СЕПТЕМВРИ - тема 28

• 25 534
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Леле,Бебешондел малко ми се вижда Явор с това кол-во мляко! Joy
И теб ще питам-друго яде ли?Поли,и теб-има ли заместено хранене,освен АМ ако яде и твърда храна вече си мисля че държа детето си гладно newsm78
Днес сутринта изаде 210АМ,на обяд не яде и чак кам 5.30-6 си изяде бисквитената торта със зор,а пък какво говорим 6-7 пъти АМ?

# 571
Леле,Бебешондел малко ми се вижда Явор с това кол-во мляко! Joy
И теб ще питам-друго яде ли?Поли,и теб-има ли заместено хранене,освен АМ ако яде и твърда храна вече си мисля че държа детето си гладно newsm78
Днес сутринта изаде 210АМ,на обяд не яде и чак кам 5.30-6 си изяде бисквитената торта със зор,а пък какво говорим 6-7 пъти АМ?
Заместването на хранене при нас става много лесно, отваря уста, храни се прилично без да се цапа, но почти нищо не можем да ядем  Confused 2-3 плода и 2-3 зеленука. Сега въвеждам хляба, е поне попара да яде, за да махнем едното хранене АМ. Като ис правя сметката от другия месец ще даваме 250лв за АМ  #Crazy

Polly,освен млякото друго какво яде?
Според това какво съм и приготвила, днес на обяд например хапна с нас свинско с ориз, след обяд или каша, бисквити с кис. мляко,мъфини ако съм направила..... каквото и измисля.
Днес цел ден чистих, готвих, правих страхотни банички (бюрек)от сайта на Вероника(за фолк певица са и страхотни рецептите) ....
Вчера и аз попаднах на този блог и се ровя ли ровя в него, преглъщайки, но така и не разбрах защо намесват тази мистериозна фолк певица,  когато споменават блога  newsm78.

Блога е неин, има и сайт. Снимките също ги е правила тя. Аз също не слушам чалга, но блога ме впечатли, а бюрека стана страхотен, а хич не е сложен.

Надина, надявам се да го понесе. Този на Боровец много му хареса, но все пак е затворен, а в този на Пионерска ще виси един вид във нищото, дано му хареса, инъче 2 часа ще трябва да качвам баир до Рилски езера  Crazy и с тея контракции ще ми е много забавно.

# 572
Бебешондел,толкова ли е ящен сина ти-много ми се вижда толкова мляко Shocked
Алергии ли има че не можете да ядете друго?

# 573
Да  Confused АБКМ (алергия към белтък на краве мляко) Общо взето почти нищо не яде, но инъче има апетит, каквото му даваш яде, гледа те в устата като се храниш и капят лиги  Sad

# 574
Миличкия,аз сега с моето диване 30 мин.не ще да изпие 180 мл АМ.,изпотихме се и двамата,а заспива като му дам да си премята празното шише,добре де ама изпие 120гр.и се лигави,как да му го дам като не е празно.
Ей го-гушна 2 пъти шишето и заспа.Ставам да гладя,но ще чета ако има кой да пише Simple Smile

# 575
Бебешондел , защо, защо пусна тоя блог  Crazy Не мой се отлепя от снимките сега  Laughing

# 576
Здравейте.
Не съм чела, нямам време от разходки, но като приспя малката ще попрочета. Видях само че за мерки си говорите. Ади миналата седмица беше 72см. и 7.400кг - 11м10д за справката. Толкова е финна милата. МаммаТ и Криската могат да потвърдят че сме перфектни за балирини или манекенки  Flutter

# 577
Добър вечер!
Ние сме 74 см и 8 200. Като ви чета с тия 10 че и нагоре кг... Да, Ади става за балерина, мнофо е фина, не само слабичка, но фина една такава...  Heart Eyes
Полли, ето идея: http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys&task=view&id=3743 По-възрастните майки вероятно си го спомнят.  Mr. Green

# 578
Бебешондел , защо, защо пусна тоя блог  Crazy Не мой се отлепя от снимките сега  Laughing
Аз няма да го гледам че отиде Дюкан по дяволите.... Simple Smile

# 579
  • sofia
И аз няма да го гледам блого...
Да се изфукам. Петко получи покана за рожден ден. Девойката става на годинка. Миличкият, първото му парти! Ау, с какъв кеф ще обикалям за момичешки подарък!!! От друга страна, това ме хвърля в чуденка, тъй като мислех да събера само близки в къщи на Пецовия рожден ден....Дали ще трябва да правя и бебешко събиране в Парти-клуб?! На мен ми се вижда безсмислено на неговата възраст, ама... newsm78 Мнения?!

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 22:26 от kri6kami6ka

# 580
  • София
Ми аз ще правя събиране в парти клуб... Приятелските ни деца са твърде много и въобще не си ги представям събрани вкъщи - пищящи и мажещи навред... Вкъщи ще се съберем само с бабите и дядовците да се почерпим.

АМ пие по 3 пъти на ден 210 мл със 7 лъжички. Другите две хранения са му пюрета. Отделно каквото докопа докато ние ядем Crazy Теглото му на 11 месеца беше 9,290 кг, 7 см. Въобще успя да си навакса цялото изоставане, а каква въшка се роди Grinning

# 581
Аз планувам да го празнуваме в едно заведение с градина,в която има детски кът и децата ще си играят,повечето деца ще са дори и по-малки от Дани,та не мисля че ще разберат нещо ако сме в клуб,а досега като съм ходила по такива партита майките седят при децата,а аз си представям ядене и пиене,догодина вече може би в клуб.
В тази връзка кажете какви подаръци бихте искали за децата,нищо не ми идва на акъла а ще ме питат и искам да са ми от полза,не че на погачата ми подариха квото исках,де Confused

# 582
Добро утроо!!!
Много спите бе ...

ЧРД на Деска 84, жива и здрава и много обичана   bouquet !!!

За празнуването, още не съм мислила, има и малки деца, та ... май и ние в клуб ще отпразнуваме годинката.
За подаръците - за сега само триколка ми трябва. Друго се не сещам. Ааа гледах снощи Габи че си играе на една масичка и ми хареса, Цвета, играе ли си на нея, харесва ли я ?

Да сложа аз по кафенце

ПП. Забравих да се похваля, пералнята е чудесна, много се радвам ... Абе новото си е ново. Алекс гледа да я използвам често  ooooh!. Взех да излизам привечер, 18-19, и то на площада много деца с колелета, ролери, колички за кукли,  и той само тича по тях, падне , стане и продължава, И се приберем като прасенца , ама здраве да е ... поне си доставя удоволствие , че чак пищи от кеф ...

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 08:07 от ivilda

# 583
Добро утро!
Аз слагам и кроасани, че преди някой се оплака, че не можело само на по едно голо кафе Simple Smile Пък и щедростта във форумите не е рядко срещано явление, за разлика от реалния жиовот. Ето, щедра съм:
Аз съм след баня, мога да хапна. Днес следобяд сме 4 мами в Борисовата. Ако има желаещи - идвайте!!! Има баница, не кроасани Wink

# 584
А добро утро и от нас!
За триколките не е ли рано,в смисъл че пише след 18мес.,а до пролетта да се чудя къде да я дяна,мисля че по-рано няма да посмея.Дайте още идеи за подаръци,че ме питат а не ми се ще ненужни вещи.Ивилда,къде го гледа Габи да го видя и аз! Simple Smile
ПП Радвам се че и се кефиш на пералнята,аз току що прострях една.
Чао засега!

Общи условия

Активация на акаунт