http://martenichki.snimka.bg/children/martencheta-prez-yuli-2010g.518504.20097148
Аз не се шегувам за списъка, та ако те осени муза давай 

Направо ви се чудя за куража за път с кола. Ние и до магазина да отидем Яна пак мрънка 

ДЕЗ, наистина - дано и твоето се окажат от ония, големите, черни и безпочвени майчини страхове! Шу, браво и на вас за добрите новини
Страхотно изглежда и се надявам да го наместим някой път в програмата, а за вас се радвам, че така сте се забавлявали.
Наистина много неприятно усещане, защо изобщо го правят!? И като са близки хора най-кофти
Аз тези дни само чета, нещо не ми се сяда на компа и само минавам, за да съм в час 

. Аз въпреки че живеем със свекрите Алек не сме им го оставяли за повече от няколко часа. Не съм се престрашила още, честно казано не знам дали ще се справят за повече време, че той нали е много див. Ето сега довечера ни предстои да ходим на един язовир и аз още съм в чуденка дали да го оставям и дали да ходя, макар че става въпрос само за през нощта, че ще тръгнем след като го приспим. Но все пак рано или късно ще трябва да се престраша . Иначе с майка ми нямам проблем да го оставям - знам че ще се оправи. Друго е усещането, не ми е притеснено, мога и с дни да й го оставя (не че ми се е случвало скоро), ама пусто като сме в различни градове 

Толкова хубаво си ядеше преди, а сега...сутрин едва изяжда няколко лъжички, на обяд в повечето случаи директно ми отказва каквото и да е и най-често обядва чак след следобедния сън - към 3-4 (и по този начин пропуска едно ядене) . Вечер супата и от нея с мъка изяжда по няколко лъжички. Добре че за сега поне следобедните десерти не ги отказва, пък и млякото вечер си изпива. Направо не го знам на какво живее, като го знам по колко пъти ака на ден (2-3). На стола за хранене не иска да седи въобще, та за да го накарам да хапне нещо вървя след него с лъжицата
Знам че не е правилно, но иначе рискувам цял ден нищо да не хапне. Направо като гледам другите дечица с гривничките по ръчичките и крачетата, коремчетата им все се чудя какво стана, аз ли не правя нещо като хората... 

Демек канела, какао, копър-все тая. Имам чувство, че се прави на недееспособен, че да не го занимавам ми да си върша работата сама. Или пък толкоз ме слуша...
Имаше някои странности и някои неприятни момента (по-скоро изненади сред гостите и липсата на някои гости), но пък в крайна сметка всеки сам си решава. Иначе аз останах до към 20.30, после хукнах към нас да приспивам Ники, така че си тръгнах точно като почта веселото
). Много добре се почувствах, а и се сетих, че имам един ваучер за 100 лв за един салон за масажи още от преди две години (добре, че няма срок на използване), та май ще се обадя да си го ползвам в скоро време...
Градчето го знам иначе, точно преди да се заизкачваш по завоите към Велинград. 

А вчера, исках да ти кажа, че получавам празни смс-и от теб... та да си провериш телефона....
Препоръчани теми