Next.co.uk с доставка до България

• 108 821
  • 900
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Здравейте,допаднаха ми едни маратонки от англ.сайт ,може ли да ги поръчам чрез някого защото съм мн зле с тея сайтове Simple Smile
Погледни тук  
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=510998.0  

# 61
Здравейте аз ще пускам поръчка към края на седмицата надявам се вече  Praynig искам да питам пусналите дали ще ме известят с имейл, че поръчката е приета и срока на доставка. Благодаря ви  newsm51 newsm51

# 62
Здравейте аз ще пускам поръчка към края на седмицата надявам се вече  Praynig искам да питам пусналите дали ще ме известят с имейл, че поръчката е приета и срока на доставка. Благодаря ви  newsm51 newsm51
Да, ще ти пуснат мейл, че си направила поръчка.

# 63
Благодаря ти chovecheto   bouquet
момичета още нещо видях, че като отивам да плащам има опция за промоционален код някой ако е виждал такъв случайно ще сме му благодарни  Grinning

# 64
Аз пуснах успешно поръчка в петък   Wink
Веднага получих потвърдителен имейл с артикулите, които са поръчани и срок за доставка 10 работни дни. Оттогава-нищо.
Картата ми е Мастеркард на ПИБ  Peace

# 65
Моята карта е Виза на Райфайзен.

# 66
Интересно, и а ще следя, но определено цените да надути добре.

# 67
  • София
записвам се и аз да следя.
има страхотни неща и са с хубаво качество Peace
благодарско за информацията, че вече доставят и до Бг Hug всичко си зависи от конкретния случай но за поръчка около 150 лева дали с по скъпите цени излиза горе долу еднакво  Crazy
не се сдържах и направих поръчка  Rolling Eyes като пристигне ще пиша Peace
получих информативен мейл а картата ми е виза на ПИБ

Последна редакция: ср, 11 авг 2010, 13:27 от atadar

# 68
Само с кредитни ли сте поръчвали досега? Надявам се, че и с дебитна ще става. Whistling

# 69
  • София
става  Peace Wink Party

# 70
по моите изчисления едно мами трябва тези дни да се похвали с поръчка вече  Joy стискаме му палци  Peace

# 71
Момичета а има ли минимална стойност на поръчката до Бг ?

# 72
Момичета а има ли минимална стойност на поръчката до Бг ?

мисля че си е 5 евро независимо колко стоки слагаш в кошницата  Peace
аз да се похваля с поръчка в мейла ми пише от 7 до 10 работни дни дано да са 7  Grinning картата ми е виза на Райфайзенбанк

# 73
Днес си взех поръчката. Доволна съм като цяло, но да имате предвид, че нещата са леко уголемени.

# 74
  • Варна
Днес си взех поръчката. Доволна съм като цяло, но да имате предвид, че нещата са леко уголемени.

Човече пусни някоя снимчица PraynigИ ще споделиш ли за колко време дойдоха,как и къде?  bouquet

п.п за детското подкрепям,но за дамското са ми точни или съм си налучкала размера.

Общи условия

Активация на акаунт