Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • в сърцето на един мъж...
Не се ли отваря линка?Филма се казва Момчетата се връщат

Отваря се, ако си в БГ. Ако си в чужбина - не. Няколко пъти помолихме да се дават и имената на филмите, защото не всичко може да се отвори, да се види, не коства особено много време, все пак както едни го правят, с линкове и имена, така и останалите могат да го направят.

Деликейт, много благодаря Hug
Емма, ако не харесваш Нора Робъртс и не си чела книгите, не стават филмите Laughing Но ако си почитатели, биват Wink В този специално Британи Мърфи не е най-добрия избор за ролята Peace

# 151
# 152
  • От липите до сините камъни
Аз до колкото виждам съм написала заглавието на филма. newsm78

# 153
Сега го свалям да го гледам.
Ето още едно предложение от мен,доста ме разчувства когато го гледах.В главната роля е Клайв Оуен,страхотен е филма. Peace
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=222837&hit=1

Е това не е име на филм

# 154
Нама нужда да издребняваме толкова в първия си пост пропуснах да го напиша,но веднага след това забелязах и се поправих.И за да не е спам ще кажа,че току що изгледах Пиши на Жулиета,много леко и приятно филмче Peace

# 155
Не е издребняване, а уважение към тези, на които пишеш Peace

# 156
Вместо линк към торент,може да се даде линк към Енциклопедията,където може да се види кой режисьор е,за кой филм става дума,за да няма дублиране.

# 157
Добре де,нали  съм го написала в крайна сметка,не може ли човек да пропусне и после да се поправи,стига вече,темата е за споделяне на филми,а не за заяждане. Peace

# 158
Здравейте искам да ви помоля,  ако някой знае още филми по книги на Нора Робърс да ги сподели тъй като съм и голяма фенка!!!Благодаря предварително! Simple Smile Simple Smile Simple Smile  А моите предложения са The Ultimete Gift и Why Did I Get Married Приятно гледане аз лично от втория филм не съм очарована,но всеки с вкусът си!!!

# 159
Здравейте искам да ви помоля,  ако някой знае още филми по книги на Нора Робърс да ги сподели тъй като съм и голяма фенка!!!Благодаря предварително! Simple Smile Simple Smile Simple Smile  А моите предложения са The Ultimete Gift и Why Did I Get Married Приятно гледане аз лично от втория филм не съм очарована,но всеки с вкусът си!!!

http://www.examiner.com/nora-roberts-in-national/nora-roberts-10 … ora-roberts-books

# 160
# 161
Не знаех, че ги има в мастерс. Аз съм ги дърпала от замунда, а от там не мога да давам линкове. Благодаря ти Hug

# 162
  • Пловдив
Един ми липсва, не мога да го открия. И не помня точно заглавието, че лаптопа ми се скапа, а го бях дръпнала там, мисля че беше "Смърт край змийската река".

# 163
Един ми липсва, не мога да го открия. И не помня точно заглавието, че лаптопа ми се скапа, а го бях дръпнала там, мисля че беше "Смърт край змийската река".
Това е точно Angels Fall
Аз поне не съм намирала други, освен тези, които по-горе пуснахме Confused

# 164
  • Пловдив
Не съм го видяла  Embarassed
Иначе там има и доста от книгите и:
http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%ED%EE%F0%E0+% … =1&searchrs=0

Извинявам се за отклоняването от темата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт