Next.co.uk с доставка до България

• 108 895
  • 900
  •   1
Отговори
# 720
До колкото разбрах без посредник е по удобно и лесно ? И последен въпрост номерата UK43- нашия 43ти номер ли съответства? Много ти благодаря. Приятна вечер! Embarassed

# 721
  • Варна
До колкото разбрах без посредник е по удобно и лесно ? И последен въпрост номерата UK43- нашия 43ти номер ли съответства? Много ти благодаря. Приятна вечер! Embarassed
Може и така да се каже по бързо по лесно и удобно стига да не те притеснява разликата в цената,че е малко по висока,а и в двата сайта са дадени с евро номерация.Инъче по англ.43 трябва да е UK9

При детските вярно има разлика понякога в номерацията,но за дамските смея да твърдя,че си отговарят.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 01:47 от desuri

# 722
да,аз видях че са си нашите стандартни номера.тоест няма разминавания. да си поръчвам UK43? Има мноооого,много хубави неща! днес цял ден го преравям този сайт! Hug

# 723
за първи път влизам в темата и виждам,че имало сайт, който директно ти доставя до БГ, но се изумявам в разликата в цените, миналата седмица поръчах някой неща за щерката и само за пример да дам едно якенце от новата колекция го взех за 23лири, а в този сайт е 37 лири, защо е толкова голяма разликата в цените?!!! Shocked

И по принцип има голяма разлика в номерата и вида обувки, за пример имаме кецки UK6, които са и идеални, а сандалките UK7, са и малки и по-малки от кецките.Така,че трябва  да се "опариш" веднъж докато нацелиш точния номер, поне така стоят нещата при нас! Peace

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 01:20 от somebody

# 724
  • Варна
Кажете ми, моля Ви, до колко време след поръчката ви блокират парите? Както писах вчера, уж поръчах без проблем , а после артикула си беше в кошницата след което пък изчезна. Парите ми не са бутнати.

# 725
somebody, в единия сайт цените са в паунда, а в другия в евро.

Barbera, щом кошницата ти не е била изчистена, най-вероятно не си направила поръчка. На мен веднага ми блокират парите в картата, както и получавам мейл с потвърждение.

# 726
  • Варна
alexa-smile  благодаря  Simple Smile
Мисля, че вече успях и получих имейл за поръчката. Най-накрая  Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 сеп 2011, 15:15 от Barbera

# 727
Enter your 10-digit special offer promotion code:
това кода от картата ли трябва да е? Embarassed

# 728
  • София
Enter your 10-digit special offer promotion code:
това кода от картата ли трябва да е? Embarassed
Не, това е промо код.

# 729
  • София
Аз поръчах такива. Мога да споделя като дойдат.

Получи ли вече тези ботушки? Колебая се между тях и сините апрески с лепките.

# 730
  • София
здравейте,
somebody цените наистина са различни в директа са доста по скъпи Confused но поне е директ. това което мен повече ме дразни е че в магазина им цените са още по скъпи #Crazy за пример давам 3бр пижами в анг. сайт са с левова равностойност - 33лева, в директа излизат с левова равностойност 50 лева а в магазина им тук цената е 60 #Crazy колкото да си ги поръчам само тях през директа ooooh! ама какво да правиш Tired
имам едно питан - голям съм заплес това ми е втора поръчка в директа, но не помня първата как я получих Crazy в пощата ли трябва да я търся Rolling Eyes

# 731
  • София
здравейте,
somebody цените наистина са различни в директа са доста по скъпи Confused но поне е директ. това което мен повече ме дразни е че в магазина им цените са още по скъпи #Crazy за пример давам 3бр пижами в анг. сайт са с левова равностойност - 33лева, в директа излизат с левова равностойност 50 лева а в магазина им тук цената е 60 #Crazy колкото да си ги поръчам само тях през директа ooooh! ама какво да правиш Tired
имам едно питан - голям съм заплес това ми е втора поръчка в директа, но не помня първата как я получих Crazy в пощата ли трябва да я търся Rolling Eyes

Да в пощата  Peace

# 732
  • Варна
здравейте,

Да

# 733
  • София
много благодаря  bouquet

# 734
За София кой посредник използвате?

Общи условия

Активация на акаунт