http://www.bg-mamma.com/index.php?board=89.0
Не мога да се преборя и това си е. И тя по същият начин изритва със замах всичко, което е отгоре и, дори и тънко чаршафче да е.И като спи дълбоко как усеща не ми е ясно. В жегите не беше проблем, ама като застудее и аз не знам.Чувал още миналата зима отказа, имаме няколко от Никол, тя си беше свикнала.Дано сега да склони.Обаче искам да и намеря такъв тип, като за малките бебета както ги правят повечето - долу да е доста по-широк, за да не и пречи на крачетата, че имам чувството, че това я дразни.А нашите по-големички са прави надолу и ми се виждат доста тясни.Не знам Никол как спа до скоро в такъв
. Иначе не знам как ще спи постоянно отвита, а така не я мисля изобщо. А по моему - отказват да спят, ако не се ползва редовно. А като незнае друго...спи си прекрасно 

Вярно, че няма пълно щастие, ама бял ден не видяхме тази година. Високосна ли е, каква е.. Като чета тук и се сещам какво беше на повечето от вас от началото на годината - иска ми се да свършва по-бързо и да идва новата вече! 
Това за психолога не мисля, че е лоша идея, но ти си знаеш най-добре. Аз лично не бих пренебрегнала помощ от такъв специалист. С две ръце "ЗА". 

(виновна)
Готиното беше, че Ния възторжено пееше революционни песни с пълно гърло, докато майка й ревеше и караше колата към личната лекарка
Знам какво става по яслите, не съм със свръхочаквания, че някой ще дундурка само моята маймунка по цял ден. Но точно за тази ясла чух само хубави неща, включително от колежка, чиято дъщеря до миналата година е била точно в същата група.

Ще видим като застудее, обаче, как ще е. 

нещо не се получава от там да покажа снимката, за това я качих в нашия си албум ЦЪК
Дано много скоро всичко при вас да се нормализира 
Така че при нас явно остава варианта с навличането. И тъй като тук зимата е голям ветрилник явно ще трябва ватирани пижамки да търся.Препоръчани теми