Next.co.uk с доставка до България

• 109 099
  • 900
  •   1
Отговори
# 345
# 346
благодаря ти много   bouquet

# 347
  • София
запис

# 348
  • София
Момичета привет Hug
Имам следния въпрос за размерите на дънките.Искам да си купя този модел дънки: http://www.next.co.uk/shopping/women/casualwear/79/3?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bJeans   късия варинат(мацката с кецовете).По принсип съм 34 размер,но видях, че комнетирате, че размерите не си съвпадат.Някоя от вас купувала ли е дънки и съответства ли размера Hug

# 349
# 350
Здравейте момичета.Току що получих тези ботушки ами страхотни са.И като качество и като визия,просто нямам думи.Нашите са 11 номер стелката е 19 см.доколкото можах да я измеря,защото вътре целите са в пух.

# 351
# 352
Мама на Влади, тези ботушки непромокаеми ли са и имат ли отвътре пух (така ми се струва от снимката)?

# 353
slavena, ние имаме същия модел от миналата година-непреомокаеми са, имат пух отвътре  Peace
Въпреки че моят син успяваше да ги напълни със сняг...отгоре  Crazy  Laughing

# 354
Чудно, мерси, тъкмо се чудех какви зимни ботуши да взема за бебето, а и за голямата!

# 355
  • София
Чак сега виждам темата и съм много заинтригувана.Бих искала да питам плащането може ли да стане с дебитна карта?Аз нямам кредитна,трябва ли специално да си направя?

# 356
момичета, имам въпросче - кой uk номер е отговарящ на нашия 18-19
каня се да купувам ботушки на дъщеря ми, която в момента прохожда и е със 17 номер. Предполагам зимата ще е за 18-19, по-скоро 19, но не знам c3 или  с4 да поръчам от некст  Thinking Моля за помощ

# 357
Aз също нямам кредитна и платих с дебитна! Peace

# 358
Slavena,Avgusta ме е изпреварила с отговора,предполагам че като се стегнат хубаво няма да влиза сняг. Laughing

# 359
Мама на Влади, Augusta, лесно ли се обуват тези ботушки на много малко дете? В смисъл- могат ли хубаво да се разтворят, така че да влезе лесно крачето?

Общи условия

Активация на акаунт