The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
а аз си мислех, че си говорим за националния бг спорт да се дава акъл, а не за това кой бил прав, кой бил крив... хм, пак съм се объркала  doh

# 151
Тина,не,съвсем не единичен..че едно с едно дрехите им не се координирани , че са боси и с джапанки в снега и пр отдавна не ме впечетлява,но винаги ме фрапира дисонансът майка по каталог и зад нея момченце като извадено от близката локва,и то в 8ам,затова и днес се сетих да ви питам ..в школото на ния беше много сходно,малко по-читаво сякаш, но пак си в чувството че това дете никой не го е погледнал преди да го турне в автобуса..

# 152
  • The QC to be!!!
а аз си мислех, че си говорим за националния бг спорт да се дава акъл, а не за това кой бил прав, кой бил крив... хм, пак съм се объркала  doh
Hug не си сама  Blush

# 153
Hug не си сама  Blush

и аз в кюпа  Wink

# 154
  • USA
Пак за бг спорта да кажа. Като бяхме в БГ миналата година поне 5 съседи ми направиха забележка, че детето е в количка (на 2 беше Кристиан тогава), а любимото ми е как продавачката в Била (!!!) ми каза "Как може такова голямо бебе да е с биберон?" като Кристиан беше на 3 месеца (!!!).  Mr. Green

# 155
Пак за бг спорта да кажа. Като бяхме в БГ миналата година поне 5 съседи ми направиха забележка, че детето е в количка (на 2 беше Кристиан тогава), а любимото ми е как продавачката в Била (!!!) ми каза "Как може такова голямо бебе да е с биберон?" като Кристиан беше на 3 месеца (!!!).  Mr. Green

И аз много се чудя защо българите така се възмущават от по-големи деца в количка? Може би защото в България е по-прието да не ходиш на дълги разстояния с децата или да ги оставиш у дома, ако ще ходиш някъде, където ще е уморят и ще се размрънкат...

# 156
Лени, не става въпрос кой прав, кой крив, а за елементарно уважение към младата майка, дето не е току-що излезнала от лудницата и може би и тя знае как да си гледа детето. Предполагам, че майка ти е имала твоите виждания за гледане на дете и просто сте си паснали по-добре. Мойта например ако правеше като твоята каквото си е наумила без да ме пита, щеше на втория месец да е захранила със сокче. Определено нямаше да съм толкова nonchalant по въпроса, както си ти.

# 157
На мен няма кой да ми дава съвети за спорта Laughing

Анет, не съм забелязала, единствените деца, които виждаме редовно са от класа по плуване, но вси4ки до едно са индий4ета+1 изто4ноевропей4е и са са все  спретнати и наресани Grinning

От джаджи не се интересувам, но у дома имаме правило да не се купува 1 дженерейшън  на нищо от рода на телефони, тв, компютри, коли и т.н.

Детето е на 3 и коли4ката винаги е в багажника, използваме я редовно в града или разходки с интенз ходене за пове4е от 2 4аса.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 21:30 от benson10

# 158
Понякога ми се иска да има кой да ми даде съвет. Нашата степ-грандма е приятна жена, но е в друг щат и не е много по съветите (а и тя е гледала деца отдавна, та едва ли ще слушам).  От време на време чувам какво било в Англия едно време и колко по-строго е било възпитанието там Simple Smile

За гладене имам само две думи:  драй клийнинг!   Дрехите ми които не са за работа нямат нужда от гладене.

Покривки и сетингз за маса са си нужни от време на време. В мойта къща главно на Тенксгивинг, Коледа, и изобщо, при идване на роднини или други важни гости Simple Smile

Тука, като сме ходили по големи паркове (Sea World, например), си има колички на входа и съм виждала 5-годишни деца да седят в тях като се уморят. Как иначе да ги обходиш тези разстояния с 3-4 годишно? 

# 159
Оооо при нас не само че са чисти ами такива модерни и скъпи дрехи  им обличат че мен ме хвана срам и аз започнах.В началото обличах Елла в по-спортни дрехи и по-удобни,после започнах да забелязвам другите момиченца със супер модерни рокли и сандали и Елла започна да ми мрънка лекичко че и тя иска рокля и т..н.. и аз какво да правя,сега си носи новите дрехи. Аз пък това не го разбирам  защото ги водят редовно на плейграунда който има пясък и краката им редовно са пълни със пясък ,отделно си хвърлят пясък по главите и се въргалят в него и като я взимам лошо ми става по някога но свикнах вече.Да не говорим като хапват наистина какви лекета имат по дрехите.
Анет и нашите деца  са от сой и родителите са заможни....чудно защо при теб е така. newsm78

Моята майка за децата не е говорила толкова за чорапки и т..н.. но аз много и се смях като я гледах как избягва да седне под вентилатора например в супер топло време,или ако реша да проветря тя се намята с нещо за да не настине,или пък си загрява водата в микровълновата защото и е много студена и  ще настине....смях и се доста  Laughing

Абе хора какви щори ви гонят,аз щора не съм чистила никога в живота си...и това ли трябва да правя?  Shocked

# 160
бенс,факт- индийчетата от кюмона са 100% обратни на градината-в събота в 8.30 са издокарани като за бал,ние там държим трофея за немърливост. Мерси ви за споделеното..

# 161
Абе хора какви щори ви гонят,аз щора не съм чистила никога в живота си...и това ли трябва да правя?  Shocked

Ньет. Simple Smile Аз ги минавам с бърсалка за прах по Гергьовден и толкоз.

# 162

Ньет. Simple Smile Аз ги минавам с бърсалка за прах по Гергьовден и толкоз.

Слава богу, не съм само аз...  Mr. Green

# 163
Atti, и твоята и моята майка по едно време са расли  Laughing

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 16:35 от Лeни

# 164
Лени, за медал си, наистина за здрави нерви говорим. Simple Smile

При нас обясненията работят. Напр. не може много сладко, защото ще ти се разваля зъбите и ще те боли. Обяснявам всичко като си е и като на възрастен. Не си измислям, защото ме хваща, че шикалкавя. Не захваща веднага де, но след серия обяснения започва да го приема, че някой път и си го повтаря обяснението.

Общи условия

Активация на акаунт