Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 321
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, помагайте, гледа ми се някой много, ама много хубав любовно-романтичен филм, следя темата редовно и съм изгледала почти всичко, което сте препоръчали (за което съм ви страшно благодарна), та ако се сетите за някой хубав филм.....пишете   bouquet

# 61
Момичета, помагайте, гледа ми се някой много, ама много хубав любовно-романтичен филм, следя темата редовно и съм изгледала почти всичко, което сте препоръчали (за което съм ви страшно благодарна), та ако се сетите за някой хубав филм.....пишете   bouquet
"С дъх на канела"
още един много добър е...Не знам точно как се казваше,но се сещам,че се говореше за шоколадови кексчета с ванилия..Трудно се намира,нямаше го нито в арена,нито в замунда.  Peace
Една мацка от форума ме беше регистрирала,за да мога да го дръпна.Беше от някакъв засукан сайт...име не помня,но филма е върха.   Peace

# 62
  • в сърцето на един мъж...
Официалното му име е Dear John

# 63

Prodan222,имам филма но с руско аудио,но се чува и италиански,ако искаш ще ти го пратя.

# 64
И "Dear John"/"С дъх на канела" съм гледала и "Ванилия и Шоколад", който е второто ти предложение също. Снощи гледах "My life without me"  http://bg.dtrailer.com/movies/watch/my-life-without-me , малко доста тъжен, но хубав.
 Очаквам други предложения за не толкова известни филми които сте гледали.   bouquet

# 65
И "Dear John"/"С дъх на канела" съм гледала и "Ванилия и Шоколад", който е второто ти предложение също. Снощи гледах "My life without me"  http://bg.dtrailer.com/movies/watch/my-life-without-me , малко доста тъжен, но хубав.
 Очаквам други предложения за не толкова известни филми които сте гледали.   bouquet

Griffin & Phoenix, http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113891&hit=1

# 66
Емма, разгледай тук - събрани са към 230 от най-добрите филми в жанра който търсиш. Гледал съм над 80% от тях, считам ги за добри и още продължавам да си харесвам по нещо оттам.

# 67
Geia, гледала съм го, но благодаря все пак   bouquet.
Yahoo, мучос грасиас, не веднъж съм я разглеждала тая страничка и смея да твърдя че, каквото ми е харесало-съм го изгледала  Rolling Eyes, ейййй няма угодия тва моето  Mr. Green.

# 68
Това е лошо. Аз също съм на път да изгледам всичко най-добро и напоследък вече имам все по-голямо разочарование от нормалните филми. Дори не мога да доизгледам докрай посредствените.

# 69
Ten Inch Hero  Peace - спокоен, весел и забавен филм.

# 70
  • София
Това, което ми идва  сега наум е филма  " Само любов " за  двама лекари - Матю и Силвия, много ми хареса, гледала съм го отдавна, на ми  е направил силно впечатление, по романа на Ерик Сийгъл. Драма е.

Последна редакция: сб, 14 авг 2010, 01:36 от Kremi80

# 71
  • София
 Сетих се и за Отмъщението с Кевин Костнър и Маделин Стоу -The Revenge

# 72
Ще съм благодарна, ако някои знае къде има английски/ български/испански субтитри за Scusa ma ti voglio sposare, толкова много време чаках да намеря този филм и когато най-после го свалих нямам субтитри  newsm78 Sad
Ето тук го има с български превод Sorry, If I Love You , DMCA-removal-from-Google Simple Smile
Малко късно, но  Wink

# 73
Ще съм благодарна, ако някои знае къде има английски/ български/испански субтитри за Scusa ma ti voglio sposare, толкова много време чаках да намеря този филм и когато най-после го свалих нямам субтитри  newsm78 Sad
Ето тук го има с български превод Sorry, If I Love You , DMCA-removal-from-Google Simple Smile
Малко късно, но  Wink

Това е първа част на филма

# 74
Малко късно, но  Wink

Това е първа част на филма
Странно  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт