Next.co.uk с доставка до България

• 108 873
  • 900
  •   1
Отговори
# 90
chovecheto, абсолютно си е до дреха, да ти кажа. Имаме доста неща на Некст, наистина някои са му големички дори и размер 4-5, като например всички летни дрешки, които му накупих от новата колекция. Но си ги носи спокойно, просто са по-свободни, докато на АСДА едва сега ще ги подносим анцунзите размер 4-5, толкова му е голям размер 4-5.
Същевременно, онзи ден му взех долнища размер 4-5 на Некст и са му съвсем колко трябва по-длъжки, за да ги износи зимата Wink
Затова подчертах, че конкретните дънки не ми изглеждат уголемени и съм щастлива, че поръчах 116 см, ръст 6 години, защото иначе 110 за 5 години щяха да са ни ултра точно  Peace
Разбира се, винаги съм готова да дам размери, за да се ориентира човек  Grinning

# 91
  • София
Да следя темата,че се заинтригувах  Simple Smile Направих си едно изчисление с три артикула и в сравнение с цените при посредник ми излиза само 4-5 лв по-скъпо  Rolling Eyes Та мисля да се пробвам с една поръчка.Ще съм благодарна на размери на някое панталонче или долнище за 3-4 год.Също и стелката на някои обувки или ботушки 10-ка(№28)  Hug

# 92
А аз искам да попитам за стелката на обувки номер 8. Peace

# 93
Да следя темата,че се заинтригувах  Simple Smile Направих си едно изчисление с три артикула и в сравнение с цените при посредник ми излиза само 4-5 лв по-скъпо  Rolling Eyes Та мисля да се пробвам с една поръчка.Ще съм благодарна на размери на някое панталонче или долнище за 3-4 год.Също и стелката на някои обувки или ботушки 10-ка(№28)  Hug
На мен сметката си ми излезе точно, писах и в другата тема, пиша и тук. На мен си ми излязоха точно. 16 паунда по 3=48 лева(слагам направо по 3 лв., толкова горе-долу ми излизат с комисионна, доставка до адрес, ако има, доставка до БГ и куриер до Стара Загора). Директно от сайта ги взех на 25 евро.
И други примери мога да дам, мен ме устройва напълно Некстдирект 
Стелка мога да ти дам на обувки и гумени ботуши 10ка, че зимните боти не са тук сега. Малко по-късно  Peace

# 94
Да следя темата,че се заинтригувах  Simple Smile Направих си едно изчисление с три артикула и в сравнение с цените при посредник ми излиза само 4-5 лв по-скъпо  Rolling Eyes Та мисля да се пробвам с една поръчка.Ще съм благодарна на размери на някое панталонче или долнище за 3-4 год.Също и стелката на някои обувки или ботушки 10-ка(№28)  Hug

На тези ботушки номер 10 стелката е 18,5 см http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.14710960
Обувки от Некст имаме 11 номер, също и гуменки 11 ,ако те устройват мога да измеря  Peace

# 95
  • Пловдив
Моля някоя мама която има дънки размер 8 или 10 да ми ги измери   Praynig   
Харесах тези,но съм в чуденка какво да взема:

http://www.next.co.uk/shopping/women/search/2/13?extra=sch&n … ;exclude=00AY0900|00AY00|00A00&returnurl=%2fshop%2fgattdepartment-fashion-gattgender-women-cat-jeans-0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bFashion%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bJeans

# 96
а знаете ли случайно дали в европейският им сайт ще има разпродажби?  newsm78

# 97
някой има ли представа защо има проблем! newsm78

A problem has occurred and we are unable to complete your request.

We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you need any assistance with an existing order, please call us on +44116 2847948.

(Lines are open 24 hours, 7 days a week.)

# 98
  • Варна
някой има ли представа защо има проблем! newsm78

A problem has occurred and we are unable to complete your request.

We are working to restore the service as soon as possible, so please try again later.

If you need any assistance with an existing order, please call us on +44116 2847948.

(Lines are open 24 hours, 7 days a week.)

Малко късничко,но пробвай да влезеш и да излезеш или смени браузъра.Поне аз така отстарних съобщението и проблема изчезна.

# 99
  • София

На тези ботушки номер 10 стелката е 18,5 см http://mamaavi.snimka.bg/other/uk.346935.14710960
Обувки от Некст имаме 11 номер, също и гуменки 11 ,ако те устройват мога да измеря  Peace

Ами аз се колебаех между 9 и 10,най-вече за едни апрески или боти.Гумени ботушки иначе имам 8-ца и 9-ка от М&S и са малко уголемени.От Некст не съм пазарувала никога,затова съм ви много благодарна за размерите  Hug

# 100
Здравейте, момичета.

Аз хубаво напълних кошницата, ама сега нещо докато се регистрирах и ми възникна проблем - не ми харесва мобилния номер. С международен код, без, пак не ще. Вие какви телефонни номера посочвахте при регистрацията?

# 101
  • Варна
Здравейте, момичета.

Аз хубаво напълних кошницата, ама сега нещо докато се регистрирах и ми възникна проблем - не ми харесва мобилния номер. С международен код, без, пак не ще. Вие какви телефонни номера посочвахте при регистрацията?

При мен се получи същото,но аз регистрирах Български адрес със Английски моб.номер използвах тел на приятелка,но мисля,че няма да е проблем да впишеш на някой от посредниците-Алезар,Габко и т.н

# 102
Desuri, кои са тези посредници?  Blush

А и още нещо: какъв е този промо код, за който ме пита сайта? Някой да знае?

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 13:52 от Мартеничка

# 103
  • София
Здравейте!
Аз написах на мястото за телефонен номер,моя мобилен,но без международния код  Peace Така стана!
Гледам има из сайтове разни промо кодове,но в момента нито един активен.Иначе има за БД и някои за частично процентно намаление.Трябва тая работа да се следи Wink

# 104
И аз да се похваля с първата пристигнала пробна поръчка  Peace поръчах я на 12.08 и на 21.08 дойде значи 9 дни  Peace
http://www.next.co.uk/shopping/women/bagsaccessories/3/1
тази чанта изкуствена кожа много си я харесах идеална големина ми е, и едно обувки всекидневни, удобни есенни
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/52/4

Общи условия

Активация на акаунт