Споделете любим хубав филм, драма, романтика - 7

• 136 314
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
  • Варна
Предложение точно по темета за хубав филм,любовнен,романтичен,макар и с тежък финал.Хареса ми.Благодаря ти!
Изгледах филма, страхотен е и горещо препоръчвам. Но Тони, моля, недей друг път да подсказваш финала. Не е хич приятно.

p.p Искам да споделя, че изгледах и 2 препоръчвани по-отдавна, но никак не ми допаднаха:
The Baker - твърде наивен и повърхностен
Friends with money - с такава игра и в такива филми Дж. Анистън няма как да стане голяма "звезда", истинска актриса  ще и остане само славата от Приятели.

Последна редакция: вт, 09 авг 2011, 22:36 от stenly

# 676
  • София
Предложение точно по темета за хубав филм,любовнен,романтичен,макар и с тежък финал.Хареса ми.Благодаря ти!
Изгледах филма, страхотен е и горещо препоръчвам. Но Тони, моля, недей друг път да подсказваш финала. Не е хич приятно.

И аз го изгледах... но... прекалено ми е драматичен и мнооого турски, не ми допадна колокото Любов на друг език.../Baska dilde ask

# 677
  • Варна/Лондон
На мен, от всичките препоръчани тук турски, само 'Любов: Просто съвпадение '' ми остави някакво дълбоко чувство, много ми хареса.
По темата- Made in Dagenham (2010) ме изненада приятно, хубаво филмче, а и е по истински случай. Simple Smile

# 678
  • Русе/София

По темата- Made in Dagenham (2010) ме изненада приятно, хубаво филмче, а и е по истински случай. Simple Smile
Peace

# 679
# 680
  • у дома
Дали има някъде филмите по романи на Даниел Стийл, но да не е в master tb или нещо такова беше. От там не могат да се свалят Sad
Торентът обаче изисква регистрация :
Пълен кръг http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=1968
Паломино- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=28872 ,знам,че не искаш от мастерс,но торента си работи,свалих си преди малко филма без проблем...просто предишните линкове в темата са невалидни,защото явно нещо са ги разместили...
Във вбокса също има,но са разделени на части http://vbox7.com/collection:1279667?&page=1
За vbox7 не се бях сетила да провер. Благодаря Simple Smile

Ето още един по Даниел Стийл,но още не съм го гледала Safe Harbour
Сейф Харбър http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=5716

# 681
# 682
Tenderness (2009), драма с Ръсел Кроу

# 683

Аз този филм с голяма мъка го изгледах,просто се чудех аккво друго да подхвана само и само да се разсеян,за мен е много слаб   Tired

# 684
  • София

Аз този филм с голяма мъка го изгледах,просто се чудех аккво друго да подхвана само и само да се разсеян,за мен е много слаб   Tired

Подкрепям, много слаб филм  newsm78

# 685
  • в морето до колене
Аз също не харесах изобщо No strings attached...
И по тази причина бях нетърпелива да гледам Friends with benefits - да видя кой от двата "печели". Доколкото знам, едва ли не са спорили за заглавието... и са правени почти едновременно.

Вторият опрелено ми хареса повече.
Макар че и той е абсолютно предсказуем - не съм и очаквала друго. Няма много варианти да разкажеш история с точно такова заглавие  Grinning (доказва го и сериалът със същото заглавие, който започна наскоро.)

Първата част на филма с Джъстин Тимбърлейк и Мила Кунис ми беше определено забавна. Дори любовните сцени бяха направи с хумор според мен.
Към края вече и сценарият и режисурата бяха претупани. Мотивацията нещо не ми беше достатъчно убедително изведена...

Обаче пък с Натали Портман и Аштън Къчър дори и малко не се забавлявах. Единственото дето ми се стори, че става за гледане, беше първата сцена в апартамента и' - от момента, когато той се събуди гол на дивана до първото им преспиване... Оттам нанатък всичко ми беше досадно. А на всичкото отгоре не съм почитател на този тип език, който използваха героите  Rolling Eyes - сякаш сценаристите са се ловили на бас колко различни думички могат да употребят, обозначаващи човешките гениталии   Close

Та сега чакам с интерес и други мнения тук за втория филм...

# 686
  • Стара Загора

Peace

newsm10 newsm10 newsm10
Наистина приятно филмче.Дойде ми добре. Grinning

# 687
  • Стара Загора
Вчера реших,че отново от този форум ще си избера хубав филм.Стрелях ей така- в шеста тема, на втора страница и от там попаднах на филма "Двенадцать "/ Дванадесет (2007) с режисьор Никита Михалков.Имаше добър коментар.И се оказа прекрасно предложение.
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=120520&hit=1

Заслужава си гледането. newsm10

# 688
  • Варна/Лондон
Още едно добро попадение The Whistleblower , по действителен случай(знам, че има тема за такива филми, но тук ми е по сладко Simple Smile).

# 689
Water for elephants с Рийз Уидърспун и Робърт Патинсън....Гледайте го задължително! Heart Eyes
Интересна любовна история! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт