Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 122 365
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Маргало просто имат друга гледна точка. Когато са готови ще разберат, всеки с времето си.

# 32
Знаете ли, осъзнавам колко истина има в това че Бог насила в кошара не вкарвал  ooooh!
Леле, ми че то човешкия инат и неразбиране направо ...думи нямам.
Невежеството е толкова голямо , че чак ми плаче сърцето.
Затова е вярна приказката че когато пожелаеш, тогава ти се дават нещата.
Хората са настроени толкова отрицателно, така съскат и хапят, че....жална ни майка Tired
Все едно са господари на Света  Tired

# 33
  • София
Маргалче,
трети път (за щастие!!!  Grinning) ще цитирам Лиз Бурбо  Peace

"Ти си тук, на Земята, за да бдиш над собственото си развитие, а не над това на другите. Безсмислено е да използваш енергиите си, за да съдиш, управляваш и водиш другите. Ти си на Земята единствено заради самия теб."

И да ти е жива и здрава майка ти  bouquet

# 34
Маргалче,
трети път (за щастие!!!  Grinning) ще цитирам Лиз Бурбо  Peace

"Ти си тук, на Земята, за да бдиш над собственото си развитие, а не над това на другите. Безсмислено е да използваш енергиите си, за да съдиш, управляваш и водиш другите. Ти си на Земята единствено заради самия теб."

И да ти е жива и здрава майка ти  bouquet

Имало е смисъл да го цитираш и трети път миличка! Peace
Благодаря ти  Hug

# 35
Маргало, Не можеш да научиш човека на нищо. Можеш само да му помогнеш да го открие вътре в себе си Flutter

# 36
Маргало, Не можеш да научиш човека на нищо. Можеш само да му помогнеш да го открие вътре в себе си Flutter

Иска ми се Hug
Но...
Така жадувам всички да са като нас, да търсят..
Да намират...
Да са щастливи Hug
Пуста му овнешка зодия  Joy

# 37
Маргало  Hug Трябва да се научиш да приемаш хората такива каквито са,независимо какво си причиняват според теб или според нас-това е техният избор. Flutter

# 38
Маргало  Hug Трябва да се научиш да приемаш хората такива каквито са,независимо какво си причиняват според теб или според нас-това е техният избор. Flutter

Знам, знам, знам  Hug
Ама ...така ми се иска...
Добре че живота ме среща в ежедневието ми точно с хората от които имам нужда.
През целия си живот не съм срещала хора с моето мислене , както напоследък.
Сами идват и с първата дума се познаваме Hug
Щастлива съм!

# 39
  • Tам през Атлантическия океан

Пуста му овнешка зодия  Joy
Laughing
от една порода сме

Каква е молитвата на вашата зодия?

Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"
Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!"
Близнаци:"Ей, Боже (или Богиньо)... Кой си всъщност? Какъв си? Какво си? Колко сте? Изобщо не мога да си го представя..."
Рак: "Отче наш, знам, че не бива толкова много да завися от теб... но на кого друг да разчитам за важните неща в живота?"
Лъв: "Ей, тате, знам, че съм любимото ти хлапе и се гордееш с мен..."
Дева: "Боже, направи света едно по-добро място и не се издънвай като предния път."
Везни: "Господи, знам, че е крайно време да взимам решения сам, но искам да знам: какво мислиш ти по въпроса?"
Скорпион: "Боже, помогни ми да простя на враговете си, защото тези копеленца изобщо не заслужават!!!"
Стрелец: "О, всемогъщи, всезнаещи, всесилни, вечен Боже! Моля те за сто милионен път - помогни ми да не преувеличавам!"
Козирог: "Отче наш, мислех да се моля, но знам, че трябва сам да се справя с проблемите си, така че... все пак благодаря!"
Водолей: "Господи, едни казват, че си мъж... други, че си жена... А аз казвам, че всички имаме по нещо божествено! Така че, защо да ти се молим въобще?"
Риби: "Отче наш, ти, който си на Небето... Понеже животът е гаден и смятам да му друсна една стограмка, нека тежкото ми пиянство и махмурлукът след това бъдат в твоя чест... Наздраве и амин!"

Mr. Green

# 40
Казах ви нали  hahaha
Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"  ooooh!
Аз съм типичен овен, с асцедент в овен и луна в скорпион ooooh!

# 41
Искам да чуя мненията ви за моето участие в тази тема, естествено че ме вълнува повече критиката, моля ви, погледнете  Hug
Решила си да убеждаваш хората и да променяш  възгледи им с голямата тесла. А не е необходимо. Laughing

Честит празник на майка ти! И на теб, разбира се!  bouquet

Телец: "Боже, дай ми сили да променя живота си... ама не веднага!" - съвсем в мой стил. Crazy

# 42
  • Добрич
Маргало, няма лошо да споделяш възгледите си с други хора. На мен интуицията ми помага, за да преценя кога мога и кога не си си струва да казвам /пиша/ какво мисля. И действително както са ти писали момичетата - в случая просто хабиш енергия. Можеш да я използваш за нещо по-полезно.

Да е жива и здрава майка ти! Много дълго да те радва с присъствието си! Казвам го съвсем искрено, като човек, чиято майка за съжаление вече не е между живите...

Desss, благодаря за молитвите!  Hug Оригинални са и сякаш сравнително точни.

# 43
Казах ви нали  hahaha
Овен: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!!!!"  ooooh!
Аз съм типичен овен

Както и аз Simple Smile Абсолютно лишена от търпение Simple Smile Но ми се роди дете - везни, което мисля, че ще ме научи Laughing

# 44
И аз тук   Hug Благодаря за темичката   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт