The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 454
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  хайде да уважим правото на бомбите да вдигнат пушилка когато им дойде времето и както преценят, плс!
  Хайде, де...ама уважението да включва и избягване на намеците.

# 481
  хайде да уважим правото на бомбите да вдигнат пушилка когато им дойде времето и както преценят, плс!

newsm78 бре, Тино, ти къде видя намек? Аз в прав текст съм си ги написала нещата... виж за тормоз на женското ви любопитство и провокации разни съм много виновна, но аз съм сбъркана - колкото повече уважавам, толкова повече тормозя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 482
Агент, ти както Сакскобурготски взе да говориш- когато му дойде времето. Сеге си тъси човека кралството.

# 483
... но аз съм сбъркана - колкото повече уважавам, толкова повече тормозя...
Телешка му работа (любимите ми душевадци). За намеците не питай, намеци се виждат и там дето ги няма.  Laughing

# 484
Нели а защо ще и даваш АМ ние от към 1г и 1мес някъде почнахме да пием обикновенно пълномаслено мляко, приключихме със изкуствените АМ, малко зор беше докато го възприе  но за 3-4 дни беше готова, въведох го смесено с нейното АМ 50:50  Peace

# 485
  • София
Нели а защо ще и даваш АМ ние от към 1г и 1мес някъде почнахме да пием обикновенно пълномаслено мляко, приключихме със изкуствените АМ, малко зор беше докато го възприе  но за 3-4 дни беше готова, въведох го смесено с нейното АМ 50:50  Peace
ами от всичко, което изчетох си направих извода, че такова мляко се дава след 18м. Като цяло кравешкото прясно мляко се дава най-късно от млечните продукти. Също така съветват да не се изключва млечното хранене ( кърма или АМ) поне до 2 годинки. Аз иначе дадох кис.мляко и кашкавал, след това извара и сирене и накрая прясно мляко. Разпитвам сега за АМ, за да съм застрахована и запозната с марките на пазара, пък ще видим

# 486
... но аз съм сбъркана - колкото повече уважавам, толкова повече тормозя...
Телешка му работа (любимите ми душевадци). За намеците не питай, намеци се виждат и там дето ги няма.  Laughing
Laughing LaughingАз много си обичам телетата и овнетата, винаги с рогата напред. Стига съм се разписвала и аз

# 487
К'ви телета, к'ви 5 лева, давайте ги бебетата тук  Laughing.

Цонеее,  доброютро стана ли да ги почваш пак  Wink

# 488
Цонеее,  доброютро стана ли да ги почваш пак  Wink

Станах Laughing.

Залаганията за бременните в чат канала. Laughing

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 19:04 от Цонна

# 489

ауууу Тинааааа. Къде спя и аз?!

Агент, при нас нищо интересно за публиката. Радвам се и се дивя (давам каша с мамино мляко, тя сочи филия с лютеница или кисело, ама много кисело мляко) на малкото порастнало момиченце  Heart Eyes

# 490
Цонеее,  доброютро стана ли да ги почваш пак  Wink

Станах Laughing.

Залаганията за бременните в чат канала. Laughing

ай ся, пак нещо ново  Laughing пак недоразбрала, къде го това чудо?

# 491
Умея да пазя тайни и аз. Whistling Майтапя се бре, Ванх, откъде да знам къде е Laughing. Само съм чувала за него.

# 492
Да сменя темата - НЕКСТ(ЮК) имат страница за САЩ в сайта им. В петък късно ве4ерта поръ4ах нещо за детето(доставка $5) и тази сутрин дойде Crazy
Ако някой се интересува:
http://www.nextdirect.com/us/en

# 493
 Ima доста писано (къде анекдотно,къде подкрепено с изследвания) за връзката (потеницална) АМ(формула тук) и дебелия,хран.капризности,трудно захранване и пр.Аз лично бiх избягвала макс АМ както и сторих,модата на "АМ до 3 год" (че и с шоколад вътре #Cussing out) която върлува из Европа ми е неразбираема и научно неиздържана. Препоръките на АПА са за пълномаслено мляко м-у 12 и 24м,после нискомаслено до винаги ако не се кърми (което е за предпочитане отвсякъде,но не винаги изпълнимо както -що- беше в нашия дом)

# 494
Аз бих изчакала с краве мляко до 18+ месеца, защото пък моят опит показа, че коремът му явно не беше готов за краве мляко и имаше проблеми. И както не бях давала капка АМ до 1 година, така купих, но имах и замразена кърма за 6 месеца напред Crazy А и по това време вече се ядяха куп други неща, така че мляко/АМпиенето беше (и продължава да е) сведено до минимум.

Честно, не разбирам тази обсесия с пиенето на мляко в тази страна, като има толкова други варианти на млечните изделия, които са по-подходящи за нашите кореми... Повечето сирена и кисели млека не пречат на алергичните хора, за разлика от прясното. Най-обичам козе мляко, а и казват, че било най-лесно смилаемо за хора, но при нас се намира трудно и е суууупер скъпо  Rolling Eyes

Анет, дай да го четем това за формулата, интересно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт