ЖЕНАТА ЛЪВ - 34 ЧАСТ

• 22 674
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Вени, да се направя и аз на дърта свекърва, или на всезнаеша ССФ.  Rolling Eyes
Кипре, наистина сте големи сладури. А ти пред мъжа ти изглеждаш една такава мъъъничка. Та кога да чакам покана.  Whistling майтап

# 151
  • Пловдив
Ох, Камче, ако му го кажа, направо ще припадне, щото само на снимки така излизаме hahaha. Той ми е забранил да заставам зад него, понеже наистина излиза огромен, а в действителност не е така  Joy. Е чувствай се поканена, не на майтап - само да довършим горе стаите, че да има място за гости  Wink. Даже надуваем матрак сме купили за такива случаи.

# 152
  • Пловдив
Кипре, дълга и широка...Не е за писане тук.
То ако ходим да живеем някъде, ще искаме всичко да уредим предварително, щото иначе не става.

# 153
  • Бургас
Полинка, против апетит, може да ми дойдеш на гости. Сутринта моят най-жизненонеобходим уред (разбирай климатикът) реши, че ще ходи във вечните ловни полета, като индианските вождове и в момента тук е 33 градуса с пуснати щори и духащ до изнемощаване вентилатор ooooh! Ядене ли... хич и дори не се сещам Crazy Само на половинката опекох хляб, ама кой знае дали и той ще яде като влезе в сауната тук Twisted Evil

Дори и пръстите ми се хлъзгат по клавиатурата...

# 154
  • София
Вени, да се направя и аз на дърта свекърва, или на всезнаеша ССФ.  Rolling Eyes
Ам чи, двама сина отглеждаш, трябва да тренираш от рано  Joy  Hug!

Абе, мацки, Джулката взех да я мисля! Имам един неин телефон, ама тя каза, че се променя една цифра и уж променен го бях записала. Хубаво, ама днес опитах да й звънна - нямало такъв номер... нещо съм объркала. Надявам се да е заминала на море и да е добре!

# 155
  • София
Брадата, а плажче няма ли да те разхлади?

Ние ще ходим да хапнем някъде с едни приятели, ама докато чакам да си дойде милото, ще се изям всички боклуци от хладилника  ooooh!!

# 156
  • Бургас
Тц, аз при тълпите не обичам и на таквиз места не ходя - тръц Crossing Arms Седя си бЕлла и дебелла у дома Mr. Green

# 157
  • София
Тц, аз при тълпите не обичам и на таквиз места не ходя - тръц Crossing Arms Седя си бЕлла и дебелла у дома Mr. Green
Ясно, значи ти си чакаш климатика Mr. Green  Hug!
Между другото, колкото и да обичам да ходя на море, толкова мразя да влизам във водата... колкото и да ми е жега, най-много да си намокря краката и излизам обратно.

# 158
  • Пловдив
Познайте къде съм още - в офиса  Close. Ама дали работя? Нее, седя и чакам Миуото да ме вземе. И междувременно се тъпча с гадни крекери (гадни, гадни, ама пакетът свършва).

# 159
И междувременно се тъпча с гадни крекери (гадни, гадни, ама пакетът свършва).
Ми то всичко гадно трЕбе да се унищожава Mr. Green
Добър вечер!
Снощи ме изненадаха моЙта приятелка от детството и мъжО й и ми дойдоха на гости та отпразнувахме ден-дена. Забавно беше  LaughingДнес цял ден чистя, щото почнах вчера, а гадовете ни спряха водата от 10.00 до 22.00 часа #Crazy
Вени, ти отрано учиш племенницата да дъвче, а Laughing Ма вЕрно Джулката никаква я няма Thinking Дано всичко да е наред Praynig Аз й нямам телефона... дали не беше споменала нещо, че тотално е сменила всички телефона или по-точно оператора Thinking Дано се обади скоро!
Снимки гледааааах! Много сте хубави всички!
Кипре, малката е голяма бандитка май Wink Да ти е жива и здрава!
Бенджи, дано се наместят нещата по най-добрия за вас начин fingerscrossedНикога не съм ходила на палатка, но от твоите снимки чак ми се прииска Laughing

# 160
 smile3507 Здрасти smile3507 мнооо ми се  newsm46 ама много  smile3507 ама как да легна в 19ч,  Naughty няма да стане...........

Кипре разгледах снимките. Чудестни сте и 3-мата. Дребното е голям бонбон  Heart Eyes Да сте живи и здрави и все така щастливи  Hug

Вени внимавай с бебе СофИ, оти съм ми виртуална леля и неискам нищо лошо да и се случи  Joy

Пол кво ще дириш у Метро? Днес запах брошурите има интересни неща.........като се върнете ела да докладваш  Simple Smile

Брадата, поразгледах те  Mr. Green да не се чудиш кой от lionsgate те е наблюдавал - аз бях  Embarassed

Абе и аз си мисля за Джу............

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 19:24 от Реа

# 161
  • Пловдив
Унищожих ги  Peace.

Че е бандитка, бандитка е, спор няма. Ама питате ли ме на какво съм подложена  Crazy

Адиос, драги, и за мен изгря слънцето на хоризонта   car003

# 162
# 163
Тедко , много забавни цитатчета Joy Наистина пишат такива глупост по книги и филми..........

Кво правите? Никой нЕма тук Rolling Eyes

# 164
Добър вечер.
Вени, и аз съм се замислила за Джулката. Но нали уж някой спомена, че е възможно да е на море... Thinking Да й се обадим бе хора  Thinking Малко контролно обаждане в смисъл "Ако има нещо няма нищо, дзак!"

Кипре, всички снимки изгледах. Много си хубава с кафявата рокля, бре!!! Flutter Party Crazy

И аз си качих разни мои снимки. От тук, от там.

Тединко, кажи за рождения ден... още нещо де

Общи условия

Активация на акаунт