Next.co.uk с доставка до България

• 108 838
  • 900
  •   1
Отговори
# 45
хайде и аз тук  Laughing Позабавиха се с доставката до Бг, но пък вече е факт  Peace Дали и тук няма да има БД? Май по банк холидей пускаха БД  newsm78
Аха предвид другите разлики и обстоятелства ,такова нещо като БД няма да видим ми се чини,ма дано греша де.Ще ни клатят като луд круша,като виждат,колко мераклии има тук,и не само тук де...

# 46
  • Варна
Записвам се да следя темата и отзивите за първите пристигнали  поръчки.

# 47
Момичета, допуска ли ви да се регистрирате? newsm78
Каквото и да натисна ми изписва ето това:

Sorry
A problem has occurred and we are unable to complete your request.
We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.
If you need any assistance with an existing order, please call us on +44116 2847948 begin_of_the_skype_highlighting              +44116 2847948      end_of_the_skype_highlighting.
(Lines are open 24 hours, 7 days a week.)
Our apologies for any inconvenience this may cause.

# 48
Аз се регистрирах без проблем, напълних кошницата, дава ми да платя.
Друг е въпроса дали ще се възползвам, аз нямам оплаквания от посредника, който ползвам. Wink

# 49
# 50
ще следя   bouquet

# 51
Здравейте, и аз се престраших да пусна поръчка. Дали в пощата трябва да си я търся?

# 52
Здравейте, и аз се престраших да пусна поръчка. Дали в пощата трябва да си я търся?

Май още никой не се е похвалил с поръчка, може да си една от първите.  Wink Дават ли инфо за поръчката, например кога е шипната и т.н.?
Според мен ще е за пощата.  Grinning

# 53
запис да следя развоя Simple Smile

# 54
Аз си забърсах едни маратонки на Адидас от намаленията. Party Изкарах късмет,че една приятелка е на почивка в Лондон и ми ги поръча.Сега нямам търпение да си ги взема! Crazy

# 55
И аз се регистрирах и напълних кошницата.Сега се чудя дали да се престраша и да пусна поръчка newsm78Браво на chovecheto за смелостта Peace

# 56
Толкова ми харесват нещата, че не можах да се сдържа. Написаха ми, че до 10 раб. дни ще ги получа, пък да видим.

# 57
  • Sofia
Хайде успелите да пуснат поръчка да споменават картите си моля!
Предполагам ще е полезно за останалите.
Аз нали не успях да поръчам, та се чудя, дали проблема не е във Визата ми Електрон.  newsm78

# 58
Здравейте,допаднаха ми едни маратонки от англ.сайт ,може ли да ги поръчам чрез някого защото съм мн зле с тея сайтове Simple Smile

# 59
 http://eoss.next.co.uk/search?p=Q&srid=S5-8&lbc=next-sal … ts=sale-v2&w=*&uid=706445871&cnt=16&method=and&af=cat:designerbrands&isort=title%20rev&pfg=1h3uswiar5&sale=eos10&nxti=1&nxtv=3000&images=on&srt=16&
става въпрос за бялата пума от намаленията на 1ва страница

Общи условия

Активация на акаунт