СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 573
  • 725
  •   1
Отговори
# 480
Ихааа, Бу, много бре! Колко палачинки трябва да направиш сега, за да може да го изядете  Mr. Green

Моето Кате днес най-после се отпусна да ходи  bowuu Досега само без да иска ходеше по няколко крачки, но днес вече си се пусна съзнателно и много ходи (е и много пада де).

За гърне си говорите нещо а? Прочетох аз и викам ми дай да я пробвам Катюшата! Тамън вчера ни подариха едно гърне. Сложих я аз след като обядва (тогава обикновено ги върши тия работи), но издържа 20 секунди и си стана. Аз реших да я оставя няколко минути без памперс. Е хубаво де ама я забравих  ooooh! Е, сетих се когато чух специфично напъване  Rolling Eyes Каква картинка сварих, майко мила  Crazy Та така приключи безславно първият ни опит с гърнето  Mr. Green

# 481
  • До хладилника, който обичам
Аз реших да я оставя няколко минути без памперс. Е хубаво де ама я забравих  ooooh!
hahaha

Ужасно смешно. Аз не съм слагала на гърне още  Rolling Eyes
Голямото дете сложих към 10м по настояване на майка ми, която от зор да го сложи, докара накрая ситуация детето като види гърнето, да почва да се дере. Скатах го и не го изкарах дълго време. На година и 10 взех същото гърне, но в нов цвят (прост Нук 'анатомичен') и почнах да я подканям, като я оставях по дупе, ако иска нещо да върши, моля - в гърнето. Един ден пак я поканих, тя седна и взе, че се изпишка. С баща й така се зарадвахме и заръкопляскахме, че тя се възгордя и спря да ползва памперси, и денем и нощем, от тоя момент. Ей така, от раз свикна на гърне. Дано и втори номер следва тоя светъл пример, щото нямам търпение да държа на гърне, да дебна и да подканям, не е за мен това.

# 482
Добро утро....ей пак сме без кафе  Tired
ми кат не щеш да почерпиш ... ще седим без кафе ...
За гърнето, от време на време го слагам, чутрин като станем трябва, ама не ще ... как го сложа така веднага е станал ... как ще се научи незнаммм ...
За кърменето - искам да го кърмя колкото мооже, ама ме притеснява че не яде друго. Много ме е страх какъв му е  хемоглобина /нали това се следеше  newsm78/.  
Ето днес е бил само на кърма,гоних го с пюре ама ...  Бяхме на вилата и му бях взела пюре и бананче, от него яде малко де, 2-3 хапки ...

Ааа Бу, може ли да ми кажеш на кви пари ги взе плодовете /малините и боровинките / ?

Отивам да се къпя и лягам,че утре пак ще ставаме рано...  ще пращам мъжо в малините да бере, но трябва пъро кафенце да му направя, да му е лек деня  Wink

Е хайде, лека !!!

# 483
  • До хладилника, който обичам
Ааа Бу, може ли да ми кажеш на кви пари ги взе плодовете /малините и боровинките / ?
ivilda, не аз, а мъж ми ги е взел, на 5 лв килото и двете. А аз си набрах от градината още 2 кила малини - верно, градински, а не горски, но не видяхме разлика във вкуса Laughing

# 484
  • sofia
Привет, приятелки мои!
Време не остава да пиша...Не, че има кой знае какво ново при нас...
Познайте, кой се гърби по площадките, държайки Пецата за ръка?! Мда, аз...Баща му, който е зорлия, дребния да прохожда, го светна в тази тънкост и сега не ще да седи в количката. Мани, мани. А толкова бях против това, да си натоварвам снагата излишно..Ма малият е схватлив и очаквам скоро да щъка без моя помощ.
На гърне няма да го слагам скоро. Не ми се вижда да осъзнава, какви ги върши. Освен това, не ще да седи никъде и по никакъв повод/ освен на стола за хранене, или, понякога, в количката/. От два дена се къпе прав...Не ще да седне в коритото и това си е. Някаква фобия ли разви, що ли...Оня ден май му влезе пяна в очите...И е в ужас...И аз...
Атракция, мерси, че попита за първородният ми  Simple Smile! А, добре е той, не се оплаква. Снимки ще кача, ма ся ме мъъързииии.
Бу, Страшникова е една страховита жена с Наистина плашещо детенце. Колкото и гадно да звучи. Апропо, тъй, като не се опазих от набезите и на площадката, трябва да кажа, че не е лоша жена...
Днес една от приятелките ми, които си кърмят дечицата, сподели, че друга от майките и казала, че щом бебето и било навършило шест месеца, трябвало да дохранва с АМ?!  #Crazy Е, тя не се е вързала на тая простотия, ама...
Лека, момичета!

# 485
  • София
Познайте, кой се гърби по площадките, държайки Пецата за ръка?! Мда, аз...
Язък, че не мога да се доредя сутрин до градинката, та да си куцаме заедно hahaha Никола също не го свърта, откакто имах неблагоразумието да го светна на тази хитрина Crazy

Събрахме багажа - побрахме се в 4 сака, 3 чанти, отделно количка, кошара, матрак, вана... Чудесия Crazy

# 486
Добър вечер, момичета! Simple Smile

Каталясах. Цял следобяд и вечер съм готвила манджи за Вико - от 2 следобяд, та до 10 вечерта. Много пипкава работа. Тъй като контейнерчетата не ми стигнаха, насипвах и в бурканчета от пюретата на Хип. Надявам се да не се спукат във фризера.

Бу, браво за сладката! А иначе, от теб цели двама човека вече са излизли, бре.  Laughing  Hug

Аз опитах да сложа на гърне, но човекът въобще не пожела да седи там. Погледна ме много възмутено и задрапа да се гушка както когато го е страх от нещо.  ooooh! Горкото дете! По този повод сега съм преместила гърнето в хола - да си го гледа и да свиква с него.  Mr. Green За сега изглежда, че няма да го ползваме по предназначение.

Браво и на новопроходилите.  Laughing Я кажете, преди да проходят имало ли е период, в който бебоците ви стояха прави на едно място без да се държат за нищо или направо се пуснаха и тръгнаха?  newsm78

Кришка, направо е потресаващо какви изкривени представи за кърменето и за захранването на бебетата битуват. Ма те и педиатрите са виновни много за това.
На моя приятелка бебето е на три месеца и половина и педиатърката вече ги пресира да му дават сокове.  ooooh!  И моята приятелка е в чуденка дали да дава, че даже се е засилила да прилага и ранно захранване. Като се видяхме й дръпнах една лекция да не започва със сокове и да изчака поне до 6 месеца със захранването, ама не съм постоянно до нея, че да я вкарам в правия път.  Crossing Arms Уж чете тук там и е наясно с нещата, ама като отиде на консултация и вземат, че я объркат.  ooooh!

Соник, лек път и весела почивка!  Peace

Та такива работи...
Хайде, лека нощ от мен, че пак стана утре.  Hug

# 487
  • Габрово
Благодаря ви за пожеланията!
Чак сега намерих време да седна на компа.
Рождения ден мина супер и падна голяма игра за децата.
Тортата също беше хубава на вкус, но фондана отгоре наистина малко накъртваше.
Имаме си супер подаръци, но триколката най ме кефи- cangaroo tracker, препоръчвам я с две ръце- няма нищо общо със старите модели триколки, които едва се управляват.
Ето снимки ако ви се гледат...
http://www.facebook.com/album.php?aid=21804&id=1000004465022 … &l=2d3afc6ca9

Nadina, завидях за Боровец Wink
соник, приятно моренце да изкарате Hug

# 488
  • София
Мерси за пожеланията Grinning

Валка, супер, че сте си изкарали добре! Рая изглежда доволна Mr. Green
Като каза триколка, онзи ден качих Никола на една - е няма такъв щастлив човек просто Grinning Цяла вечер го развозвах напред-назад. Та така доста ме улесни в избора на подарък за рождения ден.

# 489
Валката, май супер сте си изкарали, много сте готини цялото фемили   bouquet

А за подаръците за празника на децата и аз съм в чудене, малкия ползва колелото на баткото. Той го беше получил като подарък, но не знам защо не се пристрасти към него и така и не го е ползвал, но...........виж бебето е друга работа, баба му го сложи и няма по-щастливо дете от него. Така или иначе колело вече си има, което ползва с мерак, проблема с подаръка продължава да седи..........Някой да има идеи по-различни от колело или разни уолкъри...........

# 490
Валка: много сте готини всички!
Аз идея нямам още какво ще правим с РД-то. Иначе Лора няма нужда от нищо на този етап, та идея нямам за подаръци. Гадничко си е да си второто дете май Wink За Зоя доста неща трябва да купувам за есента, почти всичко й е умаляло Tired

# 491
Иначе Лора няма нужда от нищо на този етап, та идея нямам за подаръци. Гадничко си е да си второто дете май Wink За Зоя доста неща трябва да купувам за есента, почти всичко й е умаляло Tired
И при нас тъй - аз на всички съм казала пари, но те са ми и най-близките хора, та мога да си го позволя....

Уфф, Свил безумно крив, направооо... и съм  пак сама, а трябва и да почистя, гладя  Tired  Събудил ме е пак в 6, до момента само за него наготвих, сега сложих за нас...и все да го нося, и все се дърпа и върти...оплаках се

Валка, хубав рожден ден Simple Smile  Peace

# 492
Соник,приятна почивка!Да те слушат мъжете и без вируси и други разни неприятности!
Валка,много хубави снимки!
Атракция,за какво колело говориш,не са ли малки още или колелото е малко?Аз също се чудя за подаръците,казвате за триколката че е ок?Все ме е страх нещо да не падне,дори в тези детските колички-дето са за по 1-2 деца само ме е страх да го сложа,видях вчера снимки че малките ви ги слагате,от тия дето са с монети от по 1 лев-ама и аз го обясних.... Simple Smile
Ивилда,видях най-накрая снимките,много са ти сладки дечицата Heart EyesИ ние сме с тази количка,но аз лично не съм доволна.Вчера ходих да видя в 100гр.сладки-торта 16 парчета с фондан-67,40лв.? Shocked #Crazy

# 493
  • sofia
Здравейте!
Днес временцето е екстра. По този случай водих Петко на конната база на Славия. Днес има международен турнир. Много се изкефих, а Попо спа през повечето време. Хубав ден на всички!

# 494
Атракция,за какво колело говориш,не са ли малки още или колелото е малко?
Не съм говорила за колело аз  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт