? към младите шофьори(КИ) - 6

• 40 704
  • 715
  •   1
Отговори
# 510
  • област Варна
krokifena ти мъж ли си? Защото и аз се учудих, че позна хидравличната марка  Laughing.

# 511
Фък ми  Shocked ей сега си слагам мъжкия символ под (едит: НАД)  аватара да не ме бъркат повече Simple Smile

# 512
  • при него
Здравейте шофьорки и шофьори,

Моля за малко инфо, свързано с КАТ.
Връчен ми е акт за установено административно нарушение, на сайта на КАТ си проверих и сумата на дължимата глоба.
Необходимо ли е да ходя до КАТ лично, за да ми връчат наказателно постановление и да платя там или мога да платя по банков път по сметките на КАТ, публикувани на сайта?
Никак не ми се реди на опашки... моля, ако някой има инфо да помага.

Благодаря!  Hug

# 513
Здравейте, от  няколко  дена  карам шофьорския  курс  Laughing В малко приключение съм общо  взето ...След дълги години, най- накрая се реших, да се запиша и да видя,  какво е  усещането  да караш кола  Wink
Надявам се с времето да правя по-малко грешки   bouquet

# 514
Bluevelvet , успех!
В началото е трудно винаги, не се притеснявай- ще задобрееш скоро Wink/хаха , като късметче от кафе го написах/

# 515
Bluevelvet , успех!
В началото е трудно винаги, не се притеснявай- ще задобрееш скоро Wink/хаха , като късметче от кафе го написах/
Наистина ,поне на  мен ми е много  трудно , инструктора постоянно вика цирика, като объркам някоя  скорост , карам от 3 дена и се очаква да правя всичко  без грешка  Mr. Green Но нещата не стоят така ....  Whistling

Благодаря за пожеланията  Hug  bouquet

# 516
  • област Варна
Спокойно, аз бях много зле като се записах на курс преди две години. Ела ме виж сега. Ама то и километрите си казаха думата.
А инструкторите всички са такива, викат та се късат. Та не му обръщай много внимание. Само запомняй като ти казва някоя тънкост за поведението на шофьора на пътя.
Знаеш ли правилника си половин шофьор. От там на татък са точно тея тънкости - кога на къде да се оглеждаш, как да прецениш, че на тоя пред теб му е кефнало да ти набие спирачки, как да спираш на скорост (много важно умение за шофиране зимно време) и др. такива.
И най-важното - не трябва да те е страх зад волана. Когато се отърсих от страха, което пак дойде след навъртяните километри и стана шофьор от мен  Joy

# 517
  • о`майна лунна нощ е
Вярно е, че шофьор се става с каране. Изчезне ли и паническият страх, нещата си идват на мястото. Докато карах курсовете ми беше свръх гадно, притеснено и страхливо. Бях и бременна тогава, представете си с половин мозък как се шофира. Единственият път, когато повърнах за тая бременност, беше точно след курмуване. Толкова се бях натоварила от него.

С навъртяните километри се научаваш и да мислиш като колегите около теб. Да предвиждаш възможни техни реакции и още преди да се ти отнели предимството да си осигурил възможност да намалиш, спреш или се изтеглиш безопасно нанякъде.

# 518
Знаете ли откъде могат да се тези лепенки с надпис млад шофьор, които  могат да се залепят на колите отзад например?

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Тия лепенки са като "Жена в колата". Никой не им обръща внимание. Би трябвало да ги продават в магазините за автоаксесоари. Поне там съм виждала надписи всякакви.

# 520
  • София
Тия лепенки са като "Жена в колата". Никой не им обръща внимание. Би трябвало да ги продават в магазините за автоаксесоари. Поне там съм виждала надписи всякакви.

Да, аз купих една такава лепенка точно от магазинче за авточасти и аксесоари. Само че така и не я залепих - мъжът ми отсече, че така само ще ни прецакват, вместо да са по-толерантни. sneji20, да ти я пратя в писмо, ако я изровя? Simple Smile

# 521
Къде в страната има камери на КАТ - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=610970

# 522
  • София
И аз бях против тези лепенки поради гореизброените причини и така и не си залепих. Преди седмица обаче бях в чужбина и открих едни очарователни плюшени възглавнички, във формата на пътен знак за опасност, в средата наисувано охлювче, токче, жена, бебе и т.н. с готини послания. Аз си взех такава с охлювче и надпис "шалений", което реално няма точен превод но е нещо като луд. Нещо подобно, но по-добра изработка и по-различно охлювче. http://happymarket.com.ua/popup_image.php?pID=8617&image=0 Оставих си го зад задното стъкло и много ме забавлява. В България не съм виждала такива, но идеята е готина.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2010, 16:59 от BlaCk RoSe

# 523
На пътя така или иначе няма никаква толерантност, та едва ли някой ще го удари на съвест ако види такъв знак на колата, като Млад шофьор, Жена в колата и т.н.
Виж ако някой си залепи стикер - Идиот в колата, определено бих му отстъпила, дала предимство и т.н. )

# 524
ТАзи на магистралата към Пловдив  я открих онзи ден.За съжаление.Под този мост преди обичаха да застават полицаите.

Общи условия

Активация на акаунт