Ама нещо много бавно върви темичката нещо

Честит имен ден на всички празнуващи. И моята мама празнува днес.
Танче дано Бибата свали температурата скоро и да е добре милата.
Окич аз на скоро купувах ето тази http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Electronic-Learning/ … ing-Table(0077327). Много е хубава, но.... всъщност не знам дали я има в Бг. Аз обаче я намерих за 18 паунда от теското, даже скоро пак я гледах че е на тази цена и се чудих дали да не взема за Яна, ама ние сме се зарили с какво ли не и се отказах. Иначе тя има ето това http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9241389/Trail/s … ELITLLE+TIKES.htm , което също е добра идея защото се ползва и до по-късна възраст.
Есме аз не смея много често да го пускам моя на пазар, особено ако е гладен
, та после се чудя какво да правя излишните неща
. Че то тук ние сме с едно малко хладилниче, тип хотелиерско и е едно редене на тетрис нямам думи 
Много благодаря на всички за пожеланията и подкрепата.
Аз сега пак си поревах. Хем съм много притеснена за предстоящото, хем съм страшно благодарна че ми осигуряват такава среда и внимание, така че детето ми да се чувства щастливо дори и в този труден момент.
И накрая да се похваля, вчера резервирахме почивката. Отиваме у испанско на 6ти септември
Вчера го изнервих моя бая. Ми гледам аз да резервирам и хотела, който исках изчезнал. ПолудЕх, гледам търся, няма го! Мъжо ме изчака малко, взе неговия комп и го намери. Резервира го и ми каза, че само смут и напрежение съм всявала
Ми паника съм си, какво да се прави 
Лека вечер

После се разсърди, когато отново попа го взе и го заведе в "мъжката стая".В ресторанта игра, спа в количката(а от много време не беше спал там и си мислех че ще мрънка)А бе много добре се представи, всичко беше 6.Получи много и все красиви подаръци-ел.мотор, колело(с помощни колелцета), тротинетка, конструктори, дрешки и пари.
Снимки ще кача ей след малко във фейсбука.

Честно казано, най-добре се чувствам в дните, когято сама се занимавам с децата, особено сега като се заиграват двамата вече, а пък Ники разбира всичко и може да си общуваме