Елвинг, да ти е живо и здраво голямото момче, мн умно и послушно дете да расте! С пожелание за едно много щастливо и безгрижно детство!
Аз не съм писала, ама има с какво да се похваля, на 03.08 със съпруга ми имахме повод за отблеязване - 8г. откакто сме заедно, та решихме да го отблежим с изкачването на Черни Връх заедно с Влади! Мина много добре, Влади дори си подремна в бебе - раницата
По темите за възпитанието - май е време и аз да попрочета нещо, засега не сме изпадали в екстремни ситуации, освен днес, когато искаше да тормози кучето, а то едва не го ухапа
А то на дете как да обясниш да не прилага такава сила..кучето е в стрес вече, ще ходим и до ветеринаря и, дано даде съвет.А пък вчера, взех че рискувах и отидох на дискотека с приятели. Моят златен мъж, добре че ме подкрепи, че почти се бях отказала..не исках заради моя кеф, ако се събуди детето да не може после да заспи. Нощем като се събуди само мен признава, а и бях толкова уморена, цял ден не се бях спряла на едно място, но не съжалявам, хубаво нещо било това да поизлезеш, да потанцуваш, както в добрите стари времена.

както е в момента с новите теми за работата ми. Ама който е минавал през изпитни сесии знае за какво говоря. А иначе за работата не сменям местоработата, нито колегите, просто позицията - разбирай от един отдел, в който съм се занимавала като ескперт с финаснов контрол, разработване и внедряване на процедури за работа и т.н. сега ще оглавя, временно и ли за по-дълго, счетоводния отдел
Това си ни е семеен майтап, че мъжо отдава е на тия вълни
Хайде, че сигурно и аз досадих с обстоятелственост

а аз български език никога не съм учила
, че да не дразним диетуващите...
Здраве, щастие и късмет ти желая!
Аз имах един такъв случай с Ния, твоето звучи още по-страшно, а на мен сърцето ми тогава не в петите, ами вдън земя пропадна.

И така дано утре да ни е хубаво времето, че от сутринта ще сме ето тук