The Manhattan Project и други БГ бомби на Американска почва - 122 тема!

• 26 489
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
  • в сърцето на един мъж...
Извинете, не пиша тук, но не мога да сдържа радостта си - Солейче, да ти е жив и здрав Александър! Много радост, щастие и късмет да ви носи! Нямам думи да опиша колко се радвам за теб Hug

# 391
Солей от години не съм плакала от сърце така!!! Едва ли можеш да си представиш!!!
Искам да пожелая на маликия Александър много здраве и щастие!!!
Нямам думи да продължа!!!

# 392
Солей    bouquet, много, много се радвам за вас! Да е жив и здрав Александър, много да ви радва!  Heart Eyes
Направо ми оправи настроението с тази новина, че се бях изнервила с бюрокращина тук .

Ирка, и тук да ви честитя празника   bouquet. Да е здрава и весела Лъчката и да има прекрасна година в училище!  Heart Eyes

# 393
Да е жива и здрава красивата Лъчка!!!

Ирка прощавай, че я пропуснах в предишния пост, но Солей ме "застреля" просто!!!
Е, на това му се вика Прекрасен ден Heart Eyes newsm68 Heart Eyes

# 394
Солей, честита ти сбъдната мечта. Да ви е здрав и много да ви радва Александър. Всичко най- добро   bouquet

Да е здрава и щастлива Лъчезара. Честит рожден ден  newsm59

# 395
 Grinning Grinning Grinning почнаха да гърмят бомбите, ех че хубавоооооооооооооооо!

Hug Добре дошъл на толкова дългоочаквания Александър! Орисвам го да е здрав, умен, палав, хитрец и беладжия, лакомо, поспаливо и гушкаво бебе и безкрайно да радва мама и тати   Hug Hug Hug
Догодина и сестричка, че да има кой да го командори!

Чакам много подробен отчет от Солей!
Чакам новини от Мики!
Чакам репортаж от Клер!

Чакам снимки от партито на прекрасното пораснало момиче на Ирка! Здрава, красива и все така инатлива и чаровна!   bigdance2

Чакам и Джу и Хуничка и Вики и Титина и Ники и Бубето и Ванхорн да си спомнят, че ще ни е много мило по-редовно да споделят с нас вести и снимки бебешорски!

Чакам и другите ми бомби да изтрещят и темата да прелее от прекрасни емоции!  smile3521

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 23:19 от Agent Provocateur

# 396
........... да споделя щастливо, че на пети август родих Александър. Наслаждаваме му се с пълна сила в момента.  Heart Eyes

Нека Александър расте обичан,усмихнат и да превземе не един връх в живота си!

Вече имаш цялото щастие на света и ти пожелавам от тук нататък пътят ви да е послан с цветя, усмивки и обич!
Честита радост мило приятелче!

# 397
Чакам и другите ми бомби да изтрещят и темата да прелее от прекрасни емоции!  smile3521

Още ли има? Аз да си подготвя тишу тогава Simple Smile

Толкоз хубаво не ми е било отдавна  Heart Eyes, какво нещо са децата....ВСИЧКО!!!

Също искам да пожелая на всички, които се борят за това щастие, ДА усъществят и сбъднат МЕЧТИТЕ си много скоро  Hug

# 398
Каква прекрасна новина!!! Да е здрав и умен и много да ви радва!!!

# 399
  • София
Извинявам се и аз за нахлуването във вашата тема.
Солейче,безкрайно много съм щастлива за теб и твоята сбъдната мечта.  bouquet
Нека Александър расте здрав и с късмет,да ви дарява с много радост,обич и усмивки! Hug

# 400
Да е жив и здрав малкият Александър! Леко възстановяване на мама.

Честит рожден ден на Иркината хубавица и да не забравите за снимките. Laughing

Тине, 'м'чи как можеш да питаш дали са девствени? Laughing

Атти, искаш ли да ме съзреш на живо? Мога да ти пратя телефон.

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 19:49 от Цонна

# 401
Кюбит, честита голяма радост у дома!
Да е здрав и да расте обграден с любов момъкът с победителско име, а на вас много много хубави емоции с него!  bouquet

Ирка, честито ти пораснало момиче! Да е здрава, умна и ученолюбива   bouquet

Мики, късмет!!!

Цоне, сълзи ми избиха от смях с последните страници, много се веселих покрай твоите пристъпвания в православното юдейство.  Mr. Green

# 402
Кюбит, честита ви сбъдната мечта. Много щастливи мигове с Александър  newsm51 smile3525

Ирка, честита ви рожденичка   bouquet

Агент, таз' бомба я подозирах, ама и други ли имало? Mr. Green Ще ме карате да вися у форума 'начи, тъкмо когато оставам без голямата Лилия да помага за малката.

Оплаках ли се, че мама си тръгва днес? Снощи се тръшкаше как ще си изостави детенцето и мъжът наивно пита "Juturna ли?" Отговор: "Да бе, нея. Аз нея отдавна съм я прежалила  Whistling. За бебето ще ми е мъчно  Laughing"

# 403
Лени, Laughing. Уча се в движение.

Родилите девойки да качват снимки, защото ме тресе любопитството да видя вързопчетата.Laughing Имате време сега, знаем че бебетата спят. Не бъдете жестоки към нас. Laughing После няма да имате време от грижи за малчуганите. Laughing Задължително снимките да са придружени с минимум текст описващ ражданията. Mr. Green Моля ви, се смилете се над нас. Mr. Green

# 404
Лени, Laughing. Уча се в движение.

Родилите девойки да качват снимки, защото ме тресе любопитството да видя вързопчетата.Laughing Имате време сега, знаем че бебетата спят. Не бъдете жестоки към нас. Laughing После няма да имате време от грижи за малчуганите. Laughing Задължително снимките да са придружени с минимум текст описващ ражданията. Mr. Green Моля ви, се смилете се над нас. Mr. Green

Са' как ще й откажете, а?  Laughing Mr. Green

Мерси Цоне, че мен ме беше срам, да си призная  Wink

Общи условия

Активация на акаунт