Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 520
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
Лени, благо-даря ти, мила  Hug

И не мога да не отбележа, че методът за работа с Господарите на кармата не е на Ничева, а на Даян Стейн  Wink
Ничева чисто и просто си го е изплагиатствала и него, както и почти всички неща в "своите" книги  Joy

# 16
Момичета, днес майка има Рожден Ден!
Почерпете се за нейно здраве!
Обичам я , много!!!

# 17
  • Пловдив
Лени  newsm51 темата е заредена с още повече положителна енергия

Маргалоnewsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на майка ти. Пожелавам й много здраве, щастие, любов и късмет, и всички най-прекрасни неща на света.

Много положителна енергия за всички  Two Hearts

# 18
  • Шумен
Лениnewsm51
Както винаги темичката е страхотна -  да я напълним с много позитивизъм и положителни резултати   txtloves Flowers Four Leaf Clover
Мъргало,   bdbaloni за майка ти - да е много здрава и щастлива!

# 19
И не мога да не отбележа, че методът за работа с Господарите на кармата не е на Ничева, а на Даян Стейн Wink
Ничева чисто и просто си го е изплагиатствала и него, както и почти всички неща в "своите" книги Joy

Да, точно на Даян Стейн е. Само че пропуснах да го напиша в поста си Embarassed

Аз се чудя дали 'Нина Ничева' е действително име или някакъв литературен псевдоним Confused
Защото никъде в нета няма инфо за нея коя е, що е. Поне аз не намерих.

# 20
  • la Città Eterna
И аз търсих информация за нея, но няма - само книгите и толкова. Иначе ми хареса единствената, която засега съм видяла и обсъдихме всички - дори и да е изплагиатствано, е направено добре и е удобно подредено. В края на краищата всички заимстват идеи от някъде и после ги доразвиват.

Маргало, да ти е жива и здрава майчицата, още дълги години да те радва и подкрепя!

Лени newsm20 невероятна си!  newsm51 Two Hearts txtloves Two Hearts

# 21
Аз се чудя дали 'Нина Ничева' е действително име или някакъв литературен псевдоним Confused
Защото никъде в нета няма инфо за нея коя е, що е. Поне аз не намерих.

Може и да е реален човек, може и да не е, а може и да са група от хора  Wink
Мисля си, че ако беше реален човек поне някога и някъде - било в книжарници Хеликон, където много често правят срещи с автори, било другаде - все някъде щеше да се появи  Wink Не е ли така?  Mr. Green
Моето лично мнение е, че т.нар. "Нина Ничева" е поредната нашенска шарлатанка, намерила си удобна ниша чрез популярния "копи-пейст" да изкарва парички. В което няма нищо лошо, разбира се  Hug
Просто аз не мога да уважавам подобни хора, без собствена индивидуалност  Simple Smile
Нито пък имам намерение да им чета писаниците  Whistling Joy

Хубав уикенд на всички  Hug

# 22
  • София
И мен нещо ме отблъсна тази авторка. Попрочетох няколко пасажа, но не е "моята". Даже изтрих файла.  Embarassed

# 23
  • la Città Eterna
Фея Слънчогледка, преди няколко години бях на един курс, който се водеше от професор по психология. По онова време четях книги във всяка свободна минута - на опашката, на спирката, в автобуса и т.н. По време на почивката, вместо да изляза с пушачите навън, си отворих книгата, която четях в момента, една от поредицата на Естер и Джери Хикс. Той полюбопитства какво чета и му показах поредния дълбоко развълнувал ме пасаж. Коментарът му беше, че това е заимствано от Кабала и че всичките нови автори това правят - плагиатстват от старите книги и го представят като свое творчество, а ние балъците си даваме парите да четем тях, вместо източника. Естествено, не бях и все още не съм чела Кабала и много се засрамих от невежеството си. Но това е истината, всички заимстват. Иначе древните книги не са творчество на един човек, а на цели поколения, така че там трудно можем да търсим автор. От друга страна не всички сме способни да разбираме езика и идеите от древните книги, т.е. съвременните автори ни помагат да ги осмислим на достъпен за нас език. Доколко е манипулативно, всеки сам си преценява.

# 24
Abies, съгласна съм с теб на 101%   Grinning
Мисля, че Маркес беше изказал една мисъл за странстването на идеите и на сюжетите и че идеите по принцип са ничии, те обитават единното информационно поле и просто "странстват". В даден момент на няколко човека е напълно възможно да им хрумне идея, музикален мотив или каквото и да е и всеки от тях да претендира за авторство, а същата идея, мотив или каквото е да е старо колкото света  Wink
Новото е добре забравено старо  Wink Но е хубаво, когато припомняме това "добре забравено старо" да допривнасяме и нещичко от себе си, частичка дори  Grinning
Това имам пред вид  Hug

И, да, всеки сам си преценява и подбира   bouquet

# 25
Маргало, ЧРД на майка ти! Да ти е жива и здрава, много щастлива, и да имаш много поводи да се гордееш с нея, както и тя с теб! newsm51

Фея Слънчогледка, ау какви епитети! Joy
Аз пък не мога да се сдържа да кажа, че в живота си съм виждала още по-големи самозванци, вярно - действителни лица, но пък те използват нишата за кармата не за да "пишат" книги или нещо подобно, а за да се възползват от незнанието и неосведомеността на хората /разбирай клиентите/, с цел облагодетелстване на техен гръб. Какви важности си придават, направо не е истина... Joy Но това е друга тема.
Нина Ничева /все едно истинска или измислена/ - е цвете пред тях Grinning

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 12:19 от krem-karamel

# 26
Лени, благодаря ти за положения труд Simple Smile

Маргало, здраве и спокойствие желая на майка ти!

След Платон общо-взето няма нови идеи. Старите идеи се поднасят под нова форма - по-разбираема може би. Но и аз категорично не уважавам откритото плагиатстване.

# 27
Лени  bouquet Hug БЛАГОДАРЯ за чудесната тема,невероятна си.

# 28
Момичета, имам една молба към вас.
Това явно ми е един пореден урок  Hug
Молбата ми е да погледнете тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=513864.msg15882776#msg15882776

Знам че не бива да се опитваме да убеждаваме никого преди да е готов за нещата от живота  Hug
Искам да чуя мненията ви за моето участие в тази тема, естествено че ме вълнува повече критиката, моля ви, погледнете  Hug

# 29
Лени, страхотна първа страница smile3525
благодаря!!!
Маргало да тие жива и здрава мачето!
Щастлив и весел уикенд за всички  261uu

Общи условия

Активация на акаунт