Next.co.uk с доставка до България

• 108 966
  • 900
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Момичета в тази тема сме коментирали магазина:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=491497.60

Писах и там, че избор още няма кой знае какъв, чакат зареждане, особено при детското.
Ботушки като показаните по-горе няма, за дънки съм писала в другата тема, има само детски обувки тип летно-есенни.
Размерите също са малко, много малко са заредили като за начало.

# 196
  • Пловдив
Много благодаря   за информацията  bouquet  Дънките посочени в другата тема с аточно тези,които харесах-дано има номер да премеря  Praynig

# 197
Момичета на път съм да пусна първата си поръчка от next ,
въпроса ми е пратката с куриер на адреса ли пристига или получавам известие да отида да си я получа по пощата?
Благодаря предварително Simple Smile

# 198
Момичета на път съм да пусна първата си поръчка от next ,
въпроса ми е пратката с куриер на адреса ли пристига или получавам известие да отида да си я получа по пощата?
Благодаря предварително Simple Smile

В пощата пристигат , ще получиш известие , поръчките идват за около седмица

# 199
  • София
а като препоръчана ли идва или като обикновенна?

# 200
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Някой успя ли да пусне поръчка последните дни,на мен все ми изписва проблем със сайта.Пуснах пак с посредник.  Rolling Eyes

# 201
  • София
Преди малко пуснах без проблем една пробна поръчка,
пък да видим като за пръв път директно от тях до Б-я как ще е ?! Heart Eyes

# 202
Запис .Мн се заинтригувах.

# 203
Днес попаднах за първи път на сайта на NEXT. Харесах доста неща за нашите тризначки, писах им дали доставят до България и на каква цена, понеже доставка от 5 евро ми изглежда доста малко....

# 204
5 евро е доставката. Цените са малко по- скъпички от английския сайт. На мойта сметка ми излезе с около 12-13 евро по- скъпо от английския.

# 205
Честно казано не мога да повярвам, че ще трябва да платя само 5 евро за доставката. Разглеждайки магазините в моя град останах много разочарована от това което предлагат като детски/бебешки дрешки. Освен това като сравня цените в тукашните магазини и тези в Некст са почти еднакви.
Предпочитам да платя малко повече, но поне да си заслужава качеството. Пък и нашите стоки не могат да се мерят с тези то Некст....
Днес ще пробвам да поръчам, харесах си няколко блузки, дънки и клинчета.

# 206
  • София
Извинете,но за кой сайт става въпрос?  Thinking Сега гледах английския и няма доставка до БГ...

# 207
Извинете,но за кой сайт става въпрос?  Thinking Сега гледах английския и няма доставка до БГ...

Сайтът е http://www.nextdirect.com/bg/en/home

Поръчката ми пристигна за 7-8 дни, днес ще я взема и дано остана доволна Wink

# 208

Сайтът е http://www.nextdirect.com/bg/en/home

Поръчката ми пристигна за 7-8 дни, днес ще я взема и дано остана доволна Wink
Бързичко е !Пиши после като я вземеш!

# 209
Не успявам да се регистрирам, не ми приема телефонния номер.

Пробвах с 0, с + не става. Може ли да ми кажете къде греша? Дадох БГ номер де.

Общи условия

Активация на акаунт