Подсъзнанието може всичко 27 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 121 713
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Маргало,пращам ти много позитивна енергия!
Всичко ще бъде наред!  bouquet
Лени голямо браво!

# 61
Записвам се  се връщам да чета.

Лени Благодаря за страхотната тема.

# 62
  • BG
Здравейте момичета, от една седмица ви чета и много съм се запалила. Вчера си купих Подсъзнанието може всичко и детския вариант. Изчетох ги на един дъх.
Благодаря Ви, че ви има. В критичен за психиката ми момент поподнах на темата и определено се чувствам много по-спокойна.
На 11(12) и на 18(19) август се тешават важни проблеми за мен и семейството ми. Опитвам се да настроя енергиите в моя полза  Heart Eyes
Хубава вечер от мен.

# 63
Багодаря ти Лени за прекрасното оформление. Както винаги прекрасна!

Маргало, и от мен имаш подкрепа за сестричката ти и всички които я мислите.  Heart Eyes

# 64
  • Пловдив
Маргало много положителна енергия за сестра ти  Praynig , пожелавам й бързо възстановяване  Heart Eyes

и аз прочетох цялата тема за болестите, накрая направо ме сърбяха ръцете да отговоря, но се въздържах, като си казах "Не съди!"

Дидко  Hug , до скоро, почти в последните страници на предишната 26-та тема се обсъждаше въпроса за непоисканото добро. Препоръчвам ти, ще ти бъде интересно и надявам се полезно  Hug

Спокойна и красива нощ от мен   bouquet

# 65
  • София
Lenny newsm74 newsm51 БЛАГОДАРЯ за прекрасно оформената тема Two Hearts
По отношение на дълго обсъждания въпрос за "непоисканото добро" искам да споделя и моето виждане по този въпрос.
През целия си съзнателен живот не съм се водила от литература, а от сърцето си и ВИНАГИ СЪМ ПОМАГАЛА (ПРАВИЛА ДОБРО) на много хора, включително и на непознати.
Никога даже и не съм се замисляла.Чувствам се добре,когато ми кажат благодаря след това,а понякога даже не разбират че аз съм помогнала.Обикновено не искам помощ,но се радвам ако някой ми я даде и не реагирам отрицателно, напротив успявам винаги да върна жеста.
"НАПРАВИ ДОБРО И ГО ХВЪРЛИ"
Замисляш ли се, когато правиш добро,по-добре не го прави, защото не е от сърце.
ДНЕС НИЕ ВСИЧКИ ИМАМЕ НЕОБХОДИМОСТ ОТ МНОГО ДОБРО!!!!!
Пожелавам на всички във форума много успешни,изпълнени с радост и щастие дни!!! newsm51 newsm51

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 23:30 от nvesela

# 66
  • София
Маргало, всичко ще е наред, ще видиш  Hug Здраве и късмет на майка ти!
Мила, знам прекрасно за какво говориш- около мен е пълно с такива хора, най-близките ми ooooh! Май най-силно работят накакви лични случки, които виждат. Провери Луиз Хейл за злополуките -но не знам как да го накараш да го мисли през собствената си призма, за съжаление.... Hug
Лени, Благодаря за труда Hug  bouquet
Дидко и nvesela, може би ще намерите много отговори на тия въпроси, ако  да прегледата последните страницина предната тема Simple Smile

# 67
  • Шотландия
Мила, знам прекрасно за какво говориш- около мен е пълно с такива хора, най-близките ми ooooh! Май най-силно работят накакви лични случки, които виждат. Провери Луиз Хейл за злополуките -но не знам как да го накараш да го мисли през собствената си призма, за съжаление.... Hug
И аз търся нещо в тази посока, Енита, благодаря. Обаче за счупвания и т.н. нещата не му съвпадат - пише, че са бунт към висшестоящи, авторитети и т.н., той е доста свободолюбив, но в същото време не се ядосва за глупости, поне не често - и не се сещам изобщо да има нещо такова около него... Търся и връзка с чакрите - затруднявам се да определя рамото или горната част на ръката коя чакра е - сякаш е сърдечната?, но е близо и до тази на гърлото.

Колкото до това, дали ще го накарам да мисли през моята призма - няма да мога, но мисля, че така и трябва. Аз съм до него не случайно. Той ще има възможност да си избере в какво да повярва и доколко... Просто знам, че когато човек е в екстремна ситуация, осъзнаването може да стане малко по-бързо, може би затова натиснах повече, отколкото трябва. Може би не трябваше.  Thinking Flutter Но той всъщност, правилно е настроен към бъдещето - аз съм по-склонна да се кОпам в миналото,, да откривам причини и т.н., а няма смисъл - това е отминал етап, прочетена страница от живота ни. Трябва да се мисли с перспектива напред.  Hug Той си знае най-добре. Все пак, оцелял е от толкова неща - играл е ръгби доста сериозно, после се е пребивал с мотоциклет и т.н.  Grinning Пазен е той, кой каквото да си мисли. Знам, че понякога се притеснявам повече, отколкото трябва - но и той ми е учител в това отношение. Извади ми сто примера да ми докаже, че има полза от това, което му се е случило (не можа да спи снощи от болки) - и беше прав за всичко.  Wink Абе всички се учим, докато сме живи...

Пратете по една позитивна мисъл за него в понеделник - имаме час за ортопедичната клиника в 15:40 българско време. Не ми се иска да го оперират и да го обездвижат за дълго... канихме се да ходим на почивка на 16-ти август... Но вярвам, че ще стане най-доброто, което трябва да стане... Почивки ще има и други, не е краят на света.

Хубав ден, момичета. Благодаря ви, че ви има! Hug

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 01:52 от *Мила*

# 68
*Мила*, имаш моята положителна енергия за другарчето ти Hug много му се е струпало, като ни се струпа много и не можем повече и се случват тези бели да ни спрат  Peace

# 69
И аз търсих информация за нея, но няма - само книгите и толкова. Иначе ми хареса единствената, която засега съм видяла и обсъдихме всички - дори и да е изплагиатствано, е направено добре и е удобно подредено. В края на краищата всички заимстват идеи от някъде и после ги доразвиват.

И на мен ми допада начина на поднасянето на информацията.
А пък в една от първите теми за подсъзнанието, потребителка споделяше че е отслабнала благодарение на лечебните молитви на Нина Ничева Grinning Така, че и от нейните книги има полза.

Но да издава книги от толкова години вече /поне от 10-12/, и да няма досега нито една публична изява ... Хм, поставя доста въпроси относно самоличността й.

Маргало, *Мила*, стискам палци и се моля близките ви да се оправят Praynig

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 02:38 от krem-karamel

# 70
krem-karamel , аз харесвам Нина Ничева, да нещата споделени от нея в тази книжка са ясни, но ако имаше тази книга преди десет години щях да съм щастлива. За хора работещи с висша Магия, тези ритуал чета може да са смешни, но за хора блокирани от негативна енергия, могат живота или здравето да спасят.  Относно публичните изяви, те не са критерий за нищо. Всички добри магове не се появяват по телевизията, нямат профили в социалните мрежи и не пишат по вестници и списания. Появата във всякакво пространство е вид изчерпване на енергия, а един добър специалист няма нужда от появи, той просто Е, той може, той знае. Ако някой има нужда го намира ....

# 71
Ех, момичета - благодаря, че ви има! Винаги идвате точно навреме! Прегръщам ви и ви изпращам благодарните си мисли! Hug
Вчера се опитах да говоря на сестра ми за тези неща. Не се получи, но сякаш бях забравила, че насила не става и назидавах, назидавах, назидавах!
Вярвам, че стъпка по стъпка все повече хора ще узреят за идеята, че човешката мисъл сътворява човешката действителност и само с добри мисли можем да имаме и добър живот. Един по-бързо, друг по-бавно, един от прочетените книжки, друг от кривулицита на съдбата си, ще проумеем, че единствения начин да стане светът прекрасно място е ние да станем прекрасни хора...
И не ритуалите за това или онова и рецептите за щастие са най-интересното в тази тема - а общото ни усилие да усмихнем дома си, града си, света си... Което изглежда непосилно за силите на сам човек, погледнато отстрани. Но всъщност зависи именно от тези лични, всекидневни усилия! А съмняващи се винаги ще има край нас - майка ми повтаря често "Кучетата си лаят, керванът си върви!"
Въпросът е друг - когато започнах да чета и да се интересувам от тези неща преди 15 години - не познавах други, нямаше с кого да си говоря (сигурно и не съм знаела къде да ги търся, бяха други времена), а помислете сега - колко сме много тук, а толкова хора дори не подозират за това местенце и въпреки това са съмишленици! Светът се променя, момичета!!! И то към добро! Вярвам в това!
 Бъдете здрави!

Hug

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 10:33 от Via31

# 72
Не съм чела нищо от Нина Ничева. Ще взема да погледна една книга, за да събера повече информация за себе си. Но, след всичко прочетено за нея тук  си мисля, че все за някого е полезен автор.

# 73
*Мила*, всичко ще е наред  Two Hearts

# 74

Общи условия

Активация на акаунт