Мартенчета 2009

• 27 866
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Aууу, страхотна новина!!! Даниелка, честита дъщеричка!!!!Да ти е жива и здрава! Направо настръхнах  Grinning Браво!

# 496
EEEEEEEE ТОВА Е НАЙ ХУБАВАТА НОВИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДАНИЕЛКА ЧЕСТИТООООООООО!!!!!!!!!!!
НЕКА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ, ДА ВИ РАДВА ДА ВИ ПРАВИ МНОГО ЩАСТЛИВИ!!!!!!!!!!!

Момичета ние утре сутринта рано рано заминаваме за испанско. За първи път отиваме четиримата на дълга почивка, извън страната и мие малко притеснено.
Целувам ви всичко, надявам се като се върна да чета само хубави постове, без болнички и тн. МНооого Целувки Hug

# 497
Честита рожба, Даниелка! Нека малката богиня да расте здраво и умерено послушно/палаво дете и мчного да ви радва!

Шу , весело изкарване в Испанско! Там има доста забавления за деца (поне от снимките, които съм виждала съдя за това) и  няма да скучаят малките палавници! Чакаме после фоторепортаж от събитието!

Вили, жалко, че не се получи срещичка, но вие пак ще идвате, нали?

# 498
Здравейте от село  Hug
Този път ще поседим 1 седмица, защото сме си взели джаджите и не ни е скучно.

Честито момиченце на Даниелка!!! Дани, да ти жива и здрава!!!

Шу- лек път и дано си починеш малко.

Аз утре ще правя копот за първи път.  #Crazy

# 499
Здравейте момичета!

Първо искам да честитя раждането на малката принцеса на Даниелка! Да и м е жива и здрава!

Нагаина, честита ти втора бременност! Пожелавам ти да е лека и безпролемна и здраво бебче на финала!

Нинка, дано Ради оздравее бързо и скоро да сте си във вас!

Ще пиша по-късно явно, че Петя се събуди току що!

# 500
  • Стара Загора
Да кажа 2 думи и аз, че сега се прибираме. Бяхме извън града и не успях на обяд да ви съобщя, но виждам че знаете за Даниелка. Всичко е минало нормално, има няколко шева. Чухме се час и половина след като беше родила, малката кукла беше при нея и плачеше, а гордата мама беше много изморена. От тук нататък им пожелавам само хубаво моменти със новият член на семейството изпълнени с незабравими моменти!
 Hug

# 501
  • Варна
Уаааааууу!!! Даниелка, толкова се радвам!!! Да е жива и здрава Дияна, да ви радва до сълзи и да се насладиш на най-блаженото майчинство!   bouquet  Hug 

# 502
Даниелка, честита дъщеричка   bouquet Да расте здрава, умна и добра за гордост на мама и тате!
Шу, весело изкарване!

# 503
Даниелка, честита ви дъщеричка!Много се радвам за теб, а оттук нататък само хубави моменти!
Ние сме си вкъщи, изписаха ни в петък в 13;30(повече по мое настояване), защото Радо беше добре, ама наистина нямаше помен от болно дете....но като се прибрахме се влоши изцяло по вина на глупавата си майка(не че се оправдавам, ама стреса за мен беше наистина огромен, и на моменти вече не разсъждавам) Cry дадох му едно цяло бурканче пюре от картофи, при което той почна отново да повръща и да ака рядко....много се бях уплашила, цяла нощ не бях спала и съм давала през 10 мин.вода...вчера сутринта пак повърна и го водихме в мед.център, изписаха капки Еспумизан за коремчето че много къркореше, и хомеопатични свещички за повръщането.След това повърна още веднъж, а вечерта беше видимо по добре и поиска да играе....Цял ден е ял солети и бисквити, а го виждам че е гладен....но не може...Днес ситуацията е коренно различна,пак беше на моменти вял и отпуснат, но цял ден играем, слушаме песнички и вънка излизахме.И с храната днес е по добре-попара, лечебната каша на Хумана, пюре от ориз и морков...по-малко, но на често.И от мен да знаете, ако ви се наложи, за повръщането ЕДИНСТВЕНО ни помогна отвара от джоджен(свещичките, допълнително увеличават диарията)Само ако знаех по рано.....ето днес хич не е повръщал.Сега ще ходим да си леем куршум, че и аз много се изплаших, особено първата вечер след болницата...ами това е, засега пак ще пиша. Hug

# 504
  • София
 Честита радост, Даниелка!!! Да ти е жива и здрава малката кукла:)
 Нинче, надявам се да не боледува повече Радо! А Куршум не се ли лее против страх? А изобщо помага ли?
 За чувалите - Влади спи с чувал, слагането в чувала му е част от ритуала за заспиване. В момента е със съвсем тъничък летен чувал. За зимата ползва по-плътен. И както някой каза, има достатъчно свобода за крачетата.
 Не пиша напоследък, ама то няма какво, ходим насам-натам, расте, учи нови неща, както всички деца:).  За мен тази година е една от най-хубавите в живота ми. Не ме притесняват по-малкото доходи и проблемите със свекърва ми и другите роднини на мъжа ми, които се задълбочават. Щастието, което ми дават Влади и баща му ми стига! Работата ще почака до догодина. Не съм против яслите, според мен си е до дете и до майка, за някои е ОК, за други не е много подходящо. Всеки да си преценява според собствените разбирания и индивидуални особености.
 За съжаление, обаче разбрах, че хората са по-лоши и по-лицемерни, отколкото съм си мислела. Един ден гледаш някого, изглежда ти перфектен, на другия ден разбираш, че е лицемерна и дребна душичка...разочароваха ме хората и сигурно ще продължавам да се разочаровам..иска ми се светът да е по-добър и по-справедлив, ама е време да сваля розовите очила и да престана да бъда толкова доверчива.
 Май се поулях с писането Embarassed

# 505
  • София
Слънце, извинявай, че писах за Даниелка първа Embarassed Praynig Hug, но много се зарадвах, а и знам, че другите мамчета също се вълнуват по темата. Blush Дано и тя ми прости  Embarassed
Нинче, добре дошли у дома! Скоро Радо ще е съвсем добре  Hug
Ел, така е, за съжаление. Аз съм вече с една идея по-предпазлива - и в преценката, и в очакванията си и в раздаването.  Rolling Eyes

# 506
  • Стара Загора
Elwing няма за какво да ми се извиняваш. Важното е, че сте научили вече!
За леенето на куршуми - аз уж вярвам в такива неща, но на погребението на баща ми чух попа да казва, че църквата го отрича този ритуал и от тогава като, че ли нещо под друго око го виждам това макар и после да носих една блуза на брат ми тук в ст.з да му леят и на него куршум.

# 507
  • София
Даниелка-а-а, честито-о-о-о! Да ти е живо и здраво голямото и хубаво момиче! Толкова хубавии емоции те очакват...

# 508
Здравейте,

Елия дивее на воля из двора. Само ходи и сочи какво да и се даде да яде.  Joy Баба и и дядо и много и се радват, а тя само ги гушка. Само да видим мама и тати колко ще издържат.

Ел- аз отдавна съм свалила розовите очила. Ей сега говорих с мама ми ( тя е непоправима добра душичка), та ми се оплакваше от такива лицемерни приятелки и използвачки. Аз смело мога да кажа, че най- добрия ми приятел е мъжа ми и майка ми. За мое съжеление нямам една дружка, с която да си споделям по така.

за леенето на коршум- аз вярвам в такива неща. До сега 1 път сме и правили така на Елия и имаше ефект.
Иначе църквата отрича всички такива неща.

Хайде от нас   bouquet Hug

# 509
Много се радвам за Даниелка и семейството й  ura На малката принцеса пожелавам безгрижно детство, изпълнено с много усмивки

Нинче дано гадостите са приключили вече при вас Praynig
Шу пожелавам ви много хубаво да си изкарате и после много да имаш да разказваш Hug
Танче не знам кога ще идваме отново към София,  но следващия път от сега обещавам, че ще спретнем една среща  Rolling Eyes

Честит празник на всички българи, ние днес освен този повод имаме още 2 за празнуване - свеки и дядо ми са рожденици

Алек е просто ужасен тия дни, направо снощи, след като след 1 часови опити да го приспя най-после успях (а му се спеше, ама инатът си е инат) направо не знаех къде съм. Отново е на дневен ред постоянното пищене и тръшкане в най-тежката форма. Поне хремата успяхме да преборим, че и тя го мъчеше. Голяма мъка с тия зъби...И навън вече хич не иска в количката......

За лицемерието на хората аз съм от тези, които винаги се опарват преди да разберат що за човек седи срещу тях. Толкова пъти ми се е случвало...а хората стават все по-затворени и прикрити.

Хайде, стига съм писала, хубав ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт