Мартенчета 2009

• 27 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Честита дъщеричка на Даниелка и от мен!   bouquet
Нинчето, да се оправя Радо бързо! Аз не вярвам в леене на куршуми и т.н., ама и на църква не ходя. След всеки кофти период, следва нещо хубаво, та се пригответе Simple Smile
И аз като ~Elg~ мога да се похваля, че миличкия ми е най-добър приятел. С приятелките приключих преди 10 години и в момента никой не може да ме убеди, че 2 жени могат да бъдат истински приятелки  Naughty
Днес в парка забелязах, че Виктория е станала много стисната и не споделя играчки. Все едно не беше мойто дете. Не се отлепва от мен. Нямам идея как ще ни се получи с яслата  ooooh! 

# 511
Даниелка, честити мила, да е жива и здрава принцесата и много да ви радва!!!   bouquetМного се радвам Grinning Бързо възстановяване на теб и дано се разпишеш и при нас скоро да ни разкажеш за малката бебка Simple Smile

# 512
  • София
Ееееей че хубава новина !!!!

Даниелка, честита малка дъщеричка ! Да сте живи и здрави и много щастливи заедно !

Аз набързичко да се разпиша по темичките:

Нинче, стисках ви палци и се надявам вече всичко да е зад гърба ви. Всички болнички много бързо да се оправят. За жалост това променливо време не вещае нищо добро - у нас, един с хрема, друг с гърлобол.... ама дано да е нещо мимолетно.

Ние се завърнахме от много приятен уикенд в планината и съм много доволна и отпочинала. Бибата и тя беше супер щастлива, че си имаше и компания - още две момченца на нейната възраст, а също се радваше и на люлките и пързалката. И ние за първи път си седяхме и си хапвахме на спокойствие, а децата щъкаха около нас. Ще трабва пак да повторим.

Иначе да се похваля, че тази седмица съм в отпуска. Както ме майтапят близки и далечни - онзи ден се върнах на работа и вече започнах с отпуските, но какво да се прави.... Пък и си имам заделени дни, та се надявам до края на годината да си почивам чат-пат Wink Та сега просто пуснахме бабата градска, че нали ще става свекърва за втори път, та и тя да си почина и да се приготви на спокойствие. Ние май сме до никъде с приготовленията с тоалетите и нещо започва да ме стяга шапката, но дано бързо да се спретнем, а и да видим какво точно ще го бъде времето. Ще съм благодарна, ако някоя софийска мама сподели от къде е купувала или къде е виждала малко по-официални момичешки обувчици. Нали Бибата ще е първа шаферка и имахме едни дадени лачени обувчици, но на това дете така бързо му расте крачето... че направо в чудо се виждам  ooooh!

Хайде стига толкова от мен. Пожелавам много лека и приятна седмица и най-вече на малките ясленчета и техните мами.Момичета, имате силна прегръдка от мен и чакам скоро добрите новини  Hug

.......И като първа за деня, искам от сърце да поздравя нашата днешна рожденичка  Hug

ЧРД, мила Гери !!! Бъди все така мила, сърдечна и истинска ! Пожелавам ти да си много щастлива и обичана от твоите най-близки ! Весел празник и .... щур купон   bigdance2

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:20 от TaniaR

# 513
  • Варна
Здравейте, момичета! Днес помъдрявам с още една година...всъщност годинките са неуспорим факт, докато помъдряването -не чак толкова  CrazyЧувствайте се почерпени с питие по желание, само да е силно  Mr. Green (а може и да го оставите за довечера, че днес деца имате да гледате Wink
През уикенда бяхме на язовир и въпреки нулевото настроение, с което тръгнах (времето беше скапано, аз пак се разболях от гърло, не можахме да оставим децата на бабите и т.н.) изкарахме два страхотни дни! Слънцето се появи, природата беше страхотна и децата се налудуваха, аз учудващо изкарах ангината на крака, заредих се с много положителни емоции...Понякога, когато най-малко очакваш, нещата се подреждат супер.
Днес ще празнуваме скромно, в домашна обстановка, че ни чака детски рожден ден в края на месеца.
Даниелка, честита дъщеричка! Няма по-голямо щастие на земята, изживей го пълноценно!
Желая на всички един слънчев и приятен 7-ми септември! Heart Eyes

# 514
  • София
Гери, честит рожден ден! Не бързай да помъдряваш, а се радвай по детски на всичко хубаво около теб! Simple Smile Здраве и щастие за теб и любимите ти хора!
 Ние изкарахме празниците в София с прибежки до Ихтиман. В неделя прескочихме и до Съединение да гледаме празнинството по случай Съединението. Беше много готино. Там правят възстановка на събитията всяка година. Е, Илийката малко се поуплаши от зарята, защото там в зарята включват и стрелба от автомат и наистина си беше стряскащо, ама успокоихме се, де.

# 515
Даниелка,честита ти дъщеричка и от мен! Мноого радост да ви носи!  bouquet    Hug

Гери,Честит Рожден ден! Щастие и здраве ти желая!  bouquet

Аз пак от работата пиша.... Crazy, а как ми се спиии...

Нинче, радвам се ,че сте си вкъщи вече!Ще се оправи Радо!Само не се шашкай...доколкото е възможно де.. Hug

Слънчев ден на всички!

# 516
  • София
Гери, честит рожден ден и тук! Бъди щастлива, все така слънчева, лъчезарна и позитивна!  Hug Много късмет и прекрасни емоции с хората, които обичаш!  Hug Heart Eyes  bouquet
Пропуснах вчера - приятно изкарване на Шу!  Hug
Тони, къде сте сега?  Rolling Eyes Видях снимки от морето и други  Simple Smile , но не разбрах дали сте още тук  Embarassed Ще има ли среща-реванш за тези, дето пропуснаха предната?  Blush

# 517
  • София
 Честит рожден ден, Гери!!! Много любов и щастие ти пожелавам, а и време, през което да има се наслаждаваш   bouquet
  И ние използвахме почивните дни за разходки из природата:). В неделя бяхме само с мъжа ми, оставихме Влади при баба му, че не го беше виждала за повече време от седмица, а не ни се стоеше на Банкя при нея иии направо съжалих, че го сторих. Дала му кекс и крем, въпреки че знае че аз не давам такива неща, крем съм давала, ама не и зверски подсладен Confused И ми казва, трябва да яде такива неща, че после да не им се нахвърли, когато порастне. Реве ми се Cry  Няма на кой друг да го оставяме и съм казала на мъжа ми да говори с нея, защото тя мен не ме слуша, а само прави скандали...ако продължи да не уважава правото ми на майка да решавам какво да яде детето ми, няма и един път в седмицата да и го оставяме Confused
 Вчера почти изкачихме Черни Връх за втори път с Влади, но под върха задуха много силен вятър и се отказахме. Утре сме на интервю при хоемопат и не ни се рискуваше да се разболее.
 И ние трябваше на 28.08 да женим девер ми, а Влади щеше да е както се изрази ТаняР - първи шафер - с малко фракче Laughing Но на булката и щукнало нещо и се отказа...сватба над 100 човека извън София, в шатри, купени специално за повода, торта към 700лв. и още куп приготовления, старателно ръководени от самата нея..сапунен сериял...

# 518
  • Стара Загора
Гери честит рожден ден и от мен. Здраве, късмет, пари и всичко останало в разумни количества ти пожелавам!!!   bouquet

# 519
Даниелкка, честита рожба! Да ви е жива и здрава Дияна, много да ви радва и да расте щастлива и безгрижна! Много се радвам за вас!  bouquet Hug

Гери Мур, честит рожден ден! Желая ти безбрежно щастие, късмет и здраве!   bouquet

Ние се върнахме от Италия преди седмица. Беше прекрасно в много отношения, връщайки се в студената Чехия ми потънаха гемиите, но вече се пооправих. Все още не съм качила снимките, но ще го направя. Успяхме да видим Пиза, Флоренция и два средновековни града Волтера и Сан Джиминяно.
На Тоби много му харесаха пясъка, морето и пиците.
Сега на юнака му избиват 4 резци наведнъж и му е крив света, но няма температура или разстройство, поне засега.

Шу, весело изкарване в Испания!
На Ния и Бухта изпращам прегръдки и силно ви стискам палци. Явно е от чувствителните деца Ния, дано бързо се адаптира, милото.
На Радо също желая бързо възстановяване. Нинче, много ти се насъбра, не се укорявай, отсега нататък само късмет.

Големия ми син как ми вдигна кръвното вчера, не е истина! Върна се от училище с изкривени нови очила. Чупил се от немски  Shocked и отишъл на друг СИП Игри с топка.  #Cussing out Беше много разкаян, но не му се мина наказанието. Ще ми съкратят живота тез' хлапета.  

# 520
Даниелкка, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава!

Гери Мур, ЧРД! Всичко най-най-най!   party023

Elle, лелеее ужас за отказаната свадба - сигурно е голям хаос при роднините! И ние подобен случай имахме преди години с моя девер, но булката освен всичко друго го и окраде  Confused, целия апартамент изнесе - девер ми спаси само фитнес лежанката си! Голяма травма беше за всички! Ама после като ми вдигнеше кръвното свеки, дълго време я пращах да се оплаче на "добрата" снаха!  Mr. Green 

# 521
  • София

Гери Мур, честит рожден ден   bouquet

*Elle*, ние още не сме оставяли Калин. На два пъти аха-аха да стане, но Съдбата се намесваше и разбиваше плановете ни, тъй че явно така ни е писано. Отделно, че сме на м..та си (поздрав за всеки, който разбере намека и от коя книга е  Mr. Green ), тъй че ако няма промяна, прави си което считаш за най-добро за детето и м..та му на другото!

# 522

Нинчето,  След всеки кофти период, следва нещо хубаво, та се пригответе Simple Smile
Крисе, както се вика "от твоите уста, в Божиите уши!"Дано да е така....иначе горе долу сме добре, Радо е бая отпаднал, навън иска да го нося и почти не се заиграва....а и мисля че май ще му избива някой зъб.С храната също е добре, от днес започнах да давам и други неща, различни от диетата.Ще се оправи, но ще мине време, свалил е около 2 кг... Sad

# 523
Гери, честит празник! Още поне 100 години да го празнуваш с любимите хора около себе си!

Дез, добре си си дошла! Не се сърди на баткото, нормално е да предпочете игри с топки пред немски! Ще му дойде акъла малко по малко!

Нинче, бързо ще навакса Радо, не се притеснявай! А ти оправи ли се?

*Elle*, за мен е необяснимо точно такова поведение (като "снахата"). Сватбата или обвързването с някого не е случаен каприз, че с лека ръка да се отказваш от това. Но може би е по-добре за девер ти, отървал се е, само дето малко късничко се е сетила... А за свекито просто нямам думи. И аз доста се разправям какво да му дава, ама вече се е научила и първо ме пита дали може от това или от другото. А и всеки път, когато Митко остава при нея, й давам предварително приготвена храна за съответните хранения, та имаме разправии само ако е отказал да яде каквото съм му приготвила.

mama_bebcho, щом пишеш от работа, значи адашчето вече е добре, да не го мисля!

Аз да се отчета от първия яслен ден - разделихме се с писъци, чак на мен ми се приплака, но след това му дали да си гушне някакво мекичко кученце (и аз му бях дала играчка, но чуждите са по-интересни) и не е плакал, а кротко си стоял, даже се е изакал в гърнето! Само дето нищо не е ял нито на закуска, нито на обяд, та баба му го хранила в къщи.
После спал 3 часа и сега са с баба му на разходка и ги чакам да се приберат! Дано така да продължава и да е спокойно детето.

# 524
  • София
Даниелка, честита рожба! Да расте здрава и усмихната!

Браво на Митето за доснойното поведение в яслата!

Нинка, много ми е тъжно за Радо! Явно му се отразява психически това боледуване. Прегръдки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт