The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 301
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
От както се е родил малкия майка ми започва разговора с мен по този начин: "А, водичка даваш ли му, а сокче кога ще започнеш?". После следва: "Ама климатика работи ли в стаята, в която спи, а този вентилатор не му ли духа в главата, а чорапки..."
Никакви покривки и пердета, но и аз си мисля, че едни леки пердета ще са по- лесни май.

# 136
   Някой ползва ли iPad? Pros and Cons?

Само конс мога да да изброя.  Whistling Зависи и за какво ти трябва де, но нито за бизнес, нито за хоум-ентъртеймънт е достатъчно добър.
Примерно не може да редактираш един документ и да го съхраниш.
"Страниците се обръщали като на истинска книга"... О, Джизъс... Първо не е вярно и второ и много по-важно като четеш ти свети в очите и се изморяват бързо, защото не е четец с е-инк мастило екран, а обикновен компютърен дисплей, кой каквото ще да разправя.
"Можеш да гледаш снимки на него..." - казано с патоса на Стив Джобс, да ме прощава и при цялото ми уважение към него, сигурно за година ще се съберат 3 дъждовни съботни сутрини, в които да останеш в леглото и да го ползваш - да гледаш снимки или някой филм.
По функционалност е гола вода, няма мултитаскинг, не може да пуснеш 2 приложения. Извинете, в кой век на техниката живеем.
Няма флаш,  #Crazy което за мен автоматично означава, че половината Интернет е черен и негледаем.
Батериията е билд-ин и познавам 2ма човека, които изгоряха заради това. Че и разправии имаха да им се оправи проблема. Освен това въобще не държи обещаваните 10 часа, а доста по-малко. Ако гледаш филм, има вероятност и да не го догледаш, ако не е зареждан непосредствено преди това.
Не знам колко ти е важно, но няма камера, скайп умира. Така или иначе за да си онлайн, трябва да плащаш.
Харесвам Епъл и Стив Джобс, но ай-пада е недоразумение.  Rolling Eyes

# 137
Ой, с една дума ме разкандардиса.  Laughing

# 138
отчет: покривки не ползвам, с ютия не съм боравила през живота си, пердета имам, че щорите са ми като цирей за очите.

Анет, при нас децата са чистички заранта, но после според възрастта прогресивно намръсняват след хранене и арт.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:40 от Лeни

# 139
Темата за съветите на мама и мам-ин-лоу е всеобширна аз си имам страхотна мама, която не ми дава акъл а като нещо иска си го прави естественно че се съобразява и с моето мнение Peace затова си я обичам много Heart Eyes а мам-ин-лоу тя акъл не дава директно, много е тактична и много се обичаме като се чуваме по скайпи 2-3 пъти в месеца Peace
Въобще не мога да се оплача  Peace
Имам  пердета леки дантелени и щори Peace и покривки, които си седят в един шкаф, ползвам гумени покривки, които Диди с голям кеф дърпа и къса Joy
Да се похваля имам си нов малък, кют селфон SonyEricsson Xperia X10mini страшен сладур е, обаче много сложна ми се струва тази система Андроид Blush Mr. Green

# 140
аа ТХ-хич не говоря за споделеното от теб. Иде реч за (от днес)  срязана фланелка; риза с без 4 копчета и само и по средата закопчано; панталони намазани с боя и очевидно не изпрани след това + не видян гребен  от месеци..абсол.очевидно безхаберие на фона на майки с арманита в бмв-та и телефони за по 500 кинта..нашите деца се обличат сами от малко след 3тия си рд и изборите не рядко са интересни,но минавам през гардеробите на 15 дни и елиминирам ачик ачик безобразия..все там де,но всекидневно се чудя,сякаш нарочно на градина ги пускат мръсни и със стари дрехи,а си пазят читавите за свят ден..

# 141
Тина, който и да е малък ноутбук/таблет ще ти върши по-добра работа. Ако пък само четец искаш - ей го новия Киндъл е за без пари вече - $139.
Мимето, аз съм влюбена в Андроид.  Heart Eyes Ще свикнеш скоро.

# 142
  • USA
За iPada да кажа като активно ползваща такъв. Само прос  Laughing. Една лоша дума не мога да кажа, чудесна вещ е за мен. То са книги, то са филми, интерактивни книги за детето, сега в България си гледа нетфликс от там, музика, снимки, интернет, you name it. Спред мен всеки друг рийдър не си струва пред i Pada. Това, че е осветен за мен е +. Като легнем с детето аз си чета, той си спи. За очите, не мога да кажа че се изморяват повече от другото ми взиране. Между другото, за всеки кон има апп.  Mr. Green Толкова от мен.  bowuu

В нашата детска градина идват чисти и спретнати сутрин, като го взимам всичките са омърляни.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 18:53 от Winx

# 143
Солей и ММ същото като теб каза, вече само телефони с андроид щял за купува Mr. Green неговия е на гугъл нексус оне Peace

# 144
  • The QC to be!!!
iPad  мога да се замисля само когато изравнят възможностите с последният модел iPhone и го надминат  Mr. Green Гледам не се спомена, че няма защитен скриин който да е толкова голям както и факта, че вероятността да се надраска или не дай си... може да се спука са много по големи от таблет  Confused И като се има в предвид цената...  Whistling

# 145
Здравейте!

Аз малко ще нахлуя в темичката ви с един въпрос - евентуално към заминалите със Зелена карта от лотарията.

Та значи спечелих аз май в тази лотария. Поне получих писмо, че съм избрана за "further processing" и да попълня и изпратя едни форми за самата виза. Там пишеше и да се захващам да превеждам всички документи - актове за раждане и т.н.

Ние обаче не сме решили дали искаме да заминаваме. Мъжът ми е учил в Щатите и се върна - не успя там да свикне. И сега много се дърпа. А и аз нищо не съм направила по въпроса с преводите.

Та на въпроса - колко време горе-долу минава до насрочването на интервю за виза? Аз пратих документите преди около два месеца, мисля.

# 146
JP зависи кой номер си има друг форум за зелена карта http://forum.all.bg/postlist.php?Board=greencard там можеш да проверяваш как вървят датите и номерата и горе-долу да знаеш кой месец ще си на интервю Peace Превод без легализации на акт за раждане, брак  и дипломи

# 147
JP зависи кой номер си има друг форум за зелена карта http://forum.all.bg/postlist.php?Board=greencard там можеш да проверяваш как вървят датите и номерата и горе-долу да знаеш кой месец ще си на интервю Peace Превод без легализации на акт за раждане, брак  и дипломи

Благодаря!  Hug

# 148
Анет, това дето си описала, единичен случай ли е, или? Аз на такъв парадокс баш свидетел не съм била...
  Ех, бешe по-лесно само с един безкраен списък от минуси... каква стана тя, има и доволно от айпад-а, ай сиктир.  Laughing
Ако ви кажа, че са ми като бижу и това ме привлича... Joy По-зле и да исках, не можах да прозвуча. Laughing
  Солей, да, четох за новият Киндъл с уайфай... подмамва.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 20:13 от ТинаХрис

# 149
кимаща с глава и силно съгласяващо се с Лени  Grinning

И за тези обувки все забравям да кажа - у нас се прохождаше с Робийз, но после носи, че носи българските на Колев и Колев, които са страхотно удобни за малки крачета с този цип отдолу. Да не говорим, колко от тях съм донесла по поръчка за американски приятелски деца

Анет - чисти, но не мърляви, сутрин, омазани вечер. Явно ви е от района Simple Smile.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 22:33 от Biz

Общи условия

Активация на акаунт