PhytoCode

• 64 772
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Надали са ти изчезнали бръчките, ако си имала такива; съвета ми е да се снима лицето "преди и след", но след да е поне след месец.
CI,благодаря за съвета.Вече имам снимка "преди" , остава и след месец - два "след".Бръчиците /по-скоро мимически/ са си там,но сякаш са по слабо изразени.Но е факт ,че видима промяна дори и за това кратко време има.Вчера етърва ми ми търси от кремчето , да пробва и тя "защото лицето ми сияе".

Но и не виждам защо трябва да се изумяваш, все едно българските специалисти сме ловени в гората!
Съжалявам ,ако е прозвучало така. Напротив , възхищавам ви се!
Изумена ,защото след толкова търсене и проба-грешка със  скъпи и прехвалени мазила открих това ,което търся и шокирана , че съществува.Честно казано бях се почти отчаяла,че ще си намеря крем , който да ми пасне на кожата.

Просто е козметика, правена за хората, с цялата и същност!
Напълно съм съгласна, за което благодаря!  bouquet

# 106
Тъй като съм голям фен на PhytoCode ,не мога да не споделя Simple Smile:
Oт 17 до 20 ноември Bio & Eco Expo 2010 –всички ,които имат желание и възможност ще  могат лично да се запознаят с  продуктите PhytoCode и да се срещнат с хората, които стоят зад тях

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=art … d=213&lang=bg

и още Органична и натурална козметика  Маргарита Нешева, Тонеш /www.phytocode.net/

http://www.viaexpo.com/index.php?option=com_content&view=art … &limitstart=1

# 107
The Baroness, кремът за мазна кожа е все още на тестов етап и няма да го откриеш на сайта. Не знам дали до ноември това ще се промени, но не пречи да се възползваш от инф., която ни дава Dachita /  bouquet /, и да посетиш щанда на изложението – там със сигурност ще намериш неща, които биха те заинтересували.

# 108
  • София
О, да, видях за изложението и ще се постарая да отида- точно за мен е   bouquet   bouquet   bouquet

# 109
Здравейте, заитригувана съм от продуктите и се опитах да поръчам, но никой не се свърза с мен за потвърждение. Активен ли е сайта?

# 110
Аз поръчвах 2 пъти. Първия път ми се обадиха по телефона, втория път не ми се обадиха за потвърждение, но получих мейл с детайлите на поръчката. Първата ми поръчка пристигна от Бургас, втората - от Пловдив. Кiora, ако нещо те притеснява, защо не им се обадиш - в сайта са дадени телефони за връзка: 0887 550 278 ,  0888 054 203

# 111
Здравейте Дами!
Аз съм другата половина от фирмата създала Phytocode. Дълго време се каних да пиша защото досега не съм общувала в такива форуми, но след като и без друго по край интервюто, към което се появи линка, вече даже знаете и как изглеждам , за мен ще е удоволствие да си общувам с вас и да ви бъда полезна.  Simple Smile
Искам да благодаря на всички за милите думи , за прекрасните отзиви и най-вече на тези, които купуват нашите продукти.
Hrisy, втория път не се свързахме с теб, защото звъним само първи път за да установим дали лицето, което е направило поръчката е реално. Aaaa и благодаря за повторно направената поръчка. По принцип повечето поръчки се пускат от Бургас, просто , когато получихме твоята втора, бяхме цялата фирма Laughing в Пловдив, а не искахме да чакаш.
Kiora, сайтът е активен. До сега само за една поръчка не съм се обадила, но е изпратена. Дали не е твоята? newsm78 Пиши или се обади по телефоните.

Пишете ни! Всички сте страхотни и оше веднъж благодаря , че ни повярвахте  bouquet

# 112
Eто и линка към профила ни във Facebook

http://www.facebook.com/pages/Phytocode/126407064073945?ref=ts

# 113
Здравейте Дами!
Аз съм другата половина от фирмата създала Phytocode. Дълго време се каних да пиша защото досега не съм общувала в такива форуми, но след като и без друго по край интервюто, към което се появи линка, вече даже знаете и как изглеждам , за мен ще е удоволствие да си общувам с вас и да ви бъда полезна.  Simple Smile
Искам да благодаря на всички за милите думи , за прекрасните отзиви и най-вече на тези, които купуват нашите продукти.
Hrisy, втория път не се свързахме с теб, защото звъним само първи път за да установим дали лицето, което е направило поръчката е реално. Aaaa и благодаря за повторно направената поръчка. По принцип повечето поръчки се пускат от Бургас, просто , когато получихме твоята втора, бяхме цялата фирма Laughing в Пловдив, а не искахме да чакаш.
Kiora, сайтът е активен. До сега само за една поръчка не съм се обадила, но е изпратена. Дали не е твоята? newsm78 Пиши или се обади по телефоните.

Пишете ни! Всички сте страхотни и оше веднъж благодаря , че ни повярвахте  bouquet
Добре дошла  Grinning

# 114
Момичета, благодаря за разясненията!  bouquet Hug Направо ще се обадя по телефона! Wink

# 115
  • София
Здравейте момичета.Виждам,че всички сте доволни от новата козметика.Поздрвления за създателите и повече доволни клиенти.
Аз съм на 35г. с много суха кожа и имам леки назолабиални бръчици.Моля да ме насочите към продукта подходящ за моята кожа.
Благодаря

# 116
Здравейте момичета.Виждам,че всички сте доволни от новата козметика.Поздрвления за създателите и повече доволни клиенти.
Аз съм на 35г. с много суха кожа и имам леки назолабиални бръчици.Моля да ме насочите към продукта подходящ за моята кожа.
Благодаря
Здравей. Радвам се , че си при нас. Твоят продукт ще се появи, когато са готови единичните опаковки на всички продукти. Към вече съществуващите кремове ще бъдат добавени и още анти age  за мазна и суха кожа. Предвиждаме това да се случи следващия месец.

# 117
  • София
Благодаря ти FDA,ще очаквам с нетърпение.Успех! Peace

# 118
Здравейте, доста неща сте изписали по темата, та реших и аз да пробвам от новите продукти. Поръчката дойде за кратко време и от няколко дни имам удоволствието да използвам тези продукти. Доволна съм засега. Ако имам някакви коментари ще пиша. Simple Smile

# 119
  • София
Ще се присъединя и аз към компанията на доволните почитателки на Фитокод. Ползвам от седмица и половина комплекта 20+ и съм доволна- кремчето е леко, но същевременно хидратира много добре- поне за нуждите на моята кожа ефекта е превъзходен!  Hug И аз, като останалите дами очаквам единичните опаковки, за да имам удоволствието да ползвам и занапред Фитокод. Предвижда ли се скоро да бъдат въведени и продукти за нощна грижа?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт