АВГУСТинчета 2006 -тема 4, годинки 4

• 31 861
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Честит рожден ден на Боян !

Честит рожден ден на прекрасната Лори  Hug

# 76
  • София
ЧРД на малката прекрасна Лори, ВСТ весел празник на цялото ви семейство желая   bouquet

и да продължим скучната дискусия за безработицата. Бубче Hug - изм. е от края на 2009г. и наистина са вкл. изрично и съгласията по 331. В случая с твоя човек - не му върши работа, защото той най-вероятно е можел да взима максимално дълго, плюс допъл. стаж, който му е необходим за пенсионирането. 
Сега всичко е въпрос на сметка - колко години стаж има Пепеджинс и на какво са я осигурявали - едва ли е повече от 10 години, защото това е ограничението за периода, през който се получава обезщетението - 8м. за 10 години - или 6 - до 5 години. Според мен при по -сериозен натиск спрямо работодателя може да си осигури повече пари с 331 - там минимума е 4 заплати - и понеже има закрила може да си поиска и повече та и реално получаваните пред угрозата за проверка от НОИ, НАП и инспекция по труда...така общата сметка ще излезе по-добре....но всъщност най-добре да седне и сметне дали майчинство още една година няма да й е най-изгодно, плюс след това другата опция.  Всеки случай се гледа конкретно кое е най-изгодно....и така прекратявам скуката....но се надявам друг да не изпада в подобна дилема. Пепеджинс стискам палци да се избереш най-удачния за теб вариант  Hug

# 77
  • гр.София
 Честит Рожден ден на слънчицето Лори!!!

# 78
Честит рожден ден на чаровната Лори! Да е много здрава, много весела и много щастлива!  bouquet

Днес си направихме страхотна разходка с една приятелка след работа въпреки жегата. Сега се чувствам приятно уморена.

# 79
  • у дома
нова тема Shocked  лелеее много съм зле  ooooh!

поздравявам всички малки рожденици, които съм пропуснала  Hug  bouquet

цвети, за мене беше чест  Hug  Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 21:29 от blueeye®

# 80
  • София
ЧРД на Лори и от мен newsm59  party023 Да е винаги усмихната,здрава и очарователна малка дама Simple Smile

# 81
  • гр.София
28 авг - 4
29 авг- 1
4 септ.- 5
5 септ.-6
11 септ-6

12 септ- 1
 14 човека са гласували

Пускам нова анкета за час на срещата.
 И за двете дати с еднакъв брой желаещи. Ако не ви мързи-гласувайте отново.
 Нана, ако искаш провери и за двете дати-кои часове са свободни. Аз съм ги написала приблизително. Надявам се,че малки разлики няма да са фатални. ( Например 10.30-16.30-17.00)

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:09 от blanc

# 82
  Честит рожден ден на Лори! Много здраве и късмет в живота!

Цял ден по улиците и чак сега сядам Sick Даже си мислех че може и ново августинче да си имаме Wink но явно не му се излиза Joy Анди чакам радостната новина Peace

# 83
  • София
на прекрасната Лори! Да е здрава, все така усмихната, много щастлива! Вст, честит празник!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 84
Благодаря, благодаря, благодаря, благодаря за хубавите пожелания и поздрави! Прекрасни сте ти много ви обичкам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Партито ни днес беше много скромно, но пък щууууро. Децата се налудуваха на воля, каките в клубчето бяха страхотни, нито едно мишле не пожела да си тръгне и удължихме времето - добре че бяхме последното парти  Laughing Играха, пяха, тичаха боси и се наядоха със сладки вкусотии като за световно  Laughing

Понеже не ги разбирам много питиетата  Embarassed реших да ви почерпя със сладката торта, която сестричката ми и приятелят й направиха за Лори  Laughing /повечето най-вероятно сте я видяли вече във ФБ/

Не успях да снимам моето сладко бонбонче с нея, защото децата я нападнаха за отрицателно време  Mr. Green
Най-хубавото от всичко е, че Лори е безкрайно щастлива и иска утре пак да празнува рожден ден  Mr. Green

Ето и снимките  Laughing http://www.facebook.com/album.php?aid=26013&id=1000005318101 … &l=4800583b43 - дано се отварят и от тези, които не са регистрирани  newsm78, че сега ми се спи и не ми се качват на друго място  Embarassed Не че има кой знае какво за гледане - за пореден път се убедих, че ако трябва да си изкарвам парите със снимане ще си остана гладна  ooooh! hahaha

Сладки сънища на всички  Hug

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 01:32 от vst_80

# 85
Честит рожден ден на Лори и Боян! Много здраве, усмивки и весели игри!   bouquet

Ели, и аз, и аз чакам, ама вече загубих надежда, че ще раждам. Mr. Green Нямам никакви признаци освен огромния корем...добре, че поне се занимавам с Гого и ми минава по-бързо времето.

Блан, ако се гласува за дата, не може да се гласува за час... newsm78

# 86
Анди, скоро да е, и леко да е Hug Peace
ВСТ, много са си хубави снимките даже, понеже моделите са много сладки и лъчезарни Peace А Лори е много щастлива на празника си Hug

# 87
  • гр.София
 Поправих. Мислех,че съм цъкнала за право на 2 глАса на човек,но явно съм изтрила после.

ВСТ,мно-ого оригинална и весела торта!!

# 88
  • София
Привет!
Честит рожден ден на днешния рожденик - Виктор на Веселина 112! Да е здрав, усмихнат и много щастлив!     bouquet  bouquet  bouquet
Вст, прекрасни са снимките  Heart Eyes А Лори е била истински щастлива - с две торти  Laughing
Анди, и от мен - леко раждане!   Peace Praynig Hug Може пък и братчето на Гого да последва неговия пример и да бъде преносено с няколко часа само (или по-малко беше, не помня?)  Simple Smile

# 89
  • София
Поправих. Мислех,че съм цъкнала за право на 2 глАса на човек,но явно съм изтрила после.

ВСТ,мно-ого оригинална и весела торта!!
Тц, пак не става, или аз съм блондика по душа Mr. Green
Анди, и аз стискам палци да е соро, бързо и лесно  bouquet
Ние снощи бяхме на РД, Ина дивя има-няма 3 часа и пске заспа за отрицателно време.
До края на седмицата имаме още 3 рожденни дни, или 4 зависи от гледната точка Mr. Green Че в петък рожденничките са 2. Първите 10 дена от август са ни много емоционални и весели Party
Ще взема да поработя, че ще ми подрежат перките както съм се разлигавила днеска Blush

Общи условия

Активация на акаунт