Ами и аз не бързах да я отказвам от бибата, но ме човърка да и я дам изгризана и предпочитам да се презастраховам. Плюе резервния кат залъгалка и ревейки ми сочи с пръст мястото, където съм оставила изгризаната. Щото аз я пазя от сантиментална гл.т.
Явно е искрено привързана към нея душата, то грейва като я види. Ивема ме замисли, че май съм подценила проблема.Шанел, каква инфекция ви казаха на вас? Ръце, крака, врат, дупе-особено по бедрата Теодора се опъпчи буквално пред очите ми за няколко часа след изпотяване. Мажа я със Судокрем, но тя е почти постоянно изпотена и току минат пъпките, цъфнат нови. Но това е самоинициатива, иначе док ги погледна отгоре-отгоре и каза, че са от слънце и жега. Нищо не ми е предписала. Иначе си имаме и един екзематозен обрив, който трябваше да мажа с Абри корт, но по съвет на познат лекар пробвах първо да мина с Медико идеал. От което нямаше сми де та утре ще купувам корт-а. Появи се след като започнах да я мажа със слънцезащитния крем за деца на А-дерма и това е единствената различна козметика от месеци. Хм, сега се замислям, че най-жестоко е опъпчена където я мажа с А-дерма-та
Те ти, булка Спасовден, може ли пък това да я спарва 
Дез,
.
, даже ни изписа антибиотик за целта
...не го давам
, аз се бях засилила да я махам, ама ме разубеди, специалистът.
Оплаквам ви се на вас, защото това като го чух си замълчах, иначе щеше да стане скандал. Ами просто защо не си каже, че не иска да ги гледа и това е?!? Не разбирам такива хора... Откакто се е родил Гого, все повтаря как няма проблем да го гледа, само се притеснявала дали той ще иска... А като опре да ги гледа, все си намира друго опрадвание. Така, като се пенсионира и ми каза, че щяла тя да гледа Гого ако искам и майка ми ако иска да почне работа. Аз тогава й отговорих, че ще говоря с майка ми и ще й кажа. Но още преди да сме водили втори разговор изобщо, тя съобщи, че си намерила работа и ще почва от есента...
.