« Дявол с ангелско сърце »

• 85 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • España (Плевен)
Събиране е много общо казано- срещат се в края на 103 епизод, после дълго време тя се опитва да му прости, докато накрая успява- няма точен момент на събиране, по скоро полека лека любовта й надделява над тъгата и обидата й.....  Hug Hug Hug
Страхотно сериалче...  Peace

# 661
  • España (Плевен)
   Grinning Grinning Grinning

# 662
# 663
  • España (Плевен)

# 664
  • España (Плевен)

# 665
  • España (Плевен)

Горкия Кристиан    hahaha hahaha   Маринчето го хвана на тясно.

# 666
Горкия Кристиан    hahaha hahaha   Маринчето го хвана на тясно.

Като не знае къде какво да говори...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ама ако не беше тя, той надали някога щеше да си признае, така че по-добре че го чу...  Whistling Whistling
Мануела, горката, като видя картините си помислих че ще припадне, такава физиономия доби, като че ли видя Анхел пред себе си....  hahaha hahaha Flutter
Майк ме разби с подмятанията си, ама усещам, че Силвана ще му стъпи на врата, от сега щом е почнал да се споглежда за всяка втора дума...  hahaha hahaha hahaha Иказването за ергенската вечер беше просто върха, както и това за жартиерите, просто...  Joy Joy
Днес БТВ бяха под всякаква критика- как нарязаха диалозите посредата, че да си пуснат тъпите реклами- отдавна не бяха гафили така....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 667
Само се чудя защо Марина се заяжда с Кристиан?И тя играе едни игри всъщност

# 668
# 669
  • España (Плевен)
Днес БТВ бяха под всякаква критика- как нарязаха диалозите по средата, че да си пуснат тъпите реклами- отдавна не бяха гафили така....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И мен това ме издразни днес. Как пак точно тогава решиха да я пуснат.

# 670

Наздраве за всички празнуващи

# 671
Само се чудя защо Марина се заяжда с Кристиан?И тя играе едни игри всъщност

Как защо- тя знае какво е да си различен и също като Орасио се дразни на мълчанието и страхливостта на Кристиан.....   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Както впрочем и аз.! Crossing Arms Crossing Arms Не мога да го разбера защо е толкова страхлив, брат му е такава "душица" просто, като памук е мек и добричък.... hahaha hahaha hahaha А пък и Мрина си пада малко кучка, това би трябвало вече да е ясно на всички.....  Whistling Whistling Whistling
Нямам търпение утре да видим опита на детективите с убииството на Джими и Майк......  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 672
  • España (Плевен)

А аз чакам срещата на Мануела и Анхел..   Heart Eyes Heart Eyes

# 673
  • España (Плевен)
Серийката беше интересна.  Grinning Grinning  Най ми хареса когато Мануела откри бележката.  Heart Eyes Heart Eyes  И като пуснат музиката...   Crazy Crazy  А тоя Мартин как само напада брат си  #Cussing out  Да си гледа своите проблеми.

# 674
А аз чакам срещата на Мануела и Анхел..   Heart Eyes Heart Eyes

Потрай още малко, съвсем мъничко остана......  Peace Peace
Обаче мене най ме кефи финала на утрешната серия- физиономията на Мартин е направо убиец..... hahaha hahaha hahaha Това е  може би любимият ми момент от сериала изобщо...    Grinning Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт