Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 11

• 32 521
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Simple Smile Simple SmileЕй опасна жена!! HugНикъде не лети,ами си остани малко в къщи,по цял ден те търся у темата! Hug Hug
Тук съъъъм! Не съм мърдала от темата- по цял ден и цяла нощ се мотам из наше село! bowuu

# 586
Бризка,знам твоята слабост и отношение към Аблата!!
Сигурно ти е криво  че аз съм за промяна а?

# 587
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Simple Smile Simple SmileЕй опасна жена!! HugНикъде не лети,ами си остани малко в къщи,по цял ден те търся у темата! Hug Hug
Тук съъъъм! Не съм мърдала от темата- по цял ден и цяла нощ се мотам из наше село! bowuu
И аз така. bowuu bowuu Joy Joy

# 588
  • Варна
Вярно е! Криво ми е, защото я харесвам като характер повече от него. А и имам чувството, че ако тя не го рушка с остен да се снима, той би се отказал изобщо от киното.

# 589
Вярно е! Криво ми е, защото я харесвам като характер повече от него. А и имам чувството, че ако тя не го рушка с остен да се снима, той би се отказал изобщо от киното.

Знаех си че ще е така EmbarassedНо Сару играе толкова добре,а и за тях двамата ще е по-добре да не работят заедно.Абе не знам,вчера изгледах доста серии и по едно време се чудех и на сценарист и на режисьор,за някой сцени в които го вкарваха .Или има вероятност г/н Омайников
да ми влияе на обективността?

# 590
  • Варна
Тоти, мила, вярно е, че решенията на сценаристите и режисьорите не винаги са особено сполучливи. Та ние тук изписахме томове за смешните и недообмислени ситуации из филмите на Аблата. Обаче е факт неоспорим, че откакто са се събрали той участва във филми през година, две, три и то винаги нейни. Според интервютата винаги избира и нищо не спирало погледа му. А и като знам с каква подигравка коментирахме сцени точно от нашето филмче/ за мое съжаление или може би радост, аз не знаех даже за какво иде реч/ та все си мисля, че участието му е точно заради настояванията на съпругата му. Още факти- щеше да участва във филм с Диана Каразон- провали се. Започна "Ново начало"- с друг екип. Филма с най-нисък рейтинг- отново слезе от екран. Май ако няма кой да го рушка с остена, няма и да помисли за кино. Дано не съм права, но като е с нея и бизнеса и филмите вървят, а сега си движи само бизнеса. Затова моето мнение е- дано се съберат отново!

# 591
Бриз аз пак да попитам -в тема 10 на Изгубените години,намерих
само инфо за интервюто на Сару,къде да намеря разказа ти за срещата със Сергин?

# 592
  • Варна
Бриз аз пак да попитам -в тема 10 на Изгубените години,намерих
само инфо за интервюто на Сару,къде да намеря разказа ти за срещата със Сергин?
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Това се каня вече 2 месеца да ти го пратя на лични. Божеееееееееееее, толкова съм разсеяна! Отивам в архива- до десетина минути ще ти пратя съобщението. Stop

# 593
  • Варна
Тоти, готово, джанъм, имаш занимавка сигурно поне за месец. Hug

# 594
Тоти, готово, джанъм, имаш занимавка сигурно поне за месец. Hug

За последно - че сигурно омръзнахме на момичетата - много си ми досетлива тиии и линк си ми дала Hug Hug Hug HugОбаче да кажа - с отварянето на 10 тема,първото което прочетох,написано от теб за Сару бе за неговите ръце/ако искаш ми вярвай,но днес исках да ви питам,дали сте обърнали внимание на безупречното състояние на ръцете на Сару/ноктите му са по-добре оформени и от на Езел/Права си че ще имам много за четене,нооо сега трябва да готвя за Божествата в къщи Laughing Laughing

# 595
  • Варна
Като няма новини, да се повозим пак малко на портокаловото "Ламборджини"

# 596

Чеки да се качим и аз със жълъда... Mr. Green Heart Eyes

# 597
  • Варна

Чеки да се качим и аз със жълъда... Mr. Green Heart Eyes

Ама той и жълъда портокалов бре Thinking Направо сте си в тон с Патрона! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
Абсолютно!!! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

# 599
  • Варна
Еййййййй, големи сте фоги! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт