СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 583
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Еййй Атракция сори, мятай децата насам, аз останах с едното само, така че няма да ми пречат  Hug

А как така пак студентка, нямате спирка бе хора, туй ученето е за празни мозъци......

# 121
  • София
Ангел ги харесва тия каши ..пише Тьопфер...ама някъде отстрани май пишеше и Лактана...така и незнам на кой са...А отделно има и само Лактана...
Аз пък днес намерих каша -"МИласан" немски...цена 4,10  ooooh! взех една бисквитена да я пробвам...Цената ме изненада, ама био, ала-бала всичко оки като съдържание...
Атракция какво ще учиш? Не бих се навила....мина ми на мен времето за учене...По едно време исках право да записвам, ама работата ме повлече и така ...
Бебешондел супер, браво на вас...и на теб, по-скоро...
Ще вали...

# 122
Тук един облак няма, голяма жега е, преди малко се върнахме от плажа, не се стои нито на пясъка, нито в морето, мор голям! Метнах дребното да спи,ама не, 1 час вече хленчи горе, няма умора тва дете.
Я дайте снимки на тези каши. Някой да е виждал само царевична каша? На Зоя й правих такава с масло и сирене, като качамак малко ставаше. Но ги спряха от производство на тази фирма тези каши.

# 123
Ще карам магистратура на психологията,че нямам, а новите закони го изискват  Wink И тъй като си харесвам работата, ще записвам - 600лв на семестър, полудявам при тая мисъл , пак изпити с тоя изфирясал мозък  Crazy

Арлина, на Фризокрема (такива ли бяха) купувах на Божидар, но нещо не ги намирам сега....

# 124
Днес Бориско беше първи ден на детска кухня... Всичко си излапа на мама момчето! Simple Smile
Също днес изписаха момченцето на кумците ни. Толкова мъничко сладичко момченце... Heart Eyes Гушнах го, а то милото спинка едно такова мъничко ... Така се разнежих. Simple Smile
И съм в потрес и възмута от прехвалената частна болница в Бургас по отношение на съветите и препоръките, които са давали на майката относно кърменето, но не ми се говори!  Naughty

# 125
  • София
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PmrHP0upN3U … hl=bg&ct=clnk
На Лактана са си в крайна с/ка....Имат повече млечни каши..от тези, които тук виждам....
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:aQw4PHjG4MQ … hl=bg&ct=clnk
Брех, сега видях ориентировъчна цена 6 лева...а аз я купих за 4,10, ама то магазинчето ново...явно зарибяват мамите... Laughing
Нещо ми се върти за царевична каша...но като се сетя ще пиша...Не съм се сещала да правя качамак...Ама с  просто царевично брашно не става ли...
Атракция супер...хубаво е, че имаш желание...

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 15:00 от EmiR

# 126
Леле голям мор е! Пуснала съм климатика в стаята на малката и така спи. Само се страхувам да не вземе да се схване нещо, уж е на висок градус, не духа срещу нея, завита е. Иначе не може да спи милото от жеги. А вечер е такова мрънкало - по цяла нощ. Какво я измъчва - зъби ли, топло ли, боли я нещо ли, не знам. Само знам, че ме подтиква към самоубийство с постоянното си мрънкане!!!
Давайте да гледам снимки, че поне това ме разсейва. Айде и подробни снимки на новите прически!

# 127
  • sofia
Брех, засрамихте ме с този стремеж към наука...Аз прекъснах преди няколко години /срам ме е да кажа колко/ и все отлагам ли, отлагам... EmbarassedМоже с Пецата заедно да си караме висшето. Знае ли човек... hahaha Ма и тъй, не се чувствам твърде проста!  Joy
Емир, зариби ме с тези каши, май. Ма и тези Тьопфер, не са по- скъпи. Безмлечните са някъде толкова, а тази, която купих, овес, ябълка и ванилия, с преходно мляко, 5.50. Но съм си открила един хитър магазин, откъдето пазарувам.

# 128

Нещо ми се върти за царевична каша...но като се сетя ще пиша...Не съм се сещала да правя качамак...Ама с  просто царевично брашно не става ли...

Не съм се сещала да пробвам. Thinking
Моите вампирясаха и двете. Не са спали, жегата не ги мори, дивеят и пищат, ужассс Sick

# 129
Аауууу на вън не е за животни хич, излязохме до кварталния магазин да купя пъпеш за дребосян - само дето не умрях. Пазете си къщите, софиянки заваля ли ви дъжда????

# 130
  • София
Яката работа е тук...втори път е като порой и гърми...Няма разходка...
Ангел заспа, което е добре...

# 131
  • София
Мдаа, и тук се продъни небето Rolling Eyes Цял следобед се кани и реши точно като трябваше да излизаме.

Но съм си открила един хитър магазин, откъдето пазарувам. [/left]
Де го бре? Flutter

Моят стремеж към образование приключи преди няколко години. Сега и с пушка не мож ме вкара в университет. Whistling

# 132
  • sofia
Вали яко. Ей ся влизаме.
Да ви се оплача от син ми. Не ще да седи в количката, става прав в движение и изобщо е ужас! Постоянно спирам, проверявам, връзвам, развързвам...Кошмар е! Вади се от коланите, като Худини. Разходките ни са вбесяващи...
s0nic , в Павлово, до кафето. Сещаш ли се?

# 133
  • София
Мда, сетих се.

# 134
Моят стремеж към образование приключи преди няколко години. Сега и с пушка не мож ме вкара в университет. Whistling
Тъй, тъй, то и аз се заричах, ма ей на, на дърти години пак  Crazy Ако не друго, то поне ще ми е 4-та диплома  Wink Брях,че съм умна   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт