Next.co.uk с доставка до България

• 109 073
  • 900
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте някой може ли да ми измери от ботушките на Next 8 или 9 номер например от тези http://search.nextdirect.com/search?asug=&w=724-562-X46& … g=en&curr=EUR

Ние ги имаме, 9-ка, дължината на стелката е 17.5 см. Peace

Благодаря ти за отговора,а доволна ли си като качество и топли ли са?  bouquet

Да, много съм доволна. Качествени са, много топли. Малката ми дъщеря има 3 чифта ботуши тази зима, но тези са й най-любими    Peace

# 481
Доставят до България и няма нужда от общи поръчки. Телефонът си го напиши с кода за България и май с две нули отпред. 00359 демек.

Благодаря ти много.Успях да се регистрирам.А тук безплатна доставка или кодове за намаление дали има Thinking
При мен не го приема - нито с +359889, нито 00359889,  нито 889, нито 0889 .. нито 0000000000 вече ще се побъркам .. даже и с два англ номера пробвах - пак не ще  #Cussing out

# 482
  • София-Младост
Здравейте, ако някоя от вас е купувала дънки дължина R от сайта, би ли ми измерила отвътре по кракчола колко см са.

Последна редакция: чт, 11 ное 2010, 12:47 от Ала-Бала

# 483
Ако никой не ти се отзове с меренето - смятай го 80 см.  Това е по таблиците от друг магазин, но не би трябвало да има значително разминаване  Peace

# 484
Панталоните, които са R са с дължина 74cm, колкото е по таблицата. Аз съм 160 висока и са ми точно. Дънките обаче не знам защо са по-дълги.

# 485
  • на малък остров в океана
Здравейте момичета ,моят тийн си хареса дънки от сайта ,но немога да се ориентирам в размерите и това slim fit,plus fit  newsm78 ,оттук му купувам 30/31.Моля някой да ме ориентира в размерите  baby_neutral и благодаря предварително   bouquet

slim fit  е за слаби деца, plus fit е за пълнички.

# 486
  • София-Младост
Панталоните, които са R са с дължина 74cm, колкото е по таблицата. Аз съм 160 висока и са ми точно. Дънките обаче не знам защо са по-дълги.
Вчера в магазина на Некст пробвах дънки 10R и като дължина ми бяха точни, висока съм 174см. И понеже прочетох 74см и се спрях... благодаря ти.

# 487
  • Luxemburg
момичета, кога започва намалението в next.co.uk? Харесах няколко неща за детето, но ги няма в магазина им в Сф и понеже са за пролет-есен реших да видя дали ще се вредя на намалението за тях, но не знам кога започва. По принцип в Европа мисля че почват намаленията на 6.01, но дали съвпада с он-лайн магазина  Confused

# 488
Намаленията са на няколко етапа, но вероятно преди Коледа ще пуснат някой неща. Но летните намаления бяха много зле, не всичко се намалява, добре че купих каквото си бях харесала, после не се появиха въобще!!!А после  разбрах, че повечето неща са за някакви ВИП клиенти и затова не ги дават в сайта.

# 489
  • София
Здравейте, до днес са 11 работни дни, откакто съм пуснала поръчка с доставка до България. Нямам известие, а преди два дни проверявах и в пощата.
Да им звъня ли на посочените телефони или не ги спазват много-много тези 10 дни за доставка? Или пък има забавяния, защото проверяват пратките заради бомбите?

# 490
Момичета,ако се регистрирам в UK сайта и дам адреса на посредник,мога ли да плащам с пейпал(бг карта).Регистрирах се в Nextdirect,но нещо не ми дава да направя поръчка? newsm78
п.с Открих отговор на въпроса си в другата тема. Mr. Green

Би ли ми спестила ровене по темите, че и мен ме интересува варианта за който пишеш Praynig?
Може и на лични!

# 491
  • Luxemburg
a как са като размер за детските дрехи? На H&M са уголемени според мен, а на Gap са точно и не могат да се носят и 2м. след това. Харесах това яке http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/56/1?extra=sch … 3bYounger%20Girls има ли вече момичета които са го закупили? Моята дъщеря ще е на 2г.9м. през пролетта и се чудя дали 2-3 ще е по-подходящ или 3-4г. размер.

# 492
  • София
a как са като размер за детските дрехи? На H&M са уголемени според мен, а на Gap са точно и не могат да се носят и 2м. след това. Харесах това яке http://www.next.co.uk/shopping/girls/youngergirls/56/1?extra=sch … 3bYounger%20Girls има ли вече момичета които са го закупили? Моята дъщеря ще е на 2г.9м. през пролетта и се чудя дали 2-3 ще е по-подходящ или 3-4г. размер.
Като цяло дрехите си отговарят на размера.За да определиш размера който да вземеш се ръководи от височината на детето не от годините  Peace

# 493
  • София-Младост
Това не е ли дъждобран?

# 494
  • Luxemburg
да, дъждобран е.

Общи условия

Активация на акаунт