В шкафовете има дървеница !    Whistling

Само една ли е дървеницата? Предполагам и я чуваш как тича от шкаф в шкаф?!? hahaha hahaha :ах:

# 32
Темата е предпетъчна и позволява много веселба... за хора с чувство за хумор и САМОтакова.

Как изглежда дървеница или да видя в нета, за да не пускам тема?

# 33
В дървените рафтове имаше дупчици, което означава че е имало или има дървеници!

# 34
Стига сте се хилили наготово, де...и аз съм звъняла на всички приятелки някой път като полудея да чистя петна или нещо подобно. То си звучи смешно, но в момента, в който го правиш това, ти е проблем Naughty

# 35
  • Варна
Ама теми пускаш ли  Joy

# 36
А дървеницата колко е голяма горе-долу?

# 37
А дървеницата колко е голяма горе-долу?

rotfImao rotfImao rotfImao

# 38
Мишелин, ако ми се смееш на мен, аз знам колко са големи дървениците, но питам за тази, Дървеницата, щото явно голяма борба предстои.  Mr. Green

# 39
  • София
Щом има дупчици сте завъдили дървояди, не дървеници.
В Селскостопанските аптеки продават препарати. Купуваш, разреждаш, пръскаш и после излизаш до вечерта. Може и на басейн да отидеш - нали си в отпуска.

# 40
По цветарските магазини има рула със залепваща мушама, широка около 70 см. Имитира най различни видове дървесина. Кухнята ми е от розов бук, за да е в тон, така си  облепих хладилника.
Ако някъде остане въздух при залепването, дупваш с една игличка и готово.

# 41
В Селскостопанските аптеки продават препарати. Купуваш, разреждаш, пръскаш и после излизаш до вечерта. Може и на басейн да отидеш - нали си в отпуска.

Моля моля зявиси от дупчиците. Може бобър да е завъдила. Ма то и за тях има препарати.

# 42
Алексче, смея се на чувството ти за хумор ...  Laughing Абе, като цяло темата е ...  hahaha, не, не темата, а коментарите  Mr. Green
Но от друга страна, тази едничка Дървеница, самотна душица, ми къса сърцето. ... Cry

# 43
Не са дървояди, дървояд е!

Бива си я наистина темата...

# 44
Не са дървояди, дървояд е!

Бива си я наистина темата...

Общи условия

Активация на акаунт