Next.co.uk с доставка до България

• 109 004
  • 900
  •   1
Отговори
# 225
Mayanka, има ли хубави неща в есенно-зимния каталог /детски/?

Да, поне според мен. Мисля, че всички неща ги има и в сайта, просто в каталога са съчетани цветово и комбинациите са по-вървежни  Grinning

# 226
Здравейте и от мен  пиша по повод многото писания че бг сайта е много скъп Peace
пуснах поръчка за рд на малката и понеже имаше някакъв проблем я пуснах с посредник за да не закъсне, значи с посредника ми излезе 240лв, сега като я смятам от бг сайта в евро ми излиза 126 евро х 1,96лв = 246,96 лв. Ще трябва да платя и на еконт още 5 лв за да дойде до моя град, така че ще е съвсем едно и също  Peace
Като дойдат нещата ще се похваля  Hug

# 227
  • Перник
И аз пуснах поръчка чрез посредник за 200 лв сметнах колко пари е  от некстдирект и ми излиза 230лв  определено разликата не е много голяма спестявам само 25 лв, а времето което трябва да чакам да ми пристигнат нещата е доста по-дълго 3 седмици.

# 228
Взех си поръчката, всичко е чудесно, но наистина са уголемени детските неща:roll:
Бяха сложили и каталог с колекцията Е/З.
Другият път може да се пробвам от другия сайт, ще видим Wink

Можеш ли да снимаш или да посделиш какво коледно или по-дебело ще излиза за новородени?

# 229
И аз си взех поръчката на Пепа пиг няколко неща. Определено стига доста по- бързо.

# 230
http://www.next.co.uk/shopping/shoes/girlsshoes/14/2?extra=sch&a … mp;exclude=00SK00|00S00|00SK0400&returnurl=%2fshop%2fcat-slippers-gattgender-oldergirls-gattgender-youngergirls-0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23721-426&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bSlippers%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bOlder%20Girls%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bYounger%20Girls
Момичета тези според вас стават ли за сняг,дали ще пропускат?

# 231
Това са домашни боти-като пантофи ,но по-височки!

# 232
благодаря  Embarassed

# 233
Само на мен ли ми дава проблем със сайта?Как успяхте да поръчате? Rolling Eyes
О НЕ и на мен ми дава проблем със сайта и започнах адски да се изнервям! Българска му работа........... Някой да има някаква представа защо, как и кога се скапа тоя бг сайт на некст????? Някой пърчвал ли е успешно от там тия дни?

# 234
Днес сутринта поръчах белъо !Изобщо нямах проблем!

# 235
  • Ямбол
Здравейте,
Миналата година си бях поръчала едни ботушки и според таблиците с номерата номер 7 би трябвало да отговаря на наше 40,но дойдоха много големи 41 сигурно...сега съм си харесала друг модел и съм в голяма чуденка кой номер да посоча. Въпросът ми е дали по принцип идват по-големи или си зависи от модела.Моля, който е поръчвал и има наблюдение да ми пише.Ще съм ви много благодарна Hug Praynig

# 236
  • София
Само на мен ли ми дава проблем със сайта?Как успяхте да поръчате? Rolling Eyes
О НЕ и на мен ми дава проблем със сайта и започнах адски да се изнервям! Българска му работа........... Някой да има някаква представа защо, как и кога се скапа тоя бг сайт на некст????? Някой пърчвал ли е успешно от там тия дни?

нито е българска работа, нито е бг сайт на некст това.

# 237
 Grinning това ми е ясно, ама май май само за нас не става номера с  поръчките
ти да не си им адвокат на некст!?

# 238
Днес сутринта поръчах белъо !Изобщо нямах проблем!
явно аз съм каръкът - от два дни се мъча да поръчам и не става при мен, забива точно в момента на плащането

# 239
  • София
Не, не съм им адвокат...ама се дразня на такъв тип изказвания...още повече, ама за сефте не е бг страната виновна...английска му работа поне да бе казала Wink

Моля поръчвалите обувки да ме ориантират с номерата - значи за 27 пише, че отговаря 9, до тук ОК, но като гледах някаква таблица за номерата, по нея дете със 17 см крак излиза 11, което би следвало да  е 29 номер или нещо такова.... но тук 27 които меря са му ОК обувки....та съм в шаш по кое да се водя...

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 16:10 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт