? към младите шофьори(КИ) - 6

• 40 593
  • 715
  •   1
Отговори
# 645
МОмичета, продадох мойта Фифи(фиат пунто,първа  количка,първа лИбоФФ).Ще ми се сега нещо ма-аа-алко по-голямо,ама какво. Thinking
И да знаете истина е,че се свиква с возилото.Днес седях на една спирка и не знаех какво правя там. Laughing Накрая си хванах такси. Дано не  съм дълго време  с двукрачката.

# 646
  • София
И да знаете истина е,че се свиква с возилото.

Права си, аз от скоро имам книжка, но си предпочитам автобуса, не за друго, ами изпитвам страх да шофирам Whistling

# 647
minie mouse, варианти за кола много....зависи от бюджета. ))))
За свикването си супер права.....вчера нямах кола и се качих на тролей.....ужас....) то голямо лангъркане, голямо чудо...)

Днес пък в града бяха плъзнали учебни коли. Ужас някакъв. Влачат се на 2ра, едвам вървят. На 3-4пъти ми се наложи да ги изпреварвам, че то иначе не се търпи.

# 648
По хубаво от това да си имаш личен автомобил няма!!!

# 649
  • о`майна лунна нощ е
Не им се сърдете на учебните. Няма как да се научат, ако въртят само на полигона. И аз съм карала с 20 км.ч., и съм гаснала по кръстовища, и път са ми давали и са ме изпреварвали ... Всички сме минали от там. Като видя учебна кола и гледам да карам така, че да не й преча, подавам всички възможни мигачи при маневри ляв при изпреварване, десен при обратното прибиране в платното пред учебната. При смяна на лентите на платното също мигам, накъдето съм тръгнала и така.
Едно такова учително ми става като ги гледам как са захапали волана повечето от курсистите.  Mr. Green

# 650
Някоя варненска мама да кара А-класа, черна с "карбонов" преден капак и капаче на резервоара?

# 651
Що, хареса ли я?  Mr. Green

# 652
vesi_vas, аз не че се сърдя, ама и в продължение на 2км и повече да караш все на 2ра....) в един момент зад една такава стана гооооляма колона...просто няма как да се изпревари. Все пак работата на инструкторите е и да обясняват и т.н., така че да не се пречи на останалите участници в движението.

# 653
Не им се сърдете на учебните. Няма как да се научат, ако въртят само на полигона. И аз съм карала с 20 км.ч., и съм гаснала по кръстовища, и път са ми давали и са ме изпреварвали ... Всички сме минали от там. Като видя учебна кола и гледам да карам така, че да не й преча, подавам всички възможни мигачи при маневри ляв при изпреварване, десен при обратното прибиране в платното пред учебната. При смяна на лентите на платното също мигам, накъдето съм тръгнала и така.
Едно такова учително ми става като ги гледам как са захапали волана повечето от курсистите.  Mr. Green

друго си е да правиш показно, а не да си в курсист  Joy

При мен проблема в карането е много смешен. Първо треперя, треперя, мисля го, боли корем, глава, чудя се как да избегна карането, качвам се в колата и ми трябват точно минута за да се концентрирам и да си повярвам. После 5 дена подред не ми пука и се чувствам чудесно зад волана. Ако мине седмица в застой обаче, всичко с паниката наново започва. Отделно че ако возя някой правя най-големите глупости и нацелвам всички дупки.

При мен също е така. Преди да се кача в колата, направо умирам от ужас. После обаче не ми пука и си карам. Притеснявам се понякога от тези, които возя. Не че ми правят забележки.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 22:14 от Стики

# 654
Мммммм сигурно е бегачка Simple Smile
Три кифли се возиха и едната вика "МъжО каза да сложа 100 октана до горе" Simple Smile

# 655
Мммммм сигурно е бегачка Simple Smile
Три кифли се возиха и едната вика "МъжО каза да сложа 100 октана до горе" Simple Smile
Аз помислих, че мама-та си харесал  Crazy

# 656
Кроки, добре се измъкна Laughing

Отделно че ако возя някой правя най-големите глупости и нацелвам всички дупки.

Аз затова не возя още Blush Вчера от работа си направиха устата да ги карам, аз им казах, че с удоволствие ще ги закарам след две-три години, като добия увереност и опит.

# 657
  • област Варна
100 октана са си хубаво гориво  Heart Eyes Може да й е малък резервоара на бегачката. Аз ако туря 100 октана до горе и ми отиде месечната заплата  Sad Ама е хубаво поне веднъж в годината да се пълни, че да се облее целия резервоар с гориво, поне така са ме учили мъжете.
Ама, ако сипва до горе може и наистина да му е карбонов капака  Laughing.

# 658
Аз храня колицата винаги до горе. Rolling EyesНе съм знаела, че е хубаво да се облива резервоара.Така ми е по-лесно просто.Така или иначе парите са същите-дали ще сипвам през ден, или веднъж-пароте са си същите.

# 659
  • област Варна
Е, и аз сипвам до "горе" (нали лятото не трябва да се пълни повече от 80 %), ама на газовото. А бензиновия резервоар май най-много до половината съм го пълнила, като тръгнем на дълъг път.

Общи условия

Активация на акаунт