Мартенчета 2009

• 27 869
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте момичета Hug

Ама нещо много бавно върви темичката нещо newsm78

Честит имен ден на всички празнуващи. И моята мама празнува днес.

Танче дано Бибата свали температурата скоро и да е добре милата.

Окич аз на скоро купувах ето тази http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Learning/Electronic-Learning/ … ing-Table(0077327). Много е хубава, но.... всъщност не знам дали  я има в Бг. Аз обаче я намерих за 18 паунда от теското, даже скоро пак я гледах че е на тази цена и се чудих дали да не взема за Яна, ама ние сме се зарили с какво ли не и се отказах. Иначе тя има ето това http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/9241389/Trail/s … ELITLLE+TIKES.htm , което също е добра идея защото се ползва и до по-късна възраст.

Есме аз не смея много често да го пускам моя на пазар, особено ако е гладен Mr. Green. Той се старае да се придържа към списъка, проблема обаче е, че ако не е сигурен в нещо, взима от всички видове за да уцели правилни Joy, та после се чудя какво да правя излишните неща Crazy. Че то тук ние сме с едно малко хладилниче, тип хотелиерско и е едно редене на тетрис нямам думи ooooh!

Много благодаря на всички за пожеланията и подкрепата.

Аз сега пак си поревах. Хем съм много притеснена за предстоящото, хем съм страшно благодарна че ми осигуряват такава среда и внимание, така че детето ми да се чувства щастливо дори и в този труден момент.

И накрая да се похваля, вчера резервирахме почивката. Отиваме у испанско на 6ти септември Party Вчера го изнервих моя бая. Ми гледам аз да резервирам и хотела, който исках изчезнал. ПолудЕх, гледам търся, няма го! Мъжо ме изчака малко, взе неговия комп и го намери. Резервира го и ми каза, че само смут и напрежение съм всявала Blush Ми паника съм си, какво да се прави Crazy

Лека вечер Hug

# 211
Здравейте
 и Честит Имен ден на днешните празнуващи!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

Шу- а там легло за тебе има ли, да не припаднеш от ния нерви  Hug Спокойно, всичко с Яна ще е ок.
Танче- да смъквате бързо Т.

Ние отиваме за риба с едни приятели. Е то нашето семейство ще се препича и тати на барбекюто, ама поне ще си починем.

Хайде   bouquet

# 212
  • Варна
Влизам набързо само да пожелая от всичко най-хубаво по много на всички, празнуващи днес. Да сте слънчеви, усмихнати и доволни от живота си.   bouquet Hug  
Честит празник и на варненки! Дай Боже градът ни да си върне стария хубав облик и спокойствието!

Ние хукваме към плажа, че само там се живее и после последни приготовления за утре Simple Smile

Хубава неделя на всички.

# 213
  • София
Честит имен ден на Мария на Шуши и на зеленото човече! И на всички, за които не се сещам и празнуват! Щастие и късмет да ви следват винаги!
Почерпете се за здравето i на моето Мимче:

Мерси за отговорите за масата, ще ги разгледам довечера, че бързаме много да излизаме.

# 214
Здравейте на всички!
Честит празник и честит имен ден на всички празнуващи!Да сте живи и здрави, вие и семействата ви!
Не съм чела назад, само да спомена че вчера ни беше кръщенето.Радо се държа като истински мъж по време на церемонията и хич не зарева когато попа му потопи крачетата във водата-напротив, нали е рибка, искаше още да цопа. hahaha После се разсърди, когато отново попа го взе и го заведе в "мъжката стая".В ресторанта игра, спа в количката(а от много време не беше спал там и си мислех че ще мрънка)А бе много добре се представи, всичко беше 6.Получи много и все красиви подаръци-ел.мотор, колело(с помощни колелцета), тротинетка, конструктори, дрешки и пари. PeaceСнимки ще кача ей след малко във фейсбука.
Направихме изследванията за яслата и живо-здраво във вторник започваме Confused
Хайде хубав ден от нас! Hug

# 215
Честит имен ден на Мимето на Окич, на Зеленкото, на Мери на Кико , която е и рожденничка, на Есме и всички други малки и големи именници! Бъдете живи, здрави и много щастливи   bouquet
Честито и на Варненки!
Аз чета редовно, но все не стигам да пиша, а и няма какво де...
Танче, да се оправя Бибата и пак да се организираме да се видим! Много целувки от нас  Hug
Шу, радвам се на хубавите новини покрай вас.
Роска, и мен много ми хареса мястото,където сте почивали, а личи си, че и децата са се забавлявали.
Нинче, честито ти християнче!
Окич, от Джъмбо и аз съм вземала по-скъпи неща и не е имало проблеми. А активната ни масичка е на Чико. От тук Бодливка и май Веселина я имаха и а похвалиха и ние взехме същата. http://www.ibebe.bg/chicco-musikalna-masa.html Не помня от кой сайт я взехме, но с доставка под 120лв беше.
Весел празник на всички!

# 216
  • под кривата круша
 Честит празник на всички именници днес, да са ни живи и здрави  bouquet Hug
 И аз благодаря за пожеланията и предлагам да се разхладим:

# 217
Честит празник на всички именници! Да са здрави и щастливи и да прославят името си!

# 218
Честит празник на всички прекрасни Марии, много здраве и щастие!

# 219
  • София
Честит празник и от нас на жсички, които имат повод  bouquet  bouquet  bouquet

# 220
  • София
Честит празник на всички именници!
Днес се върнахме от Минкови бани. Изкарахме добре, но не съм била на по-кофти място през живота си. Липса на хигиена и ужасно обслужване в ресторанта. Не ходете никога там!
Утре мислехме да отскочим на село, но го дават много жега и го отложихме за след седмица.
SZA, същия модел свекърва имам и аз. Моята е на 48г, работи през ден, няма мъж или семейство, което да й отнема свободното време и пак не е намерила един свободен час да гледа Вики. Докато бяхме при нея близо месец, една дрешка не изпра, не изглади. Откак се е родила Вики, един памперс не й е сменила. Имаш късмет, че майка ти помага, моята чака специална покана, за да дойде  ooooh! Между другото, от изчетеното в темата ни, ти имаш най-много помощ около децата и домакинството/от мъж и баба/. Завиждам  Embarassed  
Есме В., поради същите причини не пращам мъжа ми да пазарува
Tony_st, най-вероятно си отворила фурната рано и е спаднал кекса. Никога не пресявам брашното, защото нямам сито, а винаги ми се надува. Правя го с 2 яйца, нали за кекс говорим, а не за омлет  Wink
На срещата не съм сигурна, че ще успеем да дойдем  Rolling Eyes
~Elg~, и аз докато бременеех не припадах по бебешки джунджурии. Някак си доста глуповато ми изглеждаше  newsm78 До човек си е, да знаеш
oki4, нашата е такава  . От всичко, най-много се играе с нея. Горещо препоръчвам за подарък newsm10
Хайде лека ви вечер  Hug

# 221
Влизам само да кажа:
Честит имен ден на всички именници! Живи и здрави да са и големи късметлии!

Около нас няма много нови неща освен това,че ходя на работа.Сега пак съм нощна смяна-до утре в 8.
Митето се гледат с тате до обяд и с баба следобяд,когато съм дневна смяна/през 3 дни/ и така... Към края на месеца ще правим и ние изследвания за ясла и от 01,09 малчо ще е ученик! Дано го приеме добре това ново нещо! Като съм си вкъщи постоянно върви след мене-да не изчезна пак. Много плаче като излизам за работа и му се измъквам.Знам,че е по-добре да обясня,че мама отива на работа,но....продължавам просто да му се измъквам... Embarassed
Хайде лека и мека на всички дето сте си вкъщи! Grinning

Шу,стискам палци!

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 21:44 от mama_bebcho

# 222
ехо  Hug

Нинка- честито ви християнче и със здраве да си ползвате новите придобивки.

Ние се завърнахме от риболов. Аз изгорях, дребната не спа цял ден и сега откърти.
Вече имаме гости от третата планета  Shocked

Хайде от нас лека и мека

# 223
  • Варна
Момичета, нищо не съм чела, по-късно ще наваксам. Влизам само да се похваля, че си имаме християнче - вчера, на Богородица, кръстихме Мони в църквата на Кръстова гора. Получи се много импровизирано, но съм много развълнувана, защото сякаш някаква сила подреди нещата така, че да ни заведе там. Кръстник й стана един от служителите в църквата, тъй като бяхме само четиримата. Черпя ви от сърце за този повод!
Ние се прибрахме снощи посред нощите и отивам да разтоварвам багажи. До по-късно. Hug

# 224
Гери Мур, честито християнче! Кажи какви са добрите новини около вас след прегледа?

Крисче, не завиждай за помощта толкова, защото си има и своите доста неприятни страни да има толкова хора около теб   Naughty Честно казано, най-добре се чувствам в дните, когято сама се занимавам с децата, особено сега като се заиграват двамата вече, а пък Ники разбира всичко и може да си общуваме Simple Smile А и въпреки помощта, не ми се е случило да изляза вечер с мъжа ми насаме от години (или се е случило толкова рядко, че се брои на пръстите на едната ми ръка).

Общи условия

Активация на акаунт