И мъжете вкъщи да са ти живи и здрави и да ти създават само радости, па макар и с грешно посочване на носа, вместо ухото или каквото там беше. 
Елг и твоят батко голям да порасне и да ти носи хубави изживявания!
И мъжете вкъщи да са ти живи и здрави и да ти създават само радости, па макар и с грешно посочване на носа, вместо ухото или каквото там беше. 

Накратко, по-ниско IQ, недобро емоционално състояние, ADHD (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder), и затлъстяване. Тя книгата не е за съня де, а за доста неща... Всъщност, ако ти е интересно, мога да ти я пратя на емейл, имам копие
(само ми пусни мейл на ЛС).
А като се сетя как исках близнаци
Дано не пропусна нещо. 

аз ще си призная, че по-често Боби спи при нас на спалнята, защото на мен ми е хубаво да го гледам как спи и да го усещам близо до мен 
....но определено приключваме с почивките all inclusive.... свободната консумация излиза малко по-скъпа, но не се съобразяваш с графици, хапваш каквото ти се яде в момента и най-важното - сервират ти го 
За всички болни, да се оправяте бързичко!

. Категорично се отказах да не слагам Яна да спи сутрин. Мислих че животните ще я грабнат и тя щастливо ще ходи да ги гледа, но уви. Много и харесаха животните, но категорично отказа да стъпи на земята. Шефски размахваше пръстче в желаната от нея посока, но така и се спеше че категорично отказа да се отдели от мен.
Така е като нямам и на идея кое аджеба е бурен и кое цвете, а чичко гугъл хич не ми помогна 

Пък като я погледнеш-седи си невинно в количката и книжка в ръка и те гледа критично, все едно злословиш по неин адрес. В тази връзка, за игрите с други деца, на пръв поглед бих казала, че не си играе с тях, а с играчките им. Но като се замисля, има поне 1 дете, с което си играе-викат, гонят се, водят се за ръце. Не знам дали защото са млечни сестри или се надушват, че са бандюги и двете, но има заигравка.
Какво ви дават за мазане? 

Да е много здрава и щастлива, както никога досега за всичките си 22 години

Точно утре сме на рожден ден на детето на много близки приятели в Коколандия, точно на другия край на града
Дръж ни в течение какво казват лекарите.
Препоръчани теми