Next.co.uk с доставка до България

• 108 960
  • 900
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!
Да попитам има ли в Некст на Цариградско по-големи номера от дамското /16-ти и 18-ти размер/?
Благодаря предварително!!!

Да - има и 16 и 18.

# 646
  • Варна
Момичета в 20 клон във Варна има непотърсен пакет от Next ,пощальонката каза,че е там от 13-ти имало само фамилия и вероятно объркан адрес.Ако някой чака нещо забавено и непристигнало и чете тук най-добре да види на място. Peace

# 647
Момичета, сандалите номер 35 1/2  , на каква БГ номерация отговарят?
Аз нося 36 и поръчах 35 1/2.Дано д ане съм сгрешила.

# 648
  • София
Момичета, опитвам се да платя с виза електрон на дск, и на последната стъкпа вече 3 пъти ми дава грешка? пазарувам директно от английския сайт? да не би да не приемат виза електрон както маркс и спенсър?

# 649
  • Варна
Момичета, опитвам се да платя с виза електрон на дск, и на последната стъкпа вече 3 пъти ми дава грешка? пазарувам директно от английския сайт? да не би да не приемат виза електрон както маркс и спенсър?

За английският сайт трябва посредник не приема БГ карти,във Некст директ можеш да платиш със визата Peace

И да попитам някой връщал ли е несполучлива покупка?Да ми даде кратки указания на лични да не оплескам нещата.Благодаря предварително.

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 18:19 от desuri

# 650
  • София
благодаря, ровейки назад в темата и аз това прочетох, за мое голямо съжаление.

# 651
35 1/2 съответстват на българските 35 номер. Взех си сандалки такъв номер и ми пасват идеално.

# 652
35 1/2 съответстват на българските 35 номер. Взех си сандалки такъв номер и ми пасват идеално.

Благодаря ти за отговора!  bouquetАз нося 36-ти номер,стелка 22 см поне ,явно тези ще са ми малки...Sad

# 653
Случват се грешки. Аз така се вързах с едни боти от Ла редут - пуснах си ги 35 1/2, а те се оказаха, че съответстват на 34 ( 4 по американската номерация). Ако можеш да ги върнеш ще е добре.
Успех!

# 654
Случват се грешки. Аз така се вързах с едни боти от Ла редут - пуснах си ги 35 1/2, а те се оказаха, че съответстват на 34 ( 4 по американската номерация). Ако можеш да ги върнеш ще е добре.
Успех!

Аз тайничко се надявам  да ми станат и грешката д а е в моя полза:)Много са ми симпатични тези сандалки и  ми се иска да си ги понося:)
За тези става въпрос:

http://www.next.co.uk/x48344s6#938471x48
Блгадоря ти за отзивчивостта!  bouquet

# 655
Много са готини! Дано да ти станат!!  Praynig

# 656
  • София
От тази тема разбрах за Некст Директа и редовно поръчвам от там. До сега нямам загубена пратка. Случвало се е да ми разделят поръчката на отделни пакети, но всичко си е пристигало. Жалко само, че няма тракинг  Confused

Вчера се оказа, че съм поръчала 2 бр. от единия вид  зимни ботушки на щерката.  Къде съм гледала, незнам. Ние сега приключваме с обувките 6 номер (по УК номерацията), ботушите са 8 номер (25 1/2 по европейската номерация) и ще са точно да изкара цялата зимата. Пълни са с каракул и много топлят. Това й е трети чифт от този тип ботуши.  Та ако някой проявява интерес да ми пише, давам ги за 40лв., въпреки, че платих повече за тях.
http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/girls/shoe-boot/18/2?pi … 3b%26nbsp%3bBoots
Май не се отваря картинката:
https://picasaweb.google.com/marianakonstantinova/032011#5636590229256144914

# 657
  • София
Знае ли някой към коя фирма да се обърна за поръчка от next.co.uk . Оказа се, че с Габко не става...тези неща които искам да поръчам ги няма в некстдирект-а  Sad

# 658
mylili, а тези не се ли мокрят като са такива плетенки? Стават ли за наш'та киша и мокротия? Много са сладки иначе.

Bobka, не мога да ти помогна.

# 659
  • София
mylili, а тези не се ли мокрят като са такива плетенки? Стават ли за наш'та киша и мокротия? Много са сладки иначе.

Bobka, не мога да ти помогна.
Много ясно, че се мокрят  Simple Smile За сняг и мокро време имаме апрески. Дамите трябва да имат и по-представителни ботушки като сложат някоя рокля.  Mr. Green Но щом всяка зима колкото носим едните, толкова и другите ... явно не е толкова зле зимата при нас  Wink

Общи условия

Активация на акаунт