Мартенчета 2009

• 27 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • София
 Здравейте и от нас:)
 Елвинг, да ти е живо и здраво голямото момче, мн умно и послушно дете да расте! С пожелание за едно много щастливо и безгрижно детство!
 Аз не съм писала, ама има с какво да се похваля, на 03.08 със съпруга ми имахме повод за отблеязване - 8г. откакто сме заедно, та решихме да го отблежим с изкачването на Черни Връх заедно с Влади! Мина много добре, Влади дори си подремна в бебе - раницата  Mr. Green Следващиата дестинация е в. Мусала..може би през септември:)
 По темите за възпитанието - май е време и аз да попрочета нещо, засега не сме изпадали в екстремни ситуации, освен днес, когато искаше да тормози кучето, а то едва не го ухапа ooooh! А то на дете как да обясниш да не прилага такава сила..кучето е в стрес вече, ще ходим и до ветеринаря и, дано даде съвет.
  А пък вчера, взех че рискувах и отидох на дискотека с приятели. Моят златен мъж, добре че ме подкрепи, че почти се бях отказала..не исках заради моя кеф, ако се събуди детето да не може после да заспи. Нощем като се събуди само мен признава, а и бях толкова уморена, цял ден не се бях спряла на едно място, но не съжалявам, хубаво нещо било това да поизлезеш, да потанцуваш, както в добрите стари времена.

Последна редакция: нд, 08 авг 2010, 23:04 от *Elle*

# 151
  • София
SZA, точно за същата книжка става въпрос и много благодаря за уместната терминология, която намеси - не го бях чувала до сега, но мноооого ми допадна - за много неща от живота де. Та сега май съм си на второ ниво, ама така е по пътя на ученето, както си отбелязала и ти. А ти чела ли си продължението на книжката и как ти се стори? Аз сигурно ще си я купя де, ама все пак да си питам... Hug

Окич, кураж мила. На мен тези глави, които споменаваш ми бяха доста полезни. Но аз прибягвам до книжки, когато се чувствам в някаква безизходица или пък прекалено нервозна... или пък когато трябва да чета нещо друго...  Blush както е в момента с новите теми за работата ми. Ама който е минавал през изпитни сесии знае за какво говоря. А иначе за работата не сменям местоработата, нито колегите, просто позицията - разбирай от един отдел, в който съм се занимавала като ескперт с финаснов контрол, разработване и внедряване на процедури за работа и т.н. сега ще оглавя, временно и ли за по-дълго, счетоводния отдел  Blush Та, ако всичко е точно по предварителните договорки ще мога скоро официално да се похваля, но винаги има един шанс на провал... в който не искам да вярвам... та така. Ианче счетоводството съм го учила като втора специалност и то с голямо желание, до един момент, но до сега не съм го ползвала активно, още по-малко бюджетното... Та имам да чета доста, но и в процеса на работата ще се ошлайфам. Важното е че си лягам с главния счетоводител  Joy Това си ни е семеен майтап, че мъжо отдава е на тия вълни Simple Smile Хайде, че сигурно и аз досадих с обстоятелственост

Тони, ама чудни мъже сме си избрали, пу-пу Туй да са им кусурите  Hug
Elle, ако знаеш само колко се зарадвах да прочета думите "златен съпруг" за човека, когото познавам. Ние от кога ти обясняваме, че ти е златен... Хайде само ще изклюкам светатроишка клюка, че днес Влади пак беше в парка само с тате    Hug ама то сигурно след дискотека, човек има нужда и да реанимира  hahaha

# 152
  • Варна
Честит рожден ден на Ивко! Да е преди всичко здрав, здрав и пак здрав! Другото си идва на мястото. Много хубав празник днес, Elwing!
Това пожелавам и аз, макар и с малко закъснение. Но пък от сърце. Да расте здраво, щастливо и все така чаровно дете. И много, много, много да се разбира с братчето си, да се обичат и винаги да се търсят.

# 153
  • София
Благодаря ви още веднъж за хубавите пожелания!   bouquet Hug
Сега - честит рожден ден на Зеленкото! Да е жива и здрава, много щастлива и обичана, все така лъчезарна и целеустремена!   Hug Цвете с калинка.. защо ли?  Simple Smile

# 154
  • София - Рим и обратно
Elwing Честит празник на голямото ти момченце, на патеричка, да е здрав и много щастлив    bouquet
Честит рожден ден и на Зеленкото, бъди здрава и обичана жена с много късмет и поводи за радост nbirthday

# 155
  • София
Хайде и аз най-накрая да се разпиша.....

Светланка расти и дивее, а ние с татко й не спиме, че кучето получи инсулт, та сега го реанимираме...

И да кажа: ако имате домашен любимец и ви се наложи да ползвате денонощна клиника, НЕ посещавайте Централна Ветеринарна Клиника да Зоопарка. Те ни лекуваха кучето от ушно възпаление, а не от инсулт.

# 156
Оооо, свате! И се криеш, а?! Mr. Green
Виж, Elwing, как хубавко те издаде! Благодаря за което.  bouquet

Честит рожден ден! Много здраве, никакви тежки мисли и само и много от най-прекрасните преживявания! Твоите мъже много да те обичкат, глезят и радват!
Много хубав празник днес!

# 157
Eто ме и мен Mr. Green

Зеленко честит рожден ден и от мен. Желая ти да си много здрава, обичана и глезена жена и винаги късмета да е до теб.

И сега за да не ми завидите съвсем, ще кажа, че колкото Яна си спинка и си яде, толкова Боян е наопаки. По няколко пъти на нощ се разхождаме за вода, пишкане, акане и тн. Той става много рано сутрин и ми се качва на главата. Да не казвам че имаме и един проблем, който ни мъчи от години по нощите. Също така и с яденето е кошмар. Така че той компенсира.

За контактите аз реших следното: ако ще я водя някъде ще бъде в някой парк с деца. Не искам да я затварям в стая с много деца, предпочитам да е някъде където да види нещо, да се катери и тн. а ако и се доспи да може да я разхождам с количка. Утре ме поканиха на такова място и ще видя как е. Вчера след като детето се беше наспало (даже се наложи да я събудя към 13:15, че то деня щеше да свърши) отидохме в един страхотен парк. там имаше много дечица на нейната възраст и тя си игра много добре с едно момченце. Въпреки че имаше играчки, не му налетя на бой а му ги подаваше и беше много мила с него. А иначе за играта До а не С децата сте много прави. Когато ходим на гости в едни приятели винаги има много деца, но тя или си играе с играчките или закача възрастните.

Лек ден ви желая, аз отивам да се чудя как точно да науча Боян на българските букви, че тия буквари които са ми изпратили въобще не ги разбирам Crazy а аз български език никога не съм учила Embarassed

# 158
  • София
Благодаря за пожеланията Hug Hug Hug Черпя с една малка тортичка   cook , че да не дразним диетуващите...

Елвинг, честит ти рожденик, да не забравиш да качиш някоя снимка  Hug

# 159
Здравейте момичета!

Елуинг, честит рожден ден на вашия батко! Пожелавам му весело  и безгрижно детство!

Зеленко, честит рожден ден и на теб! Да си жива и здрава и много щастлива!

Никита, краката ми се подкосиха като четох за захласването на София! Дано никога не се повтаря!

Ние сме горе-долу добре! Нямам много време да сядам пред компа! Търчим все нанякъде!
Преди 10 дни сложиха на Петя Пентаксима и явно от падналия имунитет мацката лепна отнякъде гнойна ангина! Изгоря от висока Т, принудих се да давам дори Хексалгин, че с нищо друго не можеше да  я смъкне!Вече е по-добре, но ми писна да ви кажа от болести и треперя дори вече като ги чуя да кихат! Иначе Петя, все още общува само с ЪЪЪЪ!Отказва ми вече АМ вечер! Расте си детето, а аз още си мисля, че е бебче!
В началото на другата седмица имаме резервация за моренце! Дано всичко да е наред с децата и с нас , за да можем да се насладим на почивката!

Чао, че отивам да приспивам баткото ни! До скоро!
Пожелавам ви приятен ден и много весели и приятни емоции!

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 15:24 от Zora*

# 160
  • Варна
Ха добър ден! Simple Smile
Най-сетне ви настигнах, но не бях се вясвала няколко дни и късно вечер по малко, по малко .... Simple Smile
Първо честито на предишните празнуващи, сори, абсурд е да повторя кои са и за какво да им честитя, но от сърце желая на всички по много от най-хубавото. Елвинг, честит ти пораснал батко, много да е здрав, весел, щастлив и грижовен!
Зеленко, честит Рожден ден на теб!Здраве, щастие и късмет ти желая!

Никита, мила,  Hug . Ужасен миг си преживяла Sad Аз имах един такъв случай с Ния, твоето звучи още по-страшно, а на мен сърцето ми тогава не в петите, ами вдън земя пропадна.
ТаняР, според мен не е никак рано за тези методи. Специално за отразените чувства, аз съм го пробвала с Ния неведнъж и определено помага. Виж тая работа с надценяването и на мен ми се получава на моменти Sad Явно при някои егоизмът е по-силно изразен, защото според мен това е резултат все от желанието нещата да стават по твоя начин и по определения от тебе ред.

Окич, не знам какво да ти кажа, може би наистина е период. Не знам дали подобен метод ще има ефект. Ния също като си хареса някоя храна, може да изкара седмица на нея, но после й минава. А ти правиш разни вкуснотии, пък после не ги даваш  Mr. Green Мисълта ми е, че може пък да я оставиш на бисквити, надали ще се поболее чак.

Шу, на мен също ми се струва, че ти много се притесняваш за Яна и е важно да послушаш сърцето си. ТИ знаеш най-добре, а и ето, че е дошло вече друго предложение, по-удачно. Нека е наспано и доволно детето и така да опитва от социалния живот, а не самоцелно в неподходящ за нея момент. Не съм против идеята да си играе с други деца и да се учи да общува, да поясня, просто има начин да се наредят нещата и ти си го намерила  Hug А снимките са чудесни, Яна е толкова прекрасна!

Другите неща ,естествено, ги забравих. Трябва да започна като СЗА да си записвам Simple Smile

При нас много ново, но нищо шокиращо Simple Smile  Дребната бърбори все повече, учи разни неща, готви супа и храни играчки, бебета, мама и т.н.  И тази седмица сме заедно и другата тръгва на ясла. Три кътника едновременно излизат, прорязали са, но имат още да се показват ....... това трябва да е много болезнено, горките малчовци. Иначе го раздава на плодова диета по цял ден след закуска, но не се оплаквам - добре си е, здрава е, нямам грижи.

СЗА, малка черна точица за неидването до Варна  Wink
 Гери, успех на прегледа! И да споделиш после.

Успешна седмица от мен, че кой знае кога ще успея да пиша пак.

# 161
  • София
Честит рожден ден на зелено човече (.)(.)!   bouquet
Шу, ако и баткото го слагаш толкова рано да спи, не е ли нормално да се буди?  Thinking

# 162
  • София
 Честит рожден ден, Зелено човече!!!  newsm59
 Желая ти много здраве и щастливи мигове със семейството!  newsm67

Мен днеска малките ме подлудиха. Като си дойде таткото така ме беше стегнала шапката, че излязох сама. Даже мислех и на кино да отида, но се отказах, че не са ми превели майчинството и няма пари за глупости. Май трябва да си пазя нервите  Rolling Eyes

# 163
А здравейте пак  Hug

Мирамар съчувствам ти.Представям си каква е лудница при теб.

И при нас беше голяма лудница. Цял ден вали и не можахме да излезем. Само имахме гости за около половин час за да видим дали ще наврем 3 седалки във Форд Фиеста. Успяхме Grinning И така дано утре да ни е хубаво времето, че от сутринта ще сме ето тук http://www.olddownpark.co.uk/Default.aspx
Мислим да си направим пикник. Ето за такова прекарване си заслужава детето да не спи Party

Крисче баткото си ляга малко след 9, но той едно време спеше след обяд, и сега е много изморен вечер, но при него като чели няма зависимост в колко си ляга. И в 12 да си легне пак става рано.

Бухта благодаря за подкрепата Hug

Лека вечер и стискайте палци утре да не ни вали Hug

# 164
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , ЗЕЛЕНКО ! Да си жива и здрава, с много любов и топлина да си обградена, да получаваш удовлетвоние и радост от сполуките и да не спираш да търсиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт