Next.co.uk с доставка до България

• 109 090
  • 900
  •   1
Отговори
# 360
Мама на Влади, Augusta, лесно ли се обуват тези ботушки на много малко дете? В смисъл- могат ли хубаво да се разтворят, така че да влезе лесно крачето?
Да, много добре се разтварят, отпред където са лепките се дърпат до изваждане, изтегляш и езичето напред и можеш да набуташ крачето без проблем  Peace

# 361
  • София
Моля и аз за помощ,не ми излизат размерите от Size Guide за детските обувки.Интересува ме стелката в сантиметри.Може ли някой да ми копира таблицата и да я сложи тук или на лични.При мен излиза като ероглифи...
Благодаря предварително!

# 362
# 363
  • София
Благодаря,но от втория линк пак ми излизат ероглифи.От първия ще гледам,още веднъж благодаря!

# 364
Момичета привет Hug
Имам следния въпрос за размерите на дънките.Искам да си купя този модел дънки: http://www.next.co.uk/shopping/women/casualwear/79/3?extra=sch&a … 3b%26nbsp%3bJeans   късия варинат(мацката с кецовете).По принсип съм 34 размер,но видях, че комнетирате, че размерите не си съвпадат.Някоя от вас купувала ли е дънки и съответства ли размера Hug
Аз нося същия номер във вариант Petit или къс, както ти казваш. Тези, които имам са тесни по краката и надолу леко се разширяват. Точни са ми като размер, така че бих казала че отговарят на размера.

# 365
Калина носи 21 номер обувки, според вас какъв номера да и поръчам от ботушките 23 или 24. Нали имат пух вътре и дебелото чорапче. Предложения...

# 366
  • София
Момичета, кажете за този промо код? Прочетох темата, но нищо не открих. Някой ползвал ли го е вече?  Hug

# 367
Здравейте момичета.
Ще Ви помоля за малко помощ -
Къде какво пишете при регистрацията си?
House number or name -
Street name -

# 368
Момичета, кажете за този промо код? Прочетох темата, но нищо не открих. Някой ползвал ли го е вече?  Hug
Кой промо код  newsm78

Калина носи 21 номер обувки, според вас какъв номера да и поръчам от ботушките 23 или 24. Нали имат пух вътре и дебелото чорапче. Предложения...
Ако тук носи 21, 23 или 24 ще са й просто огромни. Поръчай 22, като мислиш с перспектива, но 2 или 3 номера... Wink
Моят син носи 10 от пролетта(лееко му бяха големи), сега са му точни, аз му взех 11 и му са възголемички, а 10 от миналата година още си му стават, така че помисли добре. То вярно на всяко дете и в определена възраст крачето расте различно, но 2-3 номера за една зима ми се вижда малко множко... Thinking
Здравейте момичета.
Ще Ви помоля за малко помощ -
Къде какво пишете при регистрацията си?
House number or name -
Street name -
Аз на първото писах номера на апартамента, на второто улицата и номера Peace
Имайте предвид, че сайтът не позволява да се сменя адреса онлайн. Ако искаш да го смениш, трябва да се обадиш по телефона, така ми изписа на мен  Blush

# 369
Синът ми носи 20-21. За лятото съм му поръчала сандалки 23 номер. Замислям се за ботушки - тях ще ги взема 22-и  Peace В тази възраст крачето расте доста по-бързичко, отколкото на 4-5 годишните. Не взимай по-големи с идеята да ги носи и следвашата година - това надали ще се получи  Peace

# 370
Никога не вземам обувки с презумцията да ги носи и другата година Laughing. Има други ботушки 23 номер от Мадъркеър и Асда и с дебело чорапче са и добре, но не стават за зимата. Имах предвед, че когато ботуша е точно или тесен, не топли.

# 371
  • София
Момичета, кажете за този промо код? Прочетох темата, но нищо не открих. Някой ползвал ли го е вече?  Hug
Кой промо код  newsm78

При влизането в регистрацията, има едно поленце за въпросния промо код.

# 372
Я кажете го този код де  Laughing

# 373
  • София
Искам да споделя за ботушките - сега им идва сезона и гледам доста са актуални.
И аз исках да взема от тези, които имат Avgusta и мама на Влади, но пишеше, че са "Out Of Stock", затова взех тези http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/youngerboys/57/6?p … %3bYounger%20Boys които са в същия стил, непромокаеми, с пух и т.н.
Сина ми носи 19 номер, взех му 20 - който е най-малкия номер от тези ботуши.
Дойдоха преди 3 дни и за моя изненада се оказа, че са дефектни - поне така си мисля. Невъзможно е да се обуят - все едно самата гумена подметка като е произвеждана е направена плитка и не могат да му се съберат пръстите на детето  Sad
Просто нещо не е в ред с тези ботуши - на подметката от външната страна пише номер 22, овътре пише 20, но според мен са нещо като 18 - като въобще няма да са удобни за ходене, защото отпред пред пръстите има много дебел слой гума, който не трябва да е там и тежи.
Пратих им ги обратно - ще видя дали ще ми върнат парите.
Замислям се, че може да е такъв случая само с малките номера - по-горе споменавате, че ползвате номер 11 (по английската номерация), но е факт, че тези не стават.
Например взех тези http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/youngerboys/30/4?p … %3bYounger%20Boys  пак 20 (4 UK) и са леко големи, колкото да се обуе дебел чорап  Rolling Eyes

# 374
Момичета, ако има някой опит да сравни тези и тези ботушки, кои са по-добре за зимата (имам предвид в снега)... А някой взимал ли е такива и какво ви е мнението (на мен не ми вдъхват много доверие от снимката)?

Общи условия

Активация на акаунт