Next.co.uk с доставка до България

• 108 873
  • 900
  •   1
Отговори
# 765
atinkova, имаме Некст и от двата размера ,за които питаш по-горе,  и за които  по-горе бях писала,че размерите не отговарят точно явно, имаме сандалки UK7, са с дължина на стелката 13.5см, и кецки също на Next, размер UK6, дължина на стелката 15см, съвсем прецизно мерих и двета моделчета! Сега и взех и ботушки, размер UK9, за всеки случай, за да се застраховам, стелката, доколкото можах да я измеря, защото не се вади е 17см! Peace
Мерси , продължавам да събирам инфо , че вече няколко пъти поръчвам от други сайтове и все не улучвам размера  Sad

# 766
А така сега... Няколко мами писаха, че сините апрески с лепките не пропускат, а сега нова инфо - че пропускат като за световно...? И вътре без подплата? Rolling Eyes

И аз ще чакам някой с инфо за UK7 или UK6. Да се смята назад от по-големи размери не е удачно, защото както знаем, дължината на стелките е различна при различните модели обувки - сандали - ботуши. Ако смятам назад, излиза стелка 14 см за UK6, което ми се струва умалено...
И аз се нареждам на опашката за УК 6 и 7 за сините апрески ако някой е взимал точно този модел .
Аз като чета и започвам да се чудя дали да поръчвам , че досега не съм улучвала обувки , които да ни станат - или малки или големи.
А някой мерил ли е според графиката , която е дадена в размерите на некст за детски обувки да каже дали отговарят?
За първа година ще купувам детски ботуши и се чудя с какъв аванс , т.е. колко по-големи да ги взема...
Досега обувките с около сантиметър аванс съм зимала , но за ботуши нямам представа...

Благодаря  Simple Smile

# 767
  • Варна
Barbera а тези показаните от къде ги взе?
От Хуманик

# 768
Петък поръчах ботушки за мен ooooh! много се надявам всичко да е точно ! В пощата ли да ги потърся към средата на седмицата или да чакам разписка в пощенската кутия ,че имам пратка ? ooooh!

# 769
  • Варна
Аз лично получих бележка в кутията.

# 770
Мерси!Нямам търпение вечееееееееее Sad

# 771
  • Къде ли не
Здравейте!
Харесала съм едно дъждобранче на Некст от ибей, но се колебая за размера. Синът ми е на 3,6 години и е висок 105 см. Според вас какъв размер трябва да взема 2-3 или 3-4?

# 772
Здравейте!
Харесала съм едно дъждобранче на Некст от ибей, но се колебая за размера. Синът ми е на 3,6 години и е висок 105 см. Според вас какъв размер трябва да взема 2-3 или 3-4?

3-4  Grinning

# 773
  • Къде ли не
Ехмея, благодаря за отговора! Колебанието ми идва от там, че всичките ни дрешки на подобни марки ми се струват уголемени. Например баткото ни тази година носи на s'Oliver и на H&M дрехи за 2 - 2,5  годишни, а той не е никак малък.  Laughing Малката пък, която е почти на 2, носи 74 р-р на същите марки.

# 774
enimna, моя син е на същата възраст и височина, по принцип е малко висок май, но 3-4 от Некст е неговия размер. Има малко дрехи от миналата година 2-3, които му стават, но са предимно летни, блузки и къси панталонки. За връхно не бих взела 2-3 при тази височина.
На H&M май наистина са малко уголемени. ( Чакам с нетърпение магазина им в София  Mr. Green )

# 775
  • Къде ли не
Ехмея, съвсем ме убеди! Жалко, че снощи изпуснах едното,което си бях набелязала, но сега поне, ще знам със сигурност кой размер да търся. А за H&M сигурно ще стане както с всички други магазини тук и цените ще са двойни и тройни!

# 776
  • Варна
Днес получих ботушките http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoe-boot/17/5?pi … 3b%26nbsp%3bBoots. Страхотни са! Взех 11 номер и мисля, че уцелихме Simple Smile Вътре са изцяло с полар, много топли и меки. Сега и ако не пропускат ще е голяма работа  Mr. Green
Това вътре https://picasaweb.google.com/viliioana/122011#5651511263840969842

Последна редакция: вт, 13 сеп 2011, 09:20 от Barbera

# 777
E, супер, че си доволна Simple Smile
На мен снимката не ми се отваря  Confused

# 778
  • София
Само се колебая тези http://www.next.co.uk/x48710s5#723551x48 или тези http://www.next.co.uk/g852260s5
Та в тази връзка да питам - тези вторите лесно ли се обуват и добре ли стоят?

Може ли някой да каже см. на стелките на  6 и 7 и на двата модела?

# 779
  • Варна
Оправих я Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт