The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 294
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Слагам покривки, покритието на масата ни е ужасно и не можем  да се храним на без нищо.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:36 от benson10

# 121
Ох  Joy
Майка ми преди малко направи трагедия, че кърмя детето на леглото (нашето!). Какъв бил проблема - нашите чаршафи не са гладени  Tired. Демек, отиде си 'лапето и то от бацилите на собствените си родители  Laughing. А викате, нормално било  Sunglasses

Grinning Нормално е, Джу (ох, че се радвам, че се кърмите без проблеми!)!
Майките ни, да са благословени, са отрасли в друго време и други приоритети. Моята родна мила майчица за 35 год живот в София се е качила на Витоша по-малко от 5 пъти, но къщата блестеше, всичко се гладеше, децата спретнати, мъжът лъснат, тя - пребита от умора!

Затова като се разбра, че няма мърдане и ще се ражда се заинатих като магаре на мост и казах, че не ща ни майка, ни свекърва поне първите 3 мес в интерес на общото благо. Е, клеха ме по Скайп, не е като да се размина - "къде си повела бебе на 7 дни - навън е Февруари, луда ли си, какви разходки", "как така не му гладиш дрехите - а бацилите!?!", "да не си посмяла да го оставяш при вас да спи - ще го задушите...оооооооооооооо, отиде ми хубавото внучееееее", "как така без вода... ще ви убия, с голи ръце ще ви задуша, аз съм раждала мъжа ти, ще ме слушате - дайте вода на детето, не го мъчете, вие хора ли сте или какво..."  Mr. Green Mr. Green Mr. Green абе весело беше...

... и до ден днешен набирам по Скайп и вместо добър ден казвам "няма чорапи и няма и да обуе, 22 градуса е, точка по въпроса!"... Но най-забавното беше свекър ми какъв тормоз ми удари за обувките за прохождане  Naughty ... твърд бла-бла-бла, висок..... буйки, ама български! .... аз кротко твърдях, че боса се е родила и боса ще си проходи (природата си знае работата), той обаче не та не, той знаел по-добре! (а точно неговите синове са дюстабанлии)  Crazy

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 07:21 от Agent Provocateur

# 122
лелееее агент..ако верно така са ти говорили мамчетата направо  ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire
на мен ми се вдигна кръвното само като чета пък камо ли на мен да ми пилят така....знаеш ли как изведнъж компа ми се е развалил и не може да се видим на скайпа. Twisted Evil

# 123
Ох  Joy
Майка ми преди малко направи трагедия, че кърмя детето на леглото (нашето!). Какъв бил проблема - нашите чаршафи не са гладени  Tired. Демек, отиде си 'лапето и то от бацилите на собствените си родители  Laughing. А викате, нормално било  Sunglasses

Joy Joy Joy
Майка ми учудващо не припадна от факта, че не гладя на детето дрехите и не е настоявала да го прави. Също така и не реагира с нервна криза за това, че спрях да стерилизирам след 1-вия месец. За покривките още първия път като дойде беше леко разочарована, че не използвам.  Mr. Green
За сметка на това пък свекърва ми продължава да говори как обезводняваме детето, защото не даваме вода. Опитах се да и кажа, че кърмата не е сухо вещество, пратих и да чете статии защо не се дава вода и помислих, че е разбрала. Преди 2 дни обаче е питала майка ми в скайп дали даваме вода отново  #Crazy

# 124
  • USA
Хаха, моята майка беше много разбираща, но нейните приятелки много жалеха Кристиан. "Това дете няма ли обувки?" За водата повечето бяха в шок, включително едната ми приятелка. За гладенето ми стана много смешно. Аз много обичам изгладени дрехи, но не обичам да гладя  Mr. Green. Да са ни живи и здрави майките и по-често да могат да се грижат за нас.  Laughing

# 125
  • usa
Аз моите никога няма да мога да ги пусна така но не знам де ако баща им беше Българин и ги помъкне... newsm78 ...знам ли.

аааа, вики, както казват някои народи 'never say never' и както други казват - 'поживем, увидем'. и аз да пусна едно откровение - никога не съм ползвала бейбиситъри докато не пораснаха собствените ми деца и не започнаха едно друго да се гледат... ама на - заминаха с баща им. всъщност аз него изнудих, той дълго се опъва, че е значително по-параноичен от мен, но съм доволна че го направих. днес са се качили на черни връх. по-голямата част с лифта, ама какво по-хубаво от това? free range, така да се каже, нека дишат, пък аз ще си пазя за мен притесненията...

ще му се невиди! 20 и кусур страници за едната студена вода! как не им омръзна???

# 126
Агент, как хубаво си написале репертоара на майка ми , малкия като беше бебе, вместо добро утро казваше " а днес на това дете вода ще му дадете ли, защо не го миете след всяко пип и пуп" до лудост ме е докарвала Twisted Evil Вики, много често връзката се разпадаше по скайп Laughing и ММ после се появяваше.
Имаше период дамо ММ говореше с бабите, ама как хубаво ги лъжеше и оправяше, направо стана " зет като мед", и можеше да си говори с тях 2-3 часа
Миз, браво на децата, а ти отмаряй и събирай сили

# 127
  • Чикаго / София
Развеселихте ме понеделнишки. Joy

Аз хем си гледах децата в БГ и бабите имаха пряк достъп до тях - не съм чула една дума коментар. И на разходка ги извеждах на дни още, а навън зима, сняг - това за Дени. Лъчи ни изписаха от болницата на обед, ние привечер същия ден бяхме седнали четиримата в едно открито заведение и хапвахме. И вода не давах, и при нас спяха и изобщо нямаше подмятания - или ако е имало даже не си спомням. Много са ми разбрани бабите /пу,пу/.

И аз ни пердета, ни покривки в нас, нито си мия прозорците. Но и аз като миз узрявам за идеята да разкарам тези щори /хоризонтални са/, че ми се струват много по-сложни за поддръжка, отколкото пердетата. А и тук както не гладя, с пердетата ще си е направо рай.

# 128
ehaaaaaaa az явно как съм взела страха на всичкиииииии..никой не смя да продума и до днес не смее,майка ми само казва "ааа,ок" с една специфична интонация..заслужили сме си доверието,2 деца отчувахме на пълен ден работещи с общо 12 седмици офф и за 2та,никой от роднините в бг не мож' се похвали с подобно дело,та са достатъчно мъдри да не дудат..
*
мъчи ме една чуденка-децата по ваше село дето са на градина с дечинята ви мият ли ги/обличат ли ги горе-долу нормално? всеки ден се дзверя как дете след дете водят във вид ей сега излязъл от леглото,мръсни дрехи,скъсани т-шърти,омазани муцуни..градината е скъпа,в престижен бърб,самите родители като от кутийка излязли,сигурна съм че не е финансов проблем (колите по паркинга са доказателство)..аз не съм сред най-чистите както знаете,ма то бива-бива, наш стеф да е сред най-сресаните си е притеснително направо..

# 129
  • The QC to be!!!
 newsm09 amiiii  newsm43

# 130
# 131
Проблеми с баби нямам. Понаучих се да не влагам излишна енергия в дилеми като "да мия ли прозорците или да не ги мия?", не ги мия, просто.
 Анет, като каза за мърлявки и т.н., не бих казала мръсни са, просто са по-лежерни хората и не им дреме. Бас държа, че е зарязала детето да се облече само, и че е избрало оръфаната и с лекенце тениска, не я е трогнало. Прясна случка: преди 3 дена облякох Джоджо и сме готови за училище. Човекът се сети, че иска уафъл. Давам, яде, тръгваме, на вратата точно го видях, че се е накапал с мейпъл сиръп. А, познай дали се трогнах и дали се върнах да го преоблека.
   Някой ползва ли iPad? Pros and Cons?

# 132
  • У дома
Вие явно сте много търпеливи жени. Моята майка дойде да помага като се роди Мая и вместо да остане 6 мес, аз я качих обратно за БГ на 7-я ден. Толкоз издържах.

Най-после извадих клатещия се зъб на Мая, че ми омръзна да си играе с него. Чуденката дали да заплаче трая 2 сек, след което грейна с кървава усмивка за предстоящото посещение на феята. При нас доларче, а при вас?

# 133
  • У дома
Анет, и аз още не съм си отговорила на този въпрос.

Тина, и мен ме блазни, но според моя син не си заслужава. Трябва с него да говориш, той само чете и проучва.

# 134
Четох, проучвах, но инкърва много регулярни бъдещи разходи, които хич не са ми по вкуса...
http://www.geek.com/articles/mobile/u-s-ipad-data-plans-are-a-rip-off-2010081/
http://www.geek.com/articles/mobile/oh-no-limited-data-plans-com … is-month-20100722
(винаги попадам в групата на хеви юзърите и подобни лимити  smile3511)

Какво ги правите тези щори (хоризонталните  newsm78), че толкова досадна поддръжка - аз ги мятам във ваната и ги изпръсквам с подвижната глава на душа, макс. 5 мин!

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:09 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт