Великобритания - тема 31 - лятна и приятна!

• 55 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!
И аз мисля,че до последно ще ни държат на каиша,обаче днес пък една приятелка ми каза,че брат и споделил,че на 12 ноември отпада ограничението за нас.Били го казали по новините и те празнували вече. Rolling EyesТой живее там повече от 4-5 години.няколко пъти попитах дали правилно е разбрала,а тя е категорична.Тия дни го излъчили по новините newsm78

Някой друг чул ли е подобно нещо ?

# 601
  • Ænima/Albuquerque
Брееей,дали ще се окаже вярно?!?  Shocked

# 602
  • Манчестър
Мери, при всички случаи трябва да се регистрира в Офстед като чайлд майндер и да мине през всички проверки за това. Иначе и двете може да си имате проблеми. Когато говорихме тук с моя позната да ми помага за детето, казаха, че ако не е близък роднина и не е регистрирана и гледането на детето не е инцидентно, някой доброжелател може да я рапортува и да си имаме проблеми. Когато подписвах бумащините  с моята детегледачка, там имаше изкаран курс и изпит към местния колеж, както и проверки за хигиена и безопастност в къщата и освен това са минали тя и съпруга и (тя каза, че това им е отнело около 6 седмици) полицейската проверка. Дори и да уговорите с договор плащането, щом е замесено дете, трябва да мине през съответните проверки. Провери и ти ако искаш, но моите проверки установиха това за съжаление. И аз се оказах точно така с клуба. Когато отидох по средата на август да плащам, ми сервираха, че клуба към нашето училище се закриваха и бях луднала за няколко дни, докато намеря решение. Успех!

В случая на Мери няма нужда..спокоино може да я мине като опеър и девоиката ще си е точно такава......да води/прибира от училище и наглежда докато се върнат родителите....

# 603
  • Манчестър
Здравейте!
И аз мисля,че до последно ще ни държат на каиша,обаче днес пък една приятелка ми каза,че брат и споделил,че на 12 ноември отпада ограничението за нас.Били го казали по новините и те празнували вече. Rolling EyesТой живее там повече от 4-5 години.няколко пъти попитах дали правилно е разбрала,а тя е категорична.Тия дни го излъчили по новините newsm78

Няма такова нещо.....

# 604
С мишките внимавайте,аз изпекох една в тостера!Ама наистина,не погледнах вътре  Sick

# 605
Здравейте.
Интересувам се по какъв начин изпращате пратки до Англия. Става дума за малък пакет, тип писмо.
Интересувам се, ако е с наложен платеж. За колко време става доставката, сигурна ли е, и коя куриерска фирма използвате.
Благодаря

# 606
С мишките внимавайте,аз изпекох една в тостера!Ама наистина,не погледнах вътре  Sick

Е, не!!!!!!!!  Sick Как е възможно?! А само по къщи с дворове ли ходят?! Егати кошмара  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 607

В случая на Мери няма нужда..спокоино може да я мине като опеър и девоиката ще си е точно такава......да води/прибира от училище и наглежда докато се върнат родителите....

А като опеър не трябва ли пак да се регистрира? Познавах студентка, която работеше като такава през агенция и в случая агенцията се грижеше за всичко, но имаше страшно висока първоначална такса към родителите.

# 608
Здравейте.
Интересувам се по какъв начин изпращате пратки до Англия. Става дума за малък пакет, тип писмо.
Интересувам се, ако е с наложен платеж. За колко време става доставката, сигурна ли е, и коя куриерска фирма използвате.
Благодаря

Наложен платеж, не знам дали има от БГ до Англия, но иначе от пощата препоръчана пратка, или EMS също от там.
Ако изпратеното трябва да се плати, регистрирай се в PayPal и там да ти преведат парите.

# 609
Цитат на: Diorella link=topic=513894.msg16597965#msg16597965 date=

Ти ме уби, и там ли се завират гадините?

# 610
  • Русе
Здравейте.
Благодаря

За обикновено писмо/малък пакет можеш да използваш Български пощи.
За наложен платеж, ако е до Лондон, може с Еконт. Но ако е до Лондон, до някои от офисите им там. Може да има промяна, да доставят с НП и до адрес, но не съм убедена. Попитай.

# 611
Deb, Еконт-а е много скъп до Лондон - проверих - около 30-40 лева. Имам Пейпал, може така.
ЕМС какво е, извинете, понеже не знам?
За колко дни се стига средно с БГ пощи и сигурно ли е?
Мерси

# 612
  • Манчестър

А като опеър не трябва ли пак да се регистрира? Познавах студентка, която работеше като такава през агенция и в случая агенцията се грижеше за всичко, но имаше страшно висока първоначална такса към родителите.

Няма нужда да е през агенция...много семеиства си наемат опеър през уебсаитове,макар,че за мен това е рисковано...знам,че има и БГ опеър в момента, но не познавам никоя лично. Прави се контракт със семеиството и с този контракт се взема карта за опеър и след една година се взема синя карта. Само,че трябва поне документално момичето да живее на същия адрес.

# 613
Мале ако паднат ограниченията ще е супер.Не че не си живеем тук , аз даже съм студентка тук , но нямам синя карта все още.

# 614
Искай на момичето СРБ чек и препоръки.

Общи условия

Активация на акаунт